Saturday, February 23, 2008

Bra lön på måndag

Kan redan nu se hur mycket som kommer in på kontot på måndag och det blir cirka 2 tusenlappar mer än vanligt främst vare en del traktamente och ett helgjobb som ger lite extra. Planen blir att sätta in rubbet av extralönen i Ryssland.

Har som jag nämde tidigare fått en gratis startplats i HalvVasan. Tack vare en snäll chef som tycker friskvård är viktigt har jag fått ledigt på tisdag utan att behöva ta ut semester. Har också skidfanatiker som kompisar som kommer hålla till i Mora hela veckan för att köra riktiga Vasaloppet. Åker upp med dessa och bor på golvet i deras lägenhet. Då jag inte kunnat träna så mycket skidor i år (snö 3 dagar i stockholm på hela vintern) får jag nöja mig om jag kommer runt, men under 4,5 timmar får bli målet.

Den enda kostnaden för detta äventyr blir tågbiljetten hem från Mora. Och kanske att man måste äta lite större portioner för att ladda och återhämta sig.

7 comments:

 1. Anonymous11:07 AM

  Hur länge har du åkt skidor? Är själv intresserad av att åka vasaloppet någon gång och undrar lite hur många års träning eller hur mycket träning det krävs!?

  ReplyDelete
 2. Jag är inte rätt person att fråga om skidåkning. Är totalt kass.

  Springer rätt mycket och har bra kondition, men kan inget om skidåkning.

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:04 PM

  vad har du för valla

  ReplyDelete
 4. Jaha, vi kanske skall åka ihop? skall dit och åka på tisdag också

  ReplyDelete
 5. Anonymous2:02 AM

  Om ni ser någon snylta blåbärssoppa, fram med mobilkameran! Det kan vara miljonären...

  ReplyDelete
 6. Kul med halvvasan, själv satsar jag på det riktiga Vasaloppet på Söndag. Jag har med lyckats få biljett och resa betald. Däremot kostar ju skidor och utrustning en förmögenhet... Ska bli spännande med tanke på att jag knappt åkt skidor tidigare och inte ser så mycket snö i Malmö där jag bor.

  Antifonte, om jag klarar det så kan jag berätta exakt hur mycket träning som krävdes..=)

  ReplyDelete
 7. Anonymous6:30 PM

  hur mycket fick du i lön?

  ReplyDelete