Saturday, May 30, 2009

Lägenhet och lån

Vet inte om ni som kommenterar att det är hur lätt som helst att bli miljonär om man får räkna med lägenheten driver med mig eller om ni verkligen är så dumma som ni verkar.

Jag har med lägenhetens värde (försiktigt värderad) samt lånen jag har. Att låna en miljon och köpa en lägenhet kommer alltså snarast påverka sammanställningen negativt då värdet på lägenheten måste skrivas ner med säkerhetsmarginal.

Lägenheten har stigit ordenligt i värde sen jag köpte den. Den har också gett mig en boendekostnad på i snitt ca 1500 kr i månaden under hela perioden jag bott där. Det är alltså betydligt mindre än jag betalade för mitt boende när jag bodde i studentkorridor. Lägg till att jag med hjälp av lägenheten som säkerhet kunde låna 100.000 till väldigt bra villkor för att köpa aktier som stigit kraftigt i värde sen i höstas.

Snacka om tillgång!

192 comments:

 1. Jag har skrivit det här förr, men:

  1. Du får räkna som du vill.
  2. Om man betraktar dig som ett företag skall lägenheten räknas som tillgång.

  All logik säger att den är det också.

  Kämpa på bara och bry dig inte om surpellarna!

  ReplyDelete
 2. Bra jobbat. Vi får se vem av oss som först når miljonen :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous5:01 PM

  Wow bara 1500 kr i boendekostnad? Trodde inte det fanns så billiga hyror, och i Stockholm dessutom. Hur bor du egentligen, i en garderob?

  ReplyDelete
 4. Anonymous6:32 PM

  Men fortfarande! Varför inte räkna med bilen, skumpan i barskåpet, smyckena, golfsetet också? Tillgångar precis som lägenheten. Tillgångar som har ett värde.

  Dessutom, för att du skall kunna använda din miljon sen så måste du ju bo på gatan för att få tillgång till miljonen i plånboken. Lättare att kalla sim miljonär när man har en miljon PLUS någonstans att bo etc.

  ReplyDelete
 5. Om jag investerar 100.000 kronor i aktier i wihlborg, fabege och wallenstam så måste jag värdera mina aktier till 0 kronor i min månadsrapport för det är ju indirekt fastigheter jag har köpt och dom är ju inte värda en enda spänn.

  Fan, ja måste verkligen sluta köpa aktier i fastighetsbolag alltså... ;)

  ReplyDelete
 6. Vad inngår i boendekostnaden på 1500? Det låter rätt lågt.

  ReplyDelete
 7. Kan inte alla "Robert Kiyosaki säger så alltså är lägenheten ingen tillgång"-anhängare få ett alldeles eget inlägg där de kan skriva 12 000 kommentarer om hur fel Miljonär gör, så att alla vi andra i lugn och ro kan få ägna oss åt att beundra Miljonären?

  Rpnert Kiyosaki är för övrigt en enda stor bluff och att överhuvudtaget hänvisa till vad den mannen tycker i en viss fråga är befängt.

  ReplyDelete
 8. Anonymous7:06 PM

  Jag har inte hänvisat till den mannen, vet knappt vem det är. Dock så anser jag att man inte är miljonär förrens man kan ta ut 1 miljon utan att behöva bo på gatan, först då kan man kalla sig miljonär. Att tillräkna sig egendomar i det här syftet är fel.

  Jag har dock inte sagt att en lägenhet eller liknande inte är en investering! (förhoppningsvis iaf).

  ReplyDelete
 9. Anonymous7:29 PM

  Jamen sälj lägenheten och flytta in i hyresrätt, vips pengar i handen och slipper bo på gatan. Självklart ska lägenhetsvärdet räknas in.

  ReplyDelete
 10. Fråga 1. När man säljer en bostadsrätt för 270.000 kronor kan man inte flytta till en hyresrätt??

  Fråga 2. Ingvar Kamprad är inte miljardär för han har bara 760 kronor i sin plånbok, 200.000 kronor på sin bank och resten av sina miljarder investerat i aktier, fastigheter och andra anläggnings- och omsättningstillgångar. Och eftersom han bara kan ta ut så att han har 200.760 kronor i plånboken från sin bank så är han inte miljardär...??

  Miljonären: Som svar på din fråga; dom driver med dig. Ingen kan va såhär dum.

  ReplyDelete
 11. Anonymous9:20 PM

  Bea, en fråga är inte ett påstående med frågetecken efter.

  Alltså det är väl ingen som påstått att man inte ska få räkna med några tillgångar alls, men en del menar att man inte ska räkna med den bostad man för närvarande bor i. Få lite rim och reson på tankeverksamheten, tack.

  ReplyDelete
 12. Jag förstår inte snacket med att man inte ska ta med bostaden som en tillgång? När jag räknar på hur mycket jag är god för tar jag t.o.m. värdet på bilen. I takt med tiden och milen värderar jag om värdet. Det är väl inget konstigt med det, eller?

  ReplyDelete
 13. Boendekostnaden på lite under 1500 kr/mån är alltså min halva av avgiften + ränta på mitt lån kopplat till boendet. Hade jag bott själv hade det varit svårt att ha så låg kostnad per månad.

  ReplyDelete
 14. Nu har jag fått rim och rason på min tankeverksamhet, därför kommer här ett påstående med frågetecken efter:
  Annika Sörenstam köpte en herrgård till henne och maken att bo i nu när hon dragit sig tillbaka efter alla världstitlar och vinstpengar hon dragit på sig genom åren. Herrgården kostade 36 miljoner för två år sedan vid köptillfället. I år är marknadsvärdet estimerat till 29 miljoner och Annika har inget lån på bostaden. Men, eftersom hon bor i den, så äger hon alltså inte en tillgång, i år värd, 29 miljoner??

  ReplyDelete
 15. Anders10:37 PM

  Lägenheten ska räknas med. Du måste dock lägga till en post för latent skatteskuld, dvs vinsten på de aktier du har i en vanlig depå (inte kapitalförsäkring) samt reavinsten på din lägenhet. Så gör jag i alla fall när jag sätter ihop min balansräkning

  ReplyDelete
 16. Anonymous11:06 PM

  Bra påpekande Anders. Latent skatteskuld bör definitivt räknas med innan Miljonären kan kalla sig miljonär.

  ReplyDelete
 17. Anonymous11:18 PM

  Det är inte alls orimligt med så låg kostnad - har en vän som bor i en ombildad fastghet i Sthlms innerstad. Han har en avgift nu på < 1000 SEK sedan föreningen sålt råvind till ett bolag som har gjort nya vindslägenheter (mycket vanligt i Sthlm). Till avgiften kommer förstås ränta på lånet men med dagens ränteläge...

  Så en kommentar i den eviga debatten om bostad som tillgång eller inte:

  Bostadens värde skall stå på miljonärens balansräknings tillgångsida, skulden på EK och skuldsidan. Amorteringar och räntor återfinns i resultaträkningens utgiftsida.

  Vad Kioysaki poangterade var att många ser bostaden enbart som en tillgång utan att beakta dess påverkan på kassaflöde och resultat.

  Sedan kan man ju diskutera vilket värde en bostad skall åsättas i balansräkningen. En princip kan ju vara vad motsvarande bostäder säljs för i grannskapet (t.ex kvadratmeterpris på lägenhetsförsäljningar i föreningen)

  I min balansräkning sätter jag taxeringsvärdet, eftersom det ger mig en känsla av att vara fattigare än jag är och driver mig ännu mer att öka mitt passiva kassaflöde.

  "But your mileage might vary..."

  ReplyDelete
 18. Anonymous4:47 AM

  miljonären, hur mycket har du lagt på kostnader för lägenheten senaste åren? renovering, stambyte, elektricitet, avgift, badrumsrenovering, ommålning etc etc etc.. ALLA DESSA ÄR AVGIFTER.. hur mycket har du haft i positivt kassaflöde.. TROLIGTVIS 0:-... DÄRMED SKULLE BEVISAS: LIBABILITY, EJ ASSET!!!

  ReplyDelete
 19. Ja, Anders hade en bra poäng. Du borde räkna bort ev reavinst på aktier/fonder och lägenheten från din månadsrapport.

  Du skulle kunna ta med den i månadsrapporten under skuldsidan. Allternativt göra en ny kolumn. Då skulle då veta nästan exakt(beronde på hur bra värdering du har av din lägenhet) hur mycket pengar du skulle ha om du realiserade alla dina tillgångar.

  ReplyDelete
 20. Anonymous9:38 AM

  Latent skatteskuld - i en kapitalförsäkring betalar han inte reavinstskatt och pengarna beskattas inte när han säljer och tar ut. Om något, skulle Fonder och Akties minskas med 1,05 procent (schablonskatten i år).

  ReplyDelete
 21. Anonymous10:48 AM

  Läs vad Anders skrev så slipper du skriva onödiga inlägg. Vi syftar på tillgångar utanför kapitalförsäkringen.

  Att ta med schablonskatten på KF:en är en dålig idé om du menar den framtida skatten, däremot om man är riktigt petig skulle man sätta upp den skatt som redan beräknats det året, innan det tas hand om i samband med deklarationen.

  ReplyDelete
 22. Anonymous4:47 PM

  Miljonär är man väl om man har en miljon spänn på kontot eller i madrassen. Hur enkelt är inte det? eller svårt.
  Annars kan du ju såklart räkna med dina njurar mm som du kan omvandla till stora pengar också. Eller varför inte 10 års framtida arbetskraft. Det borde ju vara värt en del! Förövrigt tycker jag att du missar mycket rikedom om din största strävan är en miljon spänn. IFS ett bra mål, men du är ju fanimej helt uppslukad av din ide. Det kommer att göra ont den dan du vaknar upp.
  Ha det bra !

  ReplyDelete
 23. Anonymous1:23 AM

  Du besserwisser - var har miljonären sagt att han har tillgångar i vanlig depå`?

  Min kommentar utgick ifrån att miljonären sagt att han köper aktier och fonder i en KF.

  Och innan han började redovisa det han koper i en KF så var aktier och fonder 0 vill jag minnas.

  Jatent skatteskuld är väl f.ö bara intressant om han tänker sälja i en vanlig depå - ska man leva på utdelningen så säljer man aldrig.

  Det är ju mer vettigt (om jag förstått miljonärens avsikter rätt) att ta upp latent skatt på försäljning av bostad än latent skatt på aktier och fonder.

  ReplyDelete
 24. Anonymous10:06 AM

  Har han köpt lägenheten i en KF också?

  ReplyDelete
 25. Anonymous10:09 AM

  "säljer man aldrig. "

  Ja det verkar ju en smart taktik att aldrig sälja. Om vi tittar tillbaka 50 år hur många av dom företagen som fanns på börsen då finns kvar där nu? Inte många kan jag säga. Ett utmärkt exempel på det är GM som går i konkurs nu.

  ReplyDelete
 26. Tjohosan10:36 AM

  Jag tror att miljonären missförstår vad vissa vill säga när de skriver att lägenheten inte bör tas upp som en tillgång i sammanställningen. Ponera att lägenheten är värd 1.000.000 SEK, hur tar det miljonären närmare en miljon om han måste bo någonstans? Givetvis kan man hävda att miljonären kan belåna lägenheten, att han spar pengar genom att betala en lägre avgift osv. Faktum är dock att det är extrem svårt att realisera värdet i lägenheten i rena pengar. Säljs lägenheten måste troligen en ny köpas som kostar ungefär det samma, tas ett lån på värdeökningen/vinsten måste ränta betalas på pengarna.

  Att miljonären satsat dessa pengar i aktier som gått bra är en helt annan diskussion, vad händer om investeringen går dåligt och aktierna faller i värde?

  En lägenhet man bor i kan inte jämföras med en aktie, fond, guldtacka, försäkring av den enkla anledningen att man måste leva någonstans. Säljer miljonären av sina aktier idag så är det ”pengar i plånboken” som han kan spendera fritt, säljer han lägenheten måste han köpa (alternativt hyra) ett boende som troligen är ungefär till samma kostnad som det boende han har idag om standard, läge och allt skall vara lika.

  Miljonären gör även klokt i att inte värdera sin ekonomi enligt hur bolagsredovisningar läggs upp då stora delar av det som redovisas inte är applicerbart för miljonären.

  Ta med lägenheten eller håll den utanför din rapportering, jag har ”sålt” min BR och sitter nu utan fast boende. Jag får betala en ”premie” för att ha mina pengar från ”försäljningen” i form av högre boendekostnader i hyrning. Köper jag nytt försvinner alla mina pengar in i denna BR/hus.

  F ö är RK en man som endast figurerar i suspekta MLM sammanhang och en underlig gråzon till konspirationsteorier om USA’s (och världens) kommande ekonomiska kollaps!

  ReplyDelete
 27. Anonymous9:39 PM

  Hur kommer du göra när du uppnåt ditt mål, 1 miljon? Ska du plocka ut pengar från fonder och aktier för att "säkra upp", så att du inte går under en miljon om börsen skulle falla?

  ReplyDelete
 28. Begåvningsreserven11:19 PM

  Fan vad emerging markets drar just nu. Ryssland går som tåget när Oljan sticker allt högre. Skönt att man lagt all in tills vidare, nu håller vi tummarna för att det inte kommer någon större korrektion närmsta tiden

  ReplyDelete
 29. Så trött man blir av att läsa ikapp efter att ha glömt ett litet tag...

  För oss som har följt bloggen länge är man RIKTIGT trött på alla tomtar som har problem med Miljonärens sätt att räkna sina tillgångar och skulder...

  Ett tips till miljonären är då att skriva en kommentar efter varje inlägg där du svarar på alla dessa frågor eller helt enkelt bara skriver "FRÅGA INTE ENS!!! LÄS BAKÅT!! SVAREN FINNS I VARJE KOMMENTAR TILL ALLA INLÄGG!!"...

  Då kanske vi slipper det i fortsättningen :)

  På tal om något helt annat...

  Idag på radion hörde jag om freganer (sp?) som hämtar mat som slängts i containers av livsmedelsbutiker.. Mat som är perfekt och förpackat och har bäst före-datum kvar..
  T.ex. så hade dom hittat 30-40 ölburkar med 4 månader till bäst före-datumet...
  Det kanske skulle kunna vara något?

  ReplyDelete
 30. Anonymous11:03 AM

  http://stockholm.city.se/nyheter/17149/de_lever_pa_maten_butikerna_slanger

  ReplyDelete
 31. Andreas12:50 PM

  Miljonären, har man ett övervärde i bostaden, alltså värde minus lån, så kan man ju låna på bostaden. Du kan ju alltså låna upp till bostadens värde och köpa aktier med dessa pengar och räkna det som tillgång. Så jag håller självklart med dig att du bör räkna in övervärdet på läenheten i din sammanställning. Du behöver inte sälja lägenheten för att konvertera övervärdet till likvida medel, det är ju bara att låna.

  ReplyDelete
 32. Anonymous11:35 PM

  ja men då har du ju lånat pengar!! om du köper aktier för lånade pengar kan du ju inte bara helt plötsligt skriva det som en tillgång. samma sak med lägenheten. annars ska jag gå o låna 1MKR och köpa aktier - VIPS är jag miljonär... ???

  ReplyDelete
 33. Anonymous10:36 AM

  Rejäl nördvarning att blogga om att vara supersnål. Att bjuda på en kaffe finns väl knappt i världsbilden!

  ReplyDelete
 34. Anonymous12:24 PM

  "ja men då har du ju lånat pengar!! om du köper aktier för lånade pengar kan du ju inte bara helt plötsligt skriva det som en tillgång. samma sak med lägenheten. annars ska jag gå o låna 1MKR och köpa aktier - VIPS är jag miljonär... ???"

  Nej!! Om du hade lånat 1MKR och köpt aktier för motsvarande så hade det varit +-0. Eller hur?!

  Det känns bara halvintressant att dibbla med begreppen på det här sättet, miljonär eler inte.
  Vad som är mer relevant är passiv inkomst, möjligheten att kunna säga upp sig och kliva ur ekorrhjulet för gott. I det avseendet är bundet övervärde i lägenhet inte till någon hjälp förrän man antingen lånar upp för investering alternativt säljer lägenhet och ordnar hyresrätt.

  Mvh tmplight, 9 år kvar till ekonomisk frihet.

  ReplyDelete
 35. Det finns vedertagna sätt för att redovisa tillgångar.
  En bostad ÄR en tillgång, sen kan skatteskulder osv behöva dras av iof.

  Ett par njurar räknas inte som en tillgång, men om redovisningsreglerna ändras så kanske alla VD:ar också skall börja redovisa sina njurar ? ;)

  En bil räknas också som en tillgång ,en tillgång som man dock ganska snabbt måste skriva ned värdet på - till skillnad från en lägenhet där värdet varierar mer med marknaden, och kan hållas upp mha utlägg i form av renoveringar osv.

  Som ngn ovan sade: Det finns massor av rika som inte nödvändigtvis har pengarna på "banken" utan investerade, i bla sin egen bostad, aktier mm mm

  Och vill man nu omsätta bostaden i pengar ås kan man flytta till ngt billigare eller en hyresrätt...eller hotell/tält osv osv

  /K

  ReplyDelete
 36. borde göra en blogg som heter pank innan 30 :P

  ReplyDelete
 37. Salsakillen11:01 AM

  Intressant blog då min situation verkar vara väldigt lik din. Ska dock försöka ta efter din matbudget. Vad gäller vilka tillgångar som ska tas med så tycker jag det beror på vad man ska ha pengarna till. Jag drömmer om att i framtiden kunna ha ett fint hus med låga/ inga lån, och därför ser jag min BR som en tillgång då nettovinsten + det amorterade kommer att användas till det. Har dock som du ökat min skuld med 100kkr för att köpa aktier i höstas, något som just nu ser ut att ha varit ett bra val. Har ett sparkonto som jag ej räknar som tillgång (öronmärka till bla två resor), även om jag kan anv delar av dessa om något oförutsätt skulle inträffa.

  Skulle mitt enda mål i livet vara att ha en miljon kontant i madrassen så hade jag inte valt att räkna min br som tillgång ifall jag inte var beredd att flytta till alternativt boende (HR, föräldrar, utnyttja vän/ flickvän etc).

  Att vara miljonär verkar vara relativt :)

  ReplyDelete
 38. Anonymous1:52 AM

  alla som tjafsar här,jag hae ett par boktips till er,så ni lär er hur det fungerar med ekonomin.
  första boken är "the total money makeover" skriven utav Dave Ramsey.
  nästa bok är "ett rikare liv" skriven utav charlie söderberg.

  ReplyDelete
 39. Anonymous8:35 AM

  och Rich Dad Poor Dad av nobelprisagaren i ekonomi Robert Kiyosaki

  ReplyDelete
 40. http://ekonomitankar.blogspot.com9:03 AM

  Denna diskussion har varit uppe mer än en gång, börjar bli tjatigt.

  Egentligen, vad spelar det för roll hur Miljonären vill redovisa lägenheten? Den har ändå ett sånt lågt värde.
  Jag har i min blogg valt att inte ha med våra hus, men börjar nu fundera på att ha med dem... Kanske ska ha med dem ändå från nästa månadsredovisning. Fast då är jag redan miljonär!! Och det känner jag mig verkligen inte som. Mitt mål är att kunna ha halva min inkomst från passiva inkomster om 10 år.

  ReplyDelete
 41. begåvningsreserven11:31 AM

  bevingade ord från Buffet som jag direkt tänkte på "miljonären"...
  ----------------------------
  Trots att Buffett har beslutat att skänka bort i princip hela sin förmögenhet till välgörenhet och är känd för att leva sparsamt har han erkänt att det är kul att göra av med pengar:

  "Annars vore det som att vänta med sex tills man blir gammal."
  -------------------------------
  Det du gör miljonären, är att vänta med sex tills du blir gammal Hahahaha

  ReplyDelete
 42. Anonymous6:46 PM

  Intressant liknelse med att vänta med sex, men frågan är om man väljer att ha sex med Marit Paulsen och Babben som 20-åring eller avstår dessa och ligger med Miss Universum som 40-åring.

  ReplyDelete
 43. Anonymous10:08 AM

  Assets Vs. Liabilities
  One of the basic points Kiyosaki writes and talks about is to think of an asset as something that puts money in your pocket and a liability as something that takes money out of it.
  He states that contrary to popular belief, a property is an asset only if its rental income exceeds the costs of ownership (mortgage payments, taxes, maintenance, etc.). Otherwise it is a liability and only makes money for a bank. Even after the mortgage is paid off, the home is still a liability because of expenses such as rates (taxes) and maintenance.

  ReplyDelete
 44. Worth noting is that Kiyosaki is questioned by many as being just a populist ?
  I must say that some of what he writes makes sense, some dont !
  When it comes to your house/apartment:
  You will need some place to live, right ?

  So looking at interest+mortage VS rent will give you a living cost.
  And at least in som places in Sweden often you can pay less interest than you would have paid rent, if you even can rent a place.

  And the property you own has, at least always historically, kept up with inflation, thus in most (but not all) cases you can sell your huse and get your money back (at least)

  Thus: why is the house a liability ?

  /K

  ReplyDelete
 45. Anonymous4:11 PM

  Månadsrapport?

  ReplyDelete
 46. Henke4:14 PM

  Bra jobbat! Jag tycker absolut man skall ta upp lägenhetsvärdet som förmögenhet. Varför inte? Var du har dina pengar placerade spelar väl mindre roll. Om det så är bostad eller aktier. Visst, en lägenhet tar lite längre tid att realisera kapitalet för men det går.

  Du har jobbat på otroligt bra! Det är generöst av dig att bjuda på bloggen! Kanske i och för sig självuppfyllande? Jag menar om du skriver blir det mer påtagligt vad du håller på med.

  ReplyDelete
 47. 女性会員様増加につき、当サイトの出張ホストが不足中です。女性の自宅やホテルに出向き、欲望を満たすお手伝いをしてくれる男性アルバイトをただいま募集していますので、興味のある方はTOPページから無料登録をお願いいたします

  ReplyDelete
 48. 最近様々なメディアで紹介されている家出掲示板では、全国各地のネットカフェ等を泊り歩いている家出少女のメッセージが多数書き込みされています。彼女たちはお金がないので掲示板で知り合った男性とすぐに遊びに行くようです。あなたも書き込みに返事を返してみませんか

  ReplyDelete
 49. オ○ニーライフのお手伝い、救援部でHな見せたがり女性からエロ写メ、ムービーをゲットしよう!近所の女の子なら実際に合ってHな事ができちゃうかも!?夏で開放的になっている女の子と遊んじゃおう

  ReplyDelete
 50. 簡単にお小遣い稼ぎをしたい方必見、当サイト逆¥倶楽部では無料登録して女性の性の欲求に応えるだけのアルバイトです。初心者でもすぐに高収入の逆¥交際に興味をもたれた方はTOPページまでどうぞ。

  ReplyDelete
 51. サイト作成は初めてでぇす。プロフは友達も作ってたので私も頑張って作成しました。プロフもってる人はメル友になって見せ合いっこしませんか?メアドのせてるので連絡ください。love-friend0925@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 52. 男性が主役の素人ホストでは、女性の体を癒してあげるだけで高額な謝礼がもらえます。欲求不満な人妻や、男性と出逢いが無い女性が当サイトで男性を求めていらっしゃいます。興味のある方はTOPページからどうぞ

  ReplyDelete
 53. 女性向け風俗サイトで出張デリバリーホストをしてみませんか?時給2万円の高額アルバイトです。無料登録をしてあとは女性からの呼び出しを待つだけなので、お試し登録も歓迎です。興味をもたれた方は今すぐどうぞ。

  ReplyDelete
 54. Om man gör en babelfishöversättning på ovanstående kinesiska så ser det ut som om dessa kommentarer är spam och/eller iaf helt orelaterade diskussioner - kanske dags att moderera så att bloggen inte klottras ned totalt ?

  /K

  ReplyDelete
 55. SM度チェッカーで隠された性癖をチェック!外見では分からない男女のSM指数をチェックして相性のいい相手を見つけ、SMプレイしてみよう!合コンや飲み会で盛り上がること間違いなしのおもしろツールをみんなとやってみよう

  ReplyDelete
 56. ネットで恋人探しなら、グリーをおすすめします。ここからあなたの理想の恋愛関係がはじまります。純粋な出会いから、割り切ったエッチな出会いまで何でもあります。ミクシーから女の子が大量流入中!ココだけの話、今が狙い目です

  ReplyDelete
 57. セレブラブでは心とカラダに癒しを求めるセレブ女性と会って頂ける男性を募集しています。セレブ女性が集まる当サイトではリッチな彼女たちからの謝礼を保証、安心して男性はお金、女性は体の欲求を満たしていただけます。興味がある方は当サイトトップページからぜひどうぞ

  ReplyDelete
 58. ゲイの数が飛躍的に増えている現代、彼らの出逢いの場は雑誌やハッテン場からネットに移り変わってきています。当サイトは日本最大のゲイ男性の交流の場を目指して作られました。おかげさまで会員数も右肩上がりに伸びています。ゲイの方や興味のある方はぜひ当サイトをご覧ください。

  ReplyDelete
 59. 家出した少女たちは今晩泊る所がなく、家出掲示板で遊び相手を探しているようです。ご飯をおごってあげたり、家に泊めてあげるだけで彼女たちは体でお礼をしてくれる娘が多いようです

  ReplyDelete
 60. さびしい女性や、欲求不満な素人女性たちを心も体も癒してあげるお仕事をご存じですか?女性宅やホテルに行って依頼主の女性とHしてあげるだけで高額の謝礼を手に入れる事が出来るのです。興味のある方は当サイトTOPページをご覧ください

  ReplyDelete
 61. パーティーや合コンでも使える右脳左脳チェッカー!あなたの頭脳を分析して直観的な右脳派か、理詰めな左脳派か診断出来ます。診断結果には思いがけない発見があるかも!みんなで診断して盛り上がろう

  ReplyDelete
 62. 女性会員様増加につき、出張ホストのアルバイトが不足中です。ホテルや女性の自宅に出向き、彼女たちの欲望を満たすお手伝いをしてくれる男性アルバイトをただいま募集しております。興味のある方はTOPページをご覧ください

  ReplyDelete
 63. 最近雑誌やTVで紹介されている家出掲示板では、全国各地のマンガ喫茶等を泊り歩いている家出少女のメッセージが多数書き込みされています。彼女たちはお金がないので掲示板で知り合った男性の家にでもすぐに遊びに行くようです。あなたも書き込みに返事を返してみませんか

  ReplyDelete
 64. プロフ作ったわいいけど見てくれる人いなくて少し残念な気分に陥ってます。意見でもいいので見た方がいましたら一言コメント送ってくだしゃいメアドのせているのでよろしくでしゅapotheosis@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 65. 乱交パーティー実施サークル、「FREE SEX NET」では人に見られること、人に見せつける事が大好きな男女が集まり、乱交パーティーを楽しむサークルです。参加条件は「乱交が好きな18歳以上の健康な方」です。興味がある方はぜひ当サイトをご覧ください

  ReplyDelete
 66. 家出している女の子と遊んでみませんか?彼女たちはお金に困っているので、掲示板で知り合ったいろんな男の家を泊り歩いている子も多いのです。そんな子たちとの出逢いの場を提供しています

  ReplyDelete
 67. ネットで恋人探しなら、greeをおすすめします。ここからあなたの理想の恋愛関係が始まります。純粋な出逢いから、割り切ったHな出逢いまで何でもあります。ミクシーから女の子が大量流入中!ココだけの話、今が狙い目です

  ReplyDelete
 68. 世界の中心で貴方を叫ぶような恋がしたいんです。愛に飢えているゆいと恋バナ話ませんか?メアドのっけてるので気になる方は連絡頂戴ねuna-cima@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 69. 女性向け風俗サイトで出張ホストをしてみませんか?時給2万円以上の高額アルバイトです。無料登録をしてあとは女性からの呼び出しを待つだけでOK、お試し登録も歓迎です。興味をもたれた方は今すぐどうぞ。

  ReplyDelete
 70. 彼氏募集2:57 PM

  友達の前では少し強がって彼氏なんかいらないって言ってしまうけど、やっぱ本音では欲しいです、夜は寒いし寂しいし私の本音に気付いてください。メアド乗せておくので優しい方連絡くださいtoward.the-future@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 71. セレブと言われる世の若妻は男に飢えています、特に地位が邪魔して出会いが意外と少ないから、SEXサークルを通じて日頃のストレス発散に毎日男を買い漁っています。ここは彼女達ご用達の口コミサイトです

  ReplyDelete
 72. 家出4:54 PM

  一人で家出したんだけど助けてほしいです。今まで強がってました。もう親には頼れない…super-love.smile@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 73. 激レア映像!芸能人のお宝映像を一挙公開中!無料登録するだけでレアなお宝映像やハプニング画像が取り放題、期間限定の動画も見逃せない

  ReplyDelete
 74. 仕事を辞めてください。一日で今の月収を超えるお誘いがあります。某有名セレブ熟女の強い要望により少しの間、恋人契約という女性からのお申し込みがありました。今までは地位や名誉のために頑張ってこられたようでございますが年齢を重ね、寂しさが強くなってきたようでございます。男性との時間を欲しがっている女性に癒しを与えてくださいませ

  ReplyDelete
 75. 1人Hのお手伝い、救援部でHな見せたがり女性からエロ写メ、ムービーをゲットしよう!近所の女の子なら実際に合ってHな事ができちゃうかも!?開放的な女の子と遊んじゃおう

  ReplyDelete
 76. メール3:19 PM

  ストーカーの追い回されて怖いんです。毎日夜になると非通知電話多いし怖い。。。助けてくださいpeach-.-girl@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 77. 復活、スタービーチ!日本最大の友達探しサイトがついに復活、進化を遂げた新生スタービーチをやってみませんか?理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

  ReplyDelete
 78. 「友達の中で処女なのは私だけ…でも恥ずかしくて処女だなんて言えない、誰でもイイからバージンを貰ってほしい!」そんな女性が沢山いる事をご存じですか?出合いが無かった、家が厳格だった等の理由でHを経験したことがない女性がたくさんいるのです。当サイトはそんな女性たちと男性を引き合わせるサイトです

  ReplyDelete
 79. メアド開運、あなたの使ってるメアドを診断出来ちゃうサイト!吉と出るか凶と出るかはあなた次第、普段使ってるメアドの金運、恋愛運が測定できちゃいます

  ReplyDelete
 80. 今話題の逆¥交際!あなたはもう体験しましたか?当サイトでは逆援希望の女性が男性を自由に選べるシステムを採用しています。成功を収めた女性ほど金銭面は豊かですが愛に飢えているのです。いますぐTOPページからどうぞ

  ReplyDelete
 81. 只今、シャープ32型液晶テレビ、PS3等、豪華商品が当たるキャンペーンを実施中!まずは欲しい商品を選び、メールアドレスを登録して無料エントリー!その場で当たりが出たら賞品ゲットできます。抽選に外れた方もWチャンスで商品券等が当たります。ぜひチャレンジして下さい

  ReplyDelete
 82. メル友5:54 PM

  彼氏にDVされて、ちょっと男性不信です。でも、恋愛して彼氏も作りたいと思ってるので、優しく接してくれる人を探してます。連絡待ってまぁす! pretty-toy-poodle@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 83. 家出をして不安な少女たちの書込が神待ち掲示板に増えています。一日遊んであげたり、家に招いて泊まらせてあげるだけで、彼女たちはあなたに精一杯のお礼をしてくれるはずです

  ReplyDelete
 84. 全国乱交連盟主催、スワップパーティーに参加しませんか?初めての方でも安心してお楽しみいただけるパーティーです。参加費は無料、開催地も全国に120ヶ所ありますので気軽に参加してお楽しみ下さい

  ReplyDelete
 85. SM・露出・スワッピング・レズ・女装・フェチなど…普通じゃ物足りないあなたが思う存分楽しめる世界!貴方だけのパートナーを探してみませんか?アブノーマルでしか味わえない至福の時をお過ごしください

  ReplyDelete
 86. セレブラブでは毎月10万円を最低ラインとする謝礼を得て、セレブ女性に快楽を与える仕事があります。無料登録した後はメールアプローチを待つだけでもOK、あなたも当サイトで欲求を満たしあう関係を作ってみませんか

  ReplyDelete
 87. 簡単に大金を稼ぐことができる裏バイトがあります。女性が好きな方、健康な方なら日給3万円以上の収入を得ることも可能です。興味のある方はHPをご覧ください

  ReplyDelete
 88. 一人Hを男性に見てもらうことで興奮する女性が多数いることをご存じですか?当サイト、救援部ではそんな女性たちが多数登録されています。男性会員様は彼女たちのオ○ニーを見てあげるだけで謝礼を貰えるシステムとなっております。

  ReplyDelete
 89. メル友募集4:36 PM

  冬に1人ボッチで家でご飯とかオヤスミなんて寂しすぎるょ~~っ!こんなところに書き込んだら削除されちゃいそうだけど少しでもきっかけ作らなくっちゃと思って書いてみましたっ!!気軽に会ったり出来たりする方ってこの掲示板見てませんか~!?良かったらメールくださいね★フリメだったら私気付けないんで携帯のアドレス乗せておくねっ!! love-sexy@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 90. 失恋は心に深い傷を残します。その傷を癒す特効薬、それは新しい出会い。あなたの心を癒す、素晴らしい出会いを当サイトで見つけて、笑顔を取り戻してください

  ReplyDelete
 91. 高額バイトのご案内です。欲求不満になっている女性を癒して差し上げるお仕事です。参加にあたり用紙、学歴等は一切問いません。高収入を稼ぎたい、女性に興味のある方はぜひどうぞ

  ReplyDelete
 92. スタービーチの突然の閉鎖、優良な友達探しサイトが無くなってしまいましたが、新生・スタービーチがここに復活しました!、進化を遂げた新生スタービーチをやってみませんか?理想の交際探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

  ReplyDelete
 93. 「家出してるんで、泊まるところないですか?」家出救済神待ちサイトには毎日このような女の子からの書き込みがされています。彼女たちはホテルや家に泊まらせてあげたり、遊んであげるだけであなたに精一杯のお礼をしてくれるはずです

  ReplyDelete
 94. 普通のプレイじゃ絶対味わえない快感、それは野外露出プレイ。最初は嫌がっていた女も次第にハマっていって、その内それが快感に変わってきます。野外露出プレイで興奮度アップ間違い無し

  ReplyDelete
 95. 友達3:34 PM

  早い時期に結婚してしまって、少し後悔しているんです。私は、今の夫しか経験が無くって、このままでいいのかなって…。思うようになってきてしまって…冒険はしたいんですけど、やっぱりばれたりしたら怖いので…割り切りで会える方って居ませんでしょうか?連絡お待ちしてますね♪最初に年齢を教えてくれるとうれしいです。pop-music-lo-ve@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 96. Hな人妻たちの社交場、割り切った付き合いも当然OK!欲求不満のエロ人妻たちを好みに合わせてご紹介します。即会い、幼な妻、セレブ、熟女、SM妻、秘密、以上6つのジャンルから遊んでみたい女性を選んでください

  ReplyDelete
 97. 1日5万円~が手に入るサイドビジネスのご案内です。男狂いのセレブ女性はネットで知り合った男を次々に金の力で食い散らかしています。そんな女性を手玉にとって大金を稼いでみませんか

  ReplyDelete
 98. みんなで楽しめるHチェッカー!簡単な設問に答えるだけであなたの隠されたH度数がわかっちゃいます!あの人のムッツリ度もバレちゃう診断を今すぐ試してみよう

  ReplyDelete
 99. 最近流行の家出掲示板では、各地のネットカフェ等を泊り歩いている家出少女のメッセージが多数書き込みされています。彼女たちはお金がないので掲示板で知り合った男性の家にでもすぐに泊まりに行くようです。あなたも書き込みに返事を返してみませんか

  ReplyDelete
 100. 性欲を持て余し、欲求不満になっている女性を金銭の対価を得て、癒して差し上げるお仕事です。参加にあたり用紙、学歴等は一切問いません。高収入アルバイトに興味のある方はぜひどうぞ

  ReplyDelete
 101. 困っています。5:01 PM

  最近寂しくて困っています。夜一人で寝るのが凄く寂しいです…隣で添い寝してくれる男性いませんか?見た目とか特に気にしません。優しくて一緒にいてくれる方大歓迎☆一緒に布団で温まりましょう♪shart.enamorado.de-me@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 102. 一晩の割り切ったお付き合いで副収入が得られるサイトのご案内です。アルバイト感覚での挑戦もできる、安心の無料登録システムを採用しておりますので、興味のある方は当サイトをぜひご覧ください

  ReplyDelete
 103. 復活、スタービーチ!日本最大の友達探しサイトがついに復活、進化を遂げた新生スタビをやってみませんか?理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

  ReplyDelete
 104. なかなか彼氏、彼女が出来ない君達の深層心理を徹底解明♪みんなでモテる度チェックをやって結果交換も自由、合コンや休み時間はモテる度チェックで暇つぶし!次にモテ期が訪れる瞬間をズバリ診断しちゃいます

  ReplyDelete
 105. 出会ぃも今は¥倶楽部!オンナがオトコを買う時代になりました。当サイトでは逆援希望の女性が男性を自由に選べるシステムを採用しています。経済的に成功を収めた女性ほど金銭面は豊かですが愛に飢えているのです。いますぐTOPページからどうぞ

  ReplyDelete
 106. 今迄は野外露出がマイナスイメージと囚われがちですが、実際は開放的な気分になり有名人のヌーディストが、オープンになる事を推奨してるぐらいです。このサイトをキッカケに知り合った娘達と野外で楽しみませんか

  ReplyDelete
 107. どうしても相手がセレブだと高級感が有り、近付きにくいと思われがちですが、実際はただ欲望のままに快楽を追い求める、セレブとは掛け離れた女性が居るだけです。今こそ自分の欲望を満たすときです

  ReplyDelete
 108. 人妻5:44 PM

  最近旦那とマンネリで全然Hしてません。正直もうかなり欲求不満です…誰か相手してくれる方いませんか?空いている時間は多いと思うので都合は合わせやすいと思います。お互い楽しめる関係になりたいな。人妻でも平気な人いたら是非相手してください☆一応18歳以上の人限定でお願いします。上はどこまででも大丈夫なんで excellent.lady@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 109. 当サイトでは無料でオナ動画を見ることができます。また、ライブチャット機能でリアルタイムオ○ニーを見るチャンスも高く、興奮間違いなしです。また、一人Hのお手伝いを希望される女性もあり、お手伝いいただけた方には謝礼をお支払いしております

  ReplyDelete
 110. 日本最大、だれもが知っている出会い系スタービーチがついに復活、進化を遂げた新生スタビをやってみませんか?趣味の合う理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビで遊んでみよう

  ReplyDelete
 111. あなたの異性からのモテ度数を診断できる、モテる度チェッカー!日頃モテモテで充実しているあなたもそうでないニートの方も隠されたモテスキルを測定して結果を活用し、今以上にモッテモテになること間違いなし

  ReplyDelete
 112. 女性のオナニーを助ける場が救援部です。ここに所属してる娘のオナニーを見て気に入ったら、実際に会ってオナニーを手伝っても良いし、エッチしても良し、これで報酬Get出来るんですから美味しいバイトですよ

  ReplyDelete
 113. 女に生れて来たからには!!3:38 PM

  誰にも言えない秘密があります。実はとってもHなんです、せっかく女として生まれたからにはアブノーマルな世界に飛び込んでみたいです☆普段では考えられないプレイを思う存分楽しみ、経験したいんです♪快楽に溺れさせてくれませんか?一緒に感じ合いましょう!!都合はつくのですぐに時間を合わせられます。18歳よりも上の方がいいです!! quietness@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 114. 流出サイトでは、有名人から素人までの他では見れない秘蔵の動画を入手しています。何より素人が相手の場合に限り、アポを採る事も可能です。動画でお手軽に抜いて、抜き足らない場合は、女の子にハメて来て下さい

  ReplyDelete
 115. 日本最大級、だれもが知っている出会い系スタービーチがついに復活、グリーより面白い新生スタビをやってみませんか?趣味の合う理想のパートナー探し、合コンパーティーに興味がある方はぜひ無料登録してみてください。楽しかった頃のスタビで遊んでみよう

  ReplyDelete
 116. あなたのSM度を簡単診断、SM度チェッカーで隠された性癖をチェック!真面目なあの娘も夜はドS女王様、ツンデレなあの子も実はイジめて欲しい願望があるかも!?コンパや飲み会で盛り上がること間違いなしのおもしろツールでみんなと盛り上がろう

  ReplyDelete
 117. 女性には風俗がない!そんな悩みを持つセレブ女たちは、リッチセックスでお金を使い自分を満たします。金銭面では豊かですが、愛に飢えている彼女たちを癒して高額な報酬を手に入れてみませんか

  ReplyDelete
 118. 女子○生の個人情報公開!?遊び盛りの神待ち女子○生の写メ・アドレス・番号を公開中!好みの女の子を選んで直メ・直電で今すぐ待ち合わせしよう

  ReplyDelete
 119. 高級チェリーの冬は童貞卒業のシーズンです。童貞を食べたい女性達もウズウズしながら貴方との出会いを待っています。そんな女性達に童貞を捧げ、貴方もハッピーライフを送ってみませんか

  ReplyDelete
 120. 友達募集中3:17 PM

  初書き込みで申し訳ないんですが、都合のいい男性探しています。不況の中でも会社が高成長してて、忙しい毎日です。お陰でプライベートが充実していなくって、溜まる一方です。財産的にも多少余裕が今のところあるのでお礼もできます。何より、この書き込みが読まれているのかちょっと怪しいですけど…。アドレス置いとくので、消されないうちにメールくれたら嬉しいです。inspiration.you@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 121. 結婚してから女としての喜びを失った玉の輿女性達、エリート旦那のそつのない動きには満足できるはずもなく、時間を持て余すお昼時に旦那のお金を使い、出張ホストサービスを楽しむそうでございます。今回も10万円での愛を承っております。癒しの一時をご一緒して謝礼を貰ってくださいませ

  ReplyDelete
 122. だれもが知っている日本で一番有名な出会い系スタービーチがついに復活、greeより面白い新生スタビをやってみませんか?理想のパートナー探し、合コンパーティーに興味がある方はぜひ無料登録してみてください

  ReplyDelete
 123. 当サイトは、みんなが玉の輿に乗れるかどうか診断できる性格診断のサイトです。ホントのあなたをズバリ分析しちゃいます!玉の輿度チェッカーの診断結果には、期待以上の意外な結果があるかも

  ReplyDelete
 124. 男性との甘い一時が奥様達には必要になっております。刺激のない私生活はとても辛く、ココロもカラダもストレスが堪る一方、そんな中にデリバリーホストに癒しを求めている奥様、セレブ女性は大変増えてきており、男性の方が不足状態です。女性達の癒しとなる仕事をあなた様も一度体験してみてはいかがでしょうか

  ReplyDelete
 125. メル友らんどでは誰でも気軽にメル友が作れちゃう、参加無料でいつでも利用可能なコミュニティサイト♪ご近所の気の合うリア友や、真面目に彼氏彼女探しなど、楽しみ方は無限大!自分にぴったりの相手を見つけちゃおう

  ReplyDelete
 126. 大好評の逆ナンイベントが毎週開催決定!素敵な出会いのきっかけ探し・アイナビにきませんか?積極的な出会いを求める人達なら無料参加OK!あなたもほんの少しの勇気で素敵な彼氏・彼女をGETしちゃおう

  ReplyDelete
 127. お家遊びに来てくれる人いないかなぁ?2:32 PM

  一人暮らし寂しいよ~(泣)誰かお家遊びにきてくれないかなぁ?休みの日とかも全然予定ありません。料理作るの得意だから来てくれたら食べてほしいな♪見た目は悪くないと思うから安心してください!(笑)細かい事は気にしないけど18歳未満の人は微妙かな、気軽に仲良くしてください milky-yukinko@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 128. 冬に1人でネカフェとか寂しすぎやし、でも自分から積極的に声を掛けれる娘ばかりと違い、内気な娘は神待ちと言われるように自分の事を助けてくれるのを待ってるんです。貴方の優しさを待ってる娘は意外な程多いよ

  ReplyDelete
 129. あなたのご近所の女の子たちと無料でカンタンにであえる家出掲示板!大学生・専門学生、まさかの女子○生まで!ちょっとしたお小遣い稼ぎに全国の女の子たちが殺到中!ノーピンクからちょっぴりHなお誘いまで…自分に合ったコを選んでメッセしちゃおう

  ReplyDelete
 130. 簡単な設問に答えるだけで貴方にふさわしい名言がわかる、名言チェッカー!あなたの本当の性格を見抜いちゃいます。世界の偉人達が残した名言にはどことなく重みがあるものです

  ReplyDelete
 131. 1人Hを男性に見てもらうことで興奮する女性が多数いることをご存じですか?当サイトにはそんな女性たちが多数登録されています。男性は彼女たちの1人Hを見てあげるだけで謝礼を貰えるシステムとなっております

  ReplyDelete
 132. 最高の遊び場、スタービーチ!日本最大の友達探しサイトがついに復活、モバゲーより面白い新生スタビをやってみませんか?理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

  ReplyDelete
 133. 当逆円倶楽部ではリッチなセレブと割り切りでお付き合いしてくださる男性を募集しています。女性の性欲を満たし、高額報酬をもらって楽しく暮らしてみませんか?興味がある方はアルバイト感覚での1日登録もできる、安心の無料入会を今すぐどうぞ。

  ReplyDelete
 134. 旦那以外とエッチしたい4:13 PM

  人妻だけどセフレ募集しちゃいます!こんな女嫌かなぁ?新しい刺激欲しいし旦那以外の男性としてみたいな。エッチのテクはそれなりに自信あるよ、フェラとか上手いってよく褒められます。年上は何歳まででもOKだけど年下は18歳までが限界かな、楽しみたい人いたら気軽によろしくね♪ enjoy-smile.of.happiness@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 135. 家出中の少女たちの書込が神待ち掲示板に増えています。ご飯を食べさせてあげたり、家に招いて泊まらせてあげるだけで、彼女たちはあなたに精一杯のお礼をしてくれるはずです

  ReplyDelete
 136. セフレ専門出会い喫茶エンジョイラブは店舗型出会い喫茶 ENJOYグループのネット1号店としてオープンしました♪セフレ探しを目的とした出会いの専門店です。Hに満足していない女性達が多数登録。今すぐ即アポOK表示のHな女の子を新着順で紹介中です

  ReplyDelete
 137. 熟女だって性欲がある、貴方がもし人妻とSEXしてお金を稼ぎたいのなら、一度当サイトをご利用ください。当サイトには全国各地からお金持ちのセレブたちが集まっています。女性から男性への報酬は、 最低15万円からと決めております。興味のある方は一度当サイト案内をご覧ください

  ReplyDelete
 138. mコミュで理想の恋人を見つけよう!某女性誌に紹介され、女の子の登録者が急増中です。新しい出会いの場としてあまり知られていない今ならメールの返信がすぐに返ってくるかも!?無料登録から始めてみよう

  ReplyDelete
 139. さびしがりやの素人女性や天然娘にメールやチャットで会話してあげるだけで儲かる新感覚のアルバイト「素人ホスト」!未経験者の方でも簡単、手軽に出来るお仕事です。詳細は当サイトでご確認ください

  ReplyDelete
 140. 真剣に向き合ってはくれませんか?3:22 PM

  初めての書き込みでちょっぴり緊張してます、男の人と出会うきっかけがなくて!こう言う場をかりてみるのもひとつのきっかけですよね。周りの友達は彼氏とラブラブの毎日、あたしもラブラブな毎日を過ごしたい、21歳の恥ずかしがり屋なんで、年上で引っ張ってくれる人がいいです。メールしてくれたら返事は確実だよ♪ワクワクしながらメール待ってます love.love.happy-@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 141. 復活、スタービーチ!日本最大のであい系がついに復活、進化を遂げた新生スタビをやってみませんか?理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

  ReplyDelete
 142. 家出・神待ちサイト神風は家出少女が集まる人気サイトをクチコミから集めた家出サイト専用のリンク集です。風のように現れる神となってあなたも家出少女を救ってあげて下さい

  ReplyDelete
 143. ランク王国でもご紹介された右脳左脳チェッカー、天才肌を見分ける楽しい盛り上がりツールとして今、支持をうけております。みんなでやれば盛り上がる事は間違いなし診断結果でも全国ランキングなどにランクインされて面白さ倍増!話のネタに一度はどうぞ

  ReplyDelete
 144. ゴージャスなリッチセレブリティ達のアダルトコミュニティーサイト!お金と時間に優雅なセレブ女性達はアダルトコミュで男性との秘密交際を楽しんでいるのです

  ReplyDelete
 145. 釦覀꟣芻菣芯맣莑볣莈諣莼鋦躢鷣膆臨ꪰ苣膌藣膡飣膳鿣芹뿣莼鏣莼臣膮ꧦ뒻臯벁诣莥볣芹뿣莼鏣莼臣膧ꫤ붓鏣膮꟣膂蓣芒鿦蒟韣膦诣膕

  ReplyDelete
 146. ゅめの*。ぉ部屋☆+.プロフ作りました♪彼氏募集中wバレンタイン前なのに→アソンでくれるヒトいなくて(泣)寂しいデス↓メアドを乗せておくので遊んでもイイヨ~ってヒト、メルちょうだいネ☆

  ReplyDelete
 147. 飲み友募集9:09 PM

  飲み友探してまーす☆気軽に楽しく一緒に飲みに行きませんか?(*^_^*)そんなに強くはないけどね(*μ_μ) イイお店とか知ってたら案内してほしいです★時間は夜遅くでも空いてますよヽ(^o^)丿飲み友探しなんで二十歳以上の人限定ー(*・人・*) 年は23歳だよ!メールよろしくでーす! red-rose.ray@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 148. 新しくなったスタービーチは新しいであいのカタチを提案します★ あなたに出逢いたい人がここにいます。

  ReplyDelete
 149. 神待ちサイト ガールズBBSは家出少女を救う神待ち専用の掲示板です!登録無料で家出少女と出会えるチャンス

  ReplyDelete
 150. 人生の勝者&敗者を容赦なく測定できてしまう勝ち組負け組チェッカー!資本主義の日本で貴方は果たして勝ち組になれているのか?あるいは…気になった人はぜひチャレンジしてみてください

  ReplyDelete
 151. 高額アルバイトでは大人の恋愛を求めた風俗嬢や社長令嬢といった女性達が多数登録されております。裏風俗とまで呼ばれる逆援助の交際をあなた様も求めてみませんか

  ReplyDelete
 152. 伝説で終わらせるにはもったいない。完全無料でさらに面白くなったスタービーチの再来!実績と信頼の上に成り立つスタービーチならではのであい!安心してご利用いただけるブランドだからこそ自信を持ってお勧めします

  ReplyDelete
 153. ゴージャスなリッチセレブリティ達のアダルトコミュニティーサイト!お金と時間に優雅な高級セレブ女性達はアダルトコミュで男性との秘密交際を楽しんでいるのです

  ReplyDelete
 154. メル友3:50 PM

  変な性癖があるのはどう思いますか?私、獣姦とか好きなんです…いきなりこんな話驚きますよね…引きましたか?Σ(゜□゜(゜□゜*)野外とかにも興味があります!変態チックなのもたまにはいいですよ\(^-^ )こんな私にメールしてくれるとうれしいです。メールから色んな話しましょ(^_^)年上の人がいいです、私は27歳ですよ!それでは、メール待ってますね sasisuseso309@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 155. ツイッターで始まるであいの掲示板は新感覚のコミュニティ☆男女とも無料の年齢認証登録だけで即参加!!掲示板に参加後はプロフ作成やお友達検索、メッセージの交換等など多彩なコンテンツで貴方のであいをしっかりサポート

  ReplyDelete
 156. 皆様お待たせしました!!伝説の出合い系サイト、スタービーチが遂に復活!あの興奮を再び体験できる!思う存分出合いをお楽しみください

  ReplyDelete
 157. 精神年齢チェッカーであなたの実際の精神年齢が、簡単な質問でわかっちゃいます。普段は子供っぽいあの人も実は大人の思考の持ち主で子供っぽく振舞ってるだけかも知れませんよ

  ReplyDelete
 158. ゅめのプロフ作りました☆バレンタイン前なのにアソンでくれるヒトいなくて(泣)寂しいデス↓↓遊んでもイイヨ~ってヒト、メルちょうだいネ

  ReplyDelete
 159. 今やモバゲーは押しも押されもせぬ人気SNS!当然出会いを求めてる人も多い!そこで男女が出逢えるコミュニティーが誕生!ここなら友達、恋人が簡単にできちゃいますよ

  ReplyDelete
 160. 今や女の子のひとりHは常識。しかもお金を払って実際にひとりHを見てもらい、恥ずかしがるのや褒められるのが興奮のツボ!そんな彼女達とオナメールやオナ○ー救援部でHなことしてみませんか

  ReplyDelete
 161. 彼氏募集4:59 PM

  今まで趣味とか仕事に夢中になってて気付いたら一人ぼっちで彼氏いなーい(_´Д`)恋愛からしばらく離れてたから…時々さびしくなっちゃったりするんだよね( p_q)同じくさびしーって人いる?けっこう甘えたりするところがあるから大人の人が好きだよ☆だから、年下はゴメンネ(。-人-。) メアドつけておくから気に入ってくれたらメールしてね!待ってまーす hahahanoha88@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 162. 今、お部屋コンパがアツイ!!毎日あなたのお部屋がコンパ会場に!インターネットで即参加!招待状がなくてもスグに使えるSNSコミュニティ☆

  ReplyDelete
 163. 今度のスタービーチはここがスゴイ!モバイルだけじゃなくPCでも簡単に相手を探せる!新しいスタービーチは出会いの確率がグンとUP☆

  ReplyDelete
 164. お金持ち人妻や熟女達は素人ホストに抱いてもらう喜びを忘れられず、性欲を満たしています。お金に困った素人男性達は当サイトで人妻さん達を抱いて高額報酬をいただいてください

  ReplyDelete
 165. グリーもそこそこ出逢えますが、であいを求めるならやっぱりスタービーチが一番!登録無料で楽しい時間を過ごしたい方にはもってこいのサイト。これで恋人、セクフレを作るチャンスが大幅アップ

  ReplyDelete
 166. これから家出したい人や現在家出している人達と、家出少女を救いたい人を繋げるSOS掲示板です

  ReplyDelete
 167. 恋愛のこと教えてねヽ(^◇^*)/4:31 PM

  仕事や趣味に夢中になってたらいつの間にか独りきりになってた…彼氏も長いこといなくて恋愛から離れてました( ´_ゝ`)そろそろ恋愛にも夢中になりたいけど男の子とどうせっしたらいいか教えて下さい(-^▽^-) 動物好きだから、年上で動物好きな人仲良くしてね(。・w・。 ) ペット連れて散歩なんていいよね!!まずはのんびりメールからお願いします sweet-rose.perfume@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 168. 今やモバゲーは押しも押されもせぬ人気SNS!当然であいを求めてる人も多い!そこで男女が出逢えるコミュニティーが誕生!ここなら友達、恋人が簡単にできちゃいますよ

  ReplyDelete
 169. greeやモバゲー、mixiよりアツイ!!スタービーチが新しくなって登場!!復活したスタービーチで新しいでぁいを見つけよう

  ReplyDelete
 170. セクフレ掲示板、¥倶楽部で大人の恋愛をしてみませんか?割り切ったセクフレと快楽のみを求めた恋愛をしてくださいませ

  ReplyDelete
 171. モバゲーやミクシィ、グリーでであえなかった人もNEWスタービーチなら確実にであいをゲット!無料年齢認証登録であの感動が今、再び蘇る

  ReplyDelete
 172. 最も復活してほしかったサイトでダントツのNO.1であるスタービーチがとうとう復活!!以前にもましてご利用者様に満足していただける最高のシステムになっております。思う存分新しくなったスタービーチをお楽しみください

  ReplyDelete
 173. 最低10万円から交際がスタートする援助スポット。不満を持つ熟女達が若い男性を求めて集まっております。熟女サークル逆¥交際であなたもリッチな生活を送ってみませんか

  ReplyDelete
 174. 恋愛5:22 PM

  初めましていずみって言います☆1年半以上恋してません…(/∇≦\)元彼と付き合ってた時にあんまり会えなくて恋愛してた感じがなかった(;‾ ‾)それから臆病になってたけど長いこと彼がいないからそろそろホンキで恋したいなーなんて思ってますo(^-^o)けっこう天然入ってるから大人で引っ張ってくれる人で年上の人と仲良くしたいです☆気になった人はメールしてね fly.me.so.high-@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 175. 満を持してのスタビ復活劇!!ここから刻まれる、新たな一コマ。スタービーチがあなたの歴史を生み出します

  ReplyDelete
 176. 大人気コミュニティーサイトとなったモバゲー!であいを求める人も当然多い!!そこでであい専門のコミュニティーサイトmコミュを発信!ここでカレシ彼女をGETしよう♪

  ReplyDelete
 177. なかなか彼氏、彼女が出来ない君達の深層心理を徹底解明♪みんなでモテる度チェッカーをやって結果交換も自由、ゴウコンや休み時間はモテる度チェックで暇つぶし!次にモテ期が訪れる瞬間をズバリ診断、チャンスを逃すな

  ReplyDelete
 178. 今や女の子のオナニーは常識。しかもお金を払って実際にオナニーを見てもらい、恥ずかしがるのや褒められるのが興奮のツボ!そんな彼女達とオナメールやオナニー救援でHなことしてみませんか

  ReplyDelete
 179. 手料理4:26 PM

  つい最近独り暮らし始めましたヾ(〃^∇^)ノお家で料理作っても食べてくれる人がいない(´−`)彼氏いないからあたしと過ごしてくれる人いませんか?手料理ごちそうするよぉ!よかったらメールして下さい(o~ー~)年下の人はゴメンネ…(*_ _)人メール待ってます♪september9-love9@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 180. PC対応!掲示板コミュニティサイトmコミュでであいを満喫しませんか?素敵なであいをあなたにお届けいたします

  ReplyDelete
 181. 復活、スタービーチ!日本最大の友達探しサイトがついに復活、進化を遂げた新生スタビをやってみませんか?理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

  ReplyDelete
 182. ギャルは素人ホストに抱いてもらう喜びを忘れられず、性欲を満たしています。お金に困った素人男性達は当サイトでギャル達を抱いて高額報酬をいただいてください

  ReplyDelete
 183. 男性が主役です! 女性会員様からの謝礼は貴方次第、ご近所出張ホストは女性向けフ一ゾクの決定版!エロい一時を求めて男性様との触れ合いを秘密厳守で探しておられます。エロマダム様達と過ごす癒しの一時を…エロい人妻様会員様を満足させてあげれるのはあなただけなのです

  ReplyDelete
 184. 恋愛5:59 PM

  毎日楽しい生活してても何かが足りないって思った時何が足りないか分かったの…O(≧▽≦)O それは恋愛だったんだ~って(苦笑)σ(^_^;)唯一、私にはなかったもの…彼氏がほし~い(>▽<;; フリーの人いませんか?私を恋人にして下さい♪♪仲良くなってどこかへ遊びに行きませんか?(≧▽≦;)明るい性格なので、一緒にいて楽しいと思います!!年下の人は苦手で仲良くなる自信がないので私より年上の人でお願いしますヽ(*´ー`)ゞ少しでも気になった人は今すぐにメール下さい♪ beat-angel.risa@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 185. 突如として消えたスタービーチが電撃復帰!長い年月をかけて蘇った進化したスタービーチをお楽しみください

  ReplyDelete
 186. であえる確立NO.1を誇るスタービーチが帰ってきた!であいの要素がいっぱいつまった当サイトでであいのきっかけ掴みましょ

  ReplyDelete
 187. アダルトSNSは今話題沸騰中!!女の子達のエッチ告白、日々のマル秘映像や写真は要チェック!!!今すぐ無料参加してアダルトSNSを始めよう

  ReplyDelete
 188. 全国からメル友募集中の女の子達が、あなたの誘いを待ってるよ!無料エントリーで自由な恋愛を楽しんじゃお

  ReplyDelete
 189. 恋愛5:31 PM

  彼氏いない歴2年半になろうとしてます、なかなか相性の合う人と出会えず、好意をよせてくれる人もいたけどダメだった。 一緒にいて楽しくて落ち着く人と、仲良くなって恋愛したい!!甘えさせてくれる人がいいから、年下の人は私には向いてません。よろしくね!ruri11.ko9@docomo.ne.jp

  ReplyDelete
 190. 今やモバゲーは人気SNS!当然出会いを求めてる人も多い!そこで男女が出逢えるコミュニティーが誕生!ここなら友達、恋人が簡単にできちゃいますよ

  ReplyDelete
 191. Anonymous8:59 PM

  Thank you for providing such a thoughtful "Lägenhet och lån" post, I really enjoy to be here. Your have great insight about "Lägenhet och lån" of your post. Your "Lägenhet och lån" blog is really excellent.
  --------------------------
  オンラインポー カー キャンペーン and 無料ドル and 再生テキサスホ and Poker Bonus Instant

  ReplyDelete
 192. Daftar situs Slot 5000 Tanpa Potongan bonus new member 100 di agen terpercaya

  ReplyDelete