Tuesday, November 08, 2016

Utmaning med att inte ha någon lön

Att sluta jobba vid 35, 40 eller 45 innebär att man går ganska långt utanför det som är norm i samhället. Att inte ha någon lön kan då ställa till det lite när det kommer till saker som att teckna bolån eller köpa något på avbetalning eller faktura.

Tydligen tycker många telefonbolag och tex Klarna att en person med 0 kr i kapital och 20.000 kr i lön från sin anställning som tidningsbud i glesbygd (framtidsbransch?) är en säkrare kund än den med 7 miljoner i kapital och 20.000 kr i månaden från en väldiversifierad aktieportfölj bestående av bolag som aldrig sänkt utdelningen.

Värt att tänka på då ett beslut att sluta jobba kan vara på 30 års sikt vilket är en tidshorisont svår att överblicka ens framtida behov av bolån etc. Personligen har jag svårt att se att vi någonsin ska bo dyrare än idag. Men som sagt 30 år är lång tid.

Ofta verkar det vara individuell prövning vid bolån så kanske går att prata sig runt problemet med någon vettig person på banken även om första automatiska prövningen säger nej.

Hur gör daytraders, pokerproffs och andra utan registrerad lön?


57 comments:

 1. Anonymous10:12 PM

  Varför nämner du igenting om det amerikanska presidentvalet på bloggen? Känns som utgången kan påverka marknaden under en ganska lång tid framöver..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag köpte ju extra aktier i slutet på förra veckan på Trump-oro. Så tror på Hillary och att vi går upp någon procent imorgon. Sen är nog allt som vanligt igen.

   Delete
  2. Du behöver ett brådskande lån från en ansedd privat långivare kommer att ge dig en stressfri pengar? Om ja, då är du i rätt riktning. Få dina pengar inom 5 timmar. Jag är Hobelman, en affärsman och till och med en privat långivare. Jag vill skapa en gren av min verksamhet i ditt land, om du kan ansluta till mig med en stor affärsman där. Jag ger ut med 2% räntelån. skriv till mig via denna email hobelmanfinance@gmail.com

   Whatsapp: +17816567138
   https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
   Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

   Delete
  3. Behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag eller att betala din skuld ??
   Vi erbjuder alla typer av lån till en överkomlig ränta på 2%
   Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com Whatsapp: +17816567138

   Webbplats: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/

   Delete
 2. Om du behöver bolån och har en stor portfölj så kan du ju alltid fråga din bank så som Nordnet eller Avanza för deras bolån de erbjuder sin storkunder.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har redan bolån via Avanza. Men även de tar hänsyn till lön vid tecknande av nytt lån. Trots max 50% lån och flera miljoner i portföljen i deras bank.

   Delete
  2. Du behöver ett brådskande lån från en ansedd privat långivare kommer att ge dig en stressfri pengar? Om ja, då är du i rätt riktning. Få dina pengar inom 5 timmar. Jag är Hobelman, en affärsman och till och med en privat långivare. Jag vill skapa en gren av min verksamhet i ditt land, om du kan ansluta till mig med en stor affärsman där. Jag ger ut med 2% räntelån. skriv till mig via denna email hobelmanfinance@gmail.com

   Whatsapp: +17816567138
   https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
   Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

   Delete
  3. Anonymous11:03 AM

   Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 2%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 15.000,00 kronor till valfri lånebelopp. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen, behandla lånevillkoren och hur lånet överförs till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.

   Delete
 3. Då jag kom tillbaka efter flera år arbete utomlands på hög chefkivå kunde jag inte ens teckna det billigste telefon abonnemanget. Samma problem som du nämnde- ingen registrerad lön då de tittade på föregående års lön.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Marcus för kommentar. Helt klart värt att tänka på.

   Delete
 4. Anonymous7:40 AM

  Håller med om att detta är bisarrt. Försökte en gång hyra en lägenhet av en hyresvärd som ville se anställningsavtal eller lönebesked. Jag hade inget jobb då men erbjöd mig att betala hyran för hela perioden i förskott (det var ett korttidskontrakt). Men det gick inte - lön skulle man ha, allt annat var orelevant.

  ReplyDelete
 5. Intressant fråga, ser fram emot fler svar.

  Hur löste du det Marcus? Fick du skicka in bevis på din kreditvärdighet etc. eller gick det inte att ta sig igenom byråkratin förrän du återigen hade anställning/företag här i Sverige

  ReplyDelete
 6. "Jag köpte ju extra aktier i slutet på förra veckan på Trump-oro. Så tror på Hillary och att vi går upp någon procent imorgon. Sen är nog allt som vanligt igen."

  Det verkar som att det blir så långt i från "vanlig ordning" man kan komma idag:/

  Hur resonerar du nu? Köper du mer omgående på raset?

  ReplyDelete
 7. Anonymous8:58 AM

  Som jag skrev igår, du tycks missbedömt läget. Ska bli intressant att se hur stort raset blir idag, tror inte det kommer repareras lika snabbt som efter Berexit...

  ReplyDelete
 8. Anonymous10:59 AM

  Det gick visst snabbare än efter Brexit...

  ReplyDelete
 9. Anonymous12:09 PM

  Folk tror tydligen att det här är början av någon slags domedag enligt vissa kommentarer

  ReplyDelete
 10. Anonymous12:10 PM

  Ska man leva på sitt kapital bör man nog ha löst bostadsfrågan för överskådlig tid framöver, vilket sannolikt är den bästa trygghet man kan ha. Skaffa dig en egen villa där du trivs nu och i framtiden, energieffektivisera så att du bor billigt och njut sedan av rekordlåga boendekostnader.

  ReplyDelete
 11. Man kan ju köpa kontant också. Även det är väldigt ovanligt idag. Men då äventyras inkomster från kapital. Egentligen lite konstigt att inkomst från kapital inte likställs med förvärvsinkomst... men så är såklart normen i Sverige. Du får kanske spara lite mer :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous1:43 PM

  Har samma problem, sitter på en inkomst på 35 000kr efter skatt varje månad och ett sparat kapital på 14+ miljoner. Men pga att jag inte har jobbat senaste 10 åren så får jag inte ens ta ett lån för bostad. Så just nu lutar det emot att kasta bort pengar och spara ihop en miljon på 0 räntekonto så man kan betala saker kontant. Har nån ett bra tips hur ni hanterar dessa "problem" så dela gärna med er. Allt kapital är "fast låst" så den enda egentliga summa att röra sig med är "månadslönen" samt ett sparkonto på ~60 000kr. Ringde och pratade med en kvinna på Handelsbanken och hon trodde att jag ljög och förstod verkligen inte om jag VERKLIGEN hade 14+ miljoner, vad ska jag med ett lån till? Oproffsigt och inte rätt person på rätt jobb om du frågar mig.

  ReplyDelete
 13. Anonymous3:25 PM

  Har aldrig märkt av några problem, när jag bytt mobilabonnemang!

  Utan inkomst men med några obelånade fastigheter,om nu det gjort någon skillnad?
  Kalle56

  ReplyDelete
 14. Jag har ett förflutet som professionell pokerspelare och har många bekanta än idag som lever på pokern, eller på friheten som pokeråren har möjliggjort. Det är ett typ av yrke som verkligen inte passar inom byråkratins ramar, det är en sak som är säker.

  En av de allra vanligaste lösningarna är att fläska fram pengar och erbjuda sig att betala i förskott och liknande. När det kommer till lån så är det svettigare. Jag tror många av de riktigt duktiga heltidsspelarna väljer den "enkla vägen". Spela ihop summan och sedan betala direkt.

  Det här, tillsammans med utebliven pension och så vidare, är anledningar till att jag själv inte rekommenderar någon att spela på heltid om personen inte gör omrking det dubbla mot vad denne hade gjort i ett vanligt yrke. Det är min åsikt, vissa tycker att det räcker med mindre. Andra mer.


  //Humankapitalisten

  ReplyDelete
 15. Anonymous5:17 PM

  "tillsammans med utebliven pension och så vidare"
  menar du att du inte deklarerar vinsterna?

  ReplyDelete
 16. Anonymous6:28 PM

  Jag tror mig förstå delvis hur banken tänker:

  En fast inkomst är "alltid" en fast inkomst, den t.o.m ökar med minst 2-2,5 % per år enligt praxis så länge du innehar din anställning, jämförbart med en förmögenhet där absolut INGEN kan se in i framtiden hur tex utdelningar kommer att arta sig år 1, 2 eller 3.

  En fast inkomst kommer i potter månadsvis, bla för att betala dina lån.

  En förmögenhet är däremot oftast mer lättillgänglig än en lön, du styr den själv från din dator/telefon och han omplacera den eller shoppa hur som helst för den. Dvs totalt omöjligt att beräkna avkastningen under ett år, då banken inte har en susning hur mycket som shoppats upp.

  Och ni som inte tror mig, fråga eran arbetsgivare (om ni har någon) imorgon om ni kan få 9 månadslöner i förväg för att ni ska shoppa en bil till helgen, för varför skulle han inte kunna betala ut det, han vet ju absolut att du jobbar kvar om nio månader, att du jobbar lika hårt som innan då inget har ändrats eller hänt i ditt liv, eller ??

  mvh/ Den tänkade miljonären.

  ReplyDelete
 17. Anonymous7:39 PM

  Och vad stoppar dig ifrån att låna t ex, 5 miljoner på banken där de ser ditt fina välbetalda jobb och efter du fått pengar säger upp dig? Om det inte finns någon garanti åt ett håll finns det heller inte åt det andra.
  Banken är inte dum, du har ju huset (som du lånar pengarna till) som garanti. Kan du inte betala tar de huset och får så sätt tillbaks sina pengar. Så hur du har din inkomst om det så är via "tillsvidare anställd" eller har 14 miljoner investerat i olika fonder och aktier borde inte spela större roll så länge du betalar amorteringen? Och även om mina aktier störtdyker, världen går på halvkant.. Vad stoppar mig ifrån att ta ett jobb igen? Behöver jag pengar fixar jag det på ett eller annat sätt? Nej, skulle vilja haft ett konkret sätt att lösa det på, sitter "fast" i min lägenhet och vill köpa ett hus, utan att sälja av 4 miljoner och på så sätt påverka min framtida "passiva inkomst"

  ReplyDelete
 18. Anonymous8:41 PM

  Är arbetslös på 50% och sjukskriven på 50% Utöver detta har jag 15.000 per månad från utdelningar. Sa till banken att jag kanske kommer helt leva på mina utdelningar och fick ändå lånelöfte på 1,3 miljoner tillsammans med sambo.

  ReplyDelete
 19. Till anonym som frågade om jag/pokerspelare inte deklarerar vinster så rekommenderar jag att ta en titt på de två länkarna från Skatteverket. De flesta svenska pokerspelare väljer att spela på sidor som är skattefria. Även att spela poker live utomlands men inom EU är skattefritt.

  http://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/internationellainkomster/deklarerainkomsterfranutlandet/deklarerapokervinster.4.133ff59513d6f9ee2eb5465.html

  http://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/internationellainkomster/deklarerainkomsterfranutlandet/deklarerapokervinster/skattepliktigapokersidor.4.133ff59513d6f9ee2eb5471.html

  //Humankapitalisten

  ReplyDelete
 20. Anonymous2:47 PM

  Jag hade samma problem som Marcus. Kom tillbaka till Sverige efter många års utlandsjobb med en rejäl (sjusiffrig) sparslant på kontot. Det var inga problem att få låna två miljoner från banken för att köpa hus. Däremot fick jag avslag på mina ansökningar om telefonabonnemang, parabol-tv och till och med på OK/Q8 kort (!) eftersom jag hade 0kr i registrerad inkomst från tidigare år. Det gick inte att resonera med varken Telia eller Viasat så det slutade med att min pappa fick ställa upp och teckna telefon och tv abonnemang åt mig :)

  ReplyDelete
 21. Anonymous11:32 PM

  Tack Humankapitalisten för länkarna

  ReplyDelete
 22. Anonymous11:15 AM

  lite konstigt är det ju med dessa miljardföretag, att de inte förlitar sig mer på "antal betalningsanmärkningar" istället för årsinkomst.
  En förmögenhet och 0 betalningsanmärkningar borde ju borga för att företagen får betalt för sina fakturor.
  Men inom epititet nolltaxerare ryms många gamar.

  ReplyDelete
 23. Anonymous11:44 AM

  samma anonymous som ovan.

  Å andra sidan, om fakturan gäller ett tv/tele-abbonemang för några 100 i månaden blir alltid en strulande kund en olönsam kund!! Ickebetalande själ en hel del huvudbry= kostsam tid.

  ReplyDelete
 24. Har du några ekonomiska svårigheter? Behöver ett lån för
  Skuldkonsolidering, byggande, fastighetslån, refinansiering,
  Personliga eller akut sedlar? Är du en affärsman?
  Kvinnor som planerar att expandera sin verksamhet, erbjuder vi alla typer av lån. Om intresserade kontaktar oss idag om:
  franklindobsonfinancialhome@outlook.com för mer information.

  ReplyDelete
 25. Hej alla

  Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)

  jag heter anne en ensamstående mor till 2 barn är från TYSKLAND är
  här för att berätta för alla hur mr REMY FINK hjälper mig med ett lån på
  20000 EURO för att betala min skuld och starta ett nytt företag Gud
  välsigne REMY FINK låneföretaget får jag mitt lån inom de följande
  48HOuRS utan dröjsmål emaill honom nu om du behöver några typer av lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)

  Gud välsigne REMY FINK

  ReplyDelete
 26. Hej, jag är Victorija Markovitj, som för närvarande bor i Rimforsa stad, Sverige. Jag är en änka just nu med fyra barn och jag fastnade i en ekonomisk situation i maj 2016 och jag behövde refinansiera och betala mina räkningar. Jag försökte söka lån från olika låneföretag både privat och företag, men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men som Gud skulle ha det, blev jag introducerad till en Guds kvinna, ett linda lånföretag som gav mig ett lån på 50.000USD och idag är jag en affärsägare och mina barn har det bra för tillfället, om du måste kontakta något företag med hänvisning till säkrade lån utan säkerhet, ingen kreditkontroll, ingen samtycker med bara 3% ränta och bättre återbetalningsplaner och schema, var vänlig kontakta Linda.

  conatact email: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

  https://lightstreamloanfir.wixsite.com/website

  Vänliga hälsningar,

  ReplyDelete
 27. Günün orada olduguna dair iltifat, ben Louise Auden, Amerika Birlesik Devletleri Minnesota'dan gelen tek bir anneyim. SUSAN JAMES LOAN FIRML COMPANY'ina, 18 Ocak 2018'de hastane faturalarini ödemek ve vergilerimi ödemek için bana bir kredi vermek için +1 (386) 259-8202 numarali telefonu teminden çok memnun ve minnettarim. Evimi kaybetmemi sagladilar. Bu mesaj yanlis ellere düsmemeniz için gerçek bir kredi isteyen size yardimci olabilir. Üzerinden iletisim kurun E_mail: susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com or via Website:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

  ReplyDelete
 28. Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

  ReplyDelete
 29. Är du ute efter ett företagslån, personligt lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital mm .. Eller har du nekat ett lån från en bank eller en finansinstitut för en eller flera skäl. Du är på rätt plats för dina lånlösningar! Jag är en privat långivare, jag ger ut lån till företag och individer inom och utom landet till en låg och överkomlig ränta på 2,5% årligen. Vänligen kontakta oss via e-post: kw007042@gmail.com

  ReplyDelete
 30. Dear Applicant,

  Do you seek funds to pay off Credits and Debts? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) is here to put a stop to your financial problems. We offer all kinds of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We give out loan with an Interest rate of 1.00%. Interested applicants should Contact us via email: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  Please Fill the Application Form Below:
  - Complete Name:
  - Loan amount needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose of loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:

  If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: SuiteCapitals@gmail.com
  ( SuiteCapitals@post.com )

  ReplyDelete
 31. Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

  Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

  We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

  WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

  Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
  Kindly write us back with the loan information;
  - Complete Name:
  - Loan amount needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose of loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:

  If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com

  Yours Sincerely,
  Mr. Ren Hya
  PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
  We look forward to hear from you ASAP
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com

  ReplyDelete
 32. Dear Applicant,

  Do you seek funds to pay off Credits and Debts? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) is here to put a stop to your financial problems. We offer all kinds of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We give out loan with an Interest rate of 1.00%. Interested applicants should Contact us via email: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  Please Fill the Application Form Below:
  - Complete Name:
  - Loan amount needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose of loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:

  If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: SuiteCapitals@gmail.com
  ( SuiteCapitals@post.com )

  ReplyDelete
 33. Jag måste läsa: Jag och min familj har varit i fattigdom i ungefär fem år nu och min man har lämnat oss för sex år sedan och han var väldigt rik han var med en annan kvinna som inte ens har ett barn för honom och överger mig med min 4 barn så en dag sa min son att hans vän såg ett inlägg av en kvinna som säger att han kan hjälpa någon att få ett lån då min son använder sin väns telefon för att maila kvinnan då han lurade med henne så kvinnan sa att han kommer att hjälpa oss jag sa att han skojade så han berättade vad vi ska göra då vi gjorde det 4 dagar senare fick jag ett lån och jag och min familj levde väldigt bra då för tre dagar sedan kom min man hemma på knäna han bad, men nu är vi nu tillbaka tillsammans igen så berättar du nu om du behöver ett lån etc maila henne nu på jasminnoorloancompany01@gmail.com,

  ReplyDelete
 34. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (carlosellisonfinance@outlook.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  ReplyDelete
 35. Du behöver ett brådskande lån från en ansedd privat långivare kommer att ge dig en stressfri pengar? Om ja, då är du i rätt riktning. Få dina pengar inom 5 timmar. Jag är Hobelman, en affärsman och till och med en privat långivare. Jag vill skapa en gren av min verksamhet i ditt land, om du kan ansluta till mig med en stor affärsman där. Jag ger ut med 2% räntelån. skriv till mig via denna email hobelmanfinance@gmail.com

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

  ReplyDelete
 36. Jag är senecaut peter, jag är en långivare, jag ger ut lån till enskilda och företag, för företag och personliga ändamål, kontakta mig om du behöver någon form av lån. Jag ger lån till allmänheten till 2% ränta. Kontakta mig på authentichomefinance@gmail.com
  officiellt email: info@authenticloanfinance.com

  ReplyDelete
 37. Hallå,

        Jag är Bryan med namn, jag vill att du ska veta att jag är här för att dela min lycka med dig när det gäller busslån som jag applåderade i över månader tillbaka, just nu har jag fått mitt lån på $ 360,000.00 från Moris Loan Company inom 48 timmar när ditt lån garanteras 100% för att överföras till ditt bankkonto utan dröjsmål. Moris låneföretag är ett bra företag som kan erbjuda dig semple lån utan någon stresst ansökan nu och få ditt lån på Morisloancompany1@gmail.com, 1631-858-4522, Webbplats: http://morisloancompany1.wixsite.com/morisloancompany.
  Tack
  Moris Fred.

  ReplyDelete
 38. Letar du efter ett företagslån? Personligt lån, studielån, någon anledning till att du behöver ett lån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital mm Om ja Kontakta oss idag på vår hemsida https://ericfinancee.wixsite.com/ericfinance eller: (ericfinancee @ gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) och få ditt lån
  i dag.

  ReplyDelete
 39. Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar?behöver du ett lån för att starta verksamhet?behöver du ett lån för att köpa en lägenhet?Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

  ReplyDelete
 40. Behöver du en personlig eller företagslån som är brådskande som kan vara process
  inom 2 till 3 arbetsdagar? Har du blivit frustrerad så många gånger av
  dina banker och andra låneföretag och du vet inte vad du ska göra? Här
  kommer Harry Jim Financial Business och hemlån är här
  att erbjuda dig någon form av lån du behöver till en överkomlig ränta
  av 2,5% Om du är intresserad Kontakta oss idag
  hos: harryjim598@gmail.com

  ReplyDelete
 41. Behöver du en lån om det gäller nu.

  Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

  OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

  ReplyDelete
 42. MR ELIJAH ROLAND11:06 AM

  Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 2%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 15.000,00 kronor till valfri lånebelopp. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen, behandla lånevillkoren och hur lånet överförs till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.

  ReplyDelete
 43. Har du någon ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Hobelman Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att möta dina ekonomiska behov till en låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-post: hobelmanfinance@gmail.com och din samverkan med oss kommer att bli en bra upplevelse. +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

  ReplyDelete
 44. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  ReplyDelete
 45. Vi hjälper både gamla och unga med vårt finansiella erbjudande med strukturerad och anpassad utrustning för att möta våra kunders behov. Så om du är intresserad av vårt ekonomiska hjälp, kontakta oss för mer information via e-post: craigfundings@gmail.com

  ReplyDelete
 46. detta är galet min gud man wowwwww jag har nu alla mina pengar, tack vare miroauthetichackers@gmail.com

  ReplyDelete
 47. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  E-post: Luiscarlosfinance@outlook.com

  ReplyDelete
 48. Hello !

  Do you need a legitimate and fast loan service?
  We are currently offering 3% Loans of all Kinds, Business loans, Personal Loans, Car Loans, Agricultural Loans, or Project funding? We offer loans to companies and individuals worldwide, debt consolidation, even though you have a low credit scores and finding it hard to get Loans from your local Banks or any financial institutions? , and now having a hard time dealing with your bank, or any other financial institutions? Do you need an urgent loan if yes Email us back via
  (ryanloaninvestment001@outlook.com ) we Give all types of Loans .

  Apply Now and get your cash urgently!

  * Borrow between $5,000 to 50,000,000 dollar
  * Choose between 1 to 30 years to repay.
  * Flexible loan terms and conditions.

  All these plans and more,contact us now.

  contact us via email: for the loan company who assisted me here is their contact details (ryanloaninvestment001@outlook.com)


  Regards
  Management.

  ReplyDelete
 49. Jag heter Tamara Johnson med namn. Jag bor i USA, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökare att vara mycket försiktig eftersom det finns bluff överallt. För några månader sedan blev jag ekonomiskt ansträngd, och på grund av min desperation blev jag bluffad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän av mig hänvisade mig till en mycket tillförlitlig långivare som heter Collins Williams Loan Company som hade ett osäkert lån på $ 75 000 under 24 timmar utan stress. Om du behöver någon form av lån, kontakta honom nu via e-post: bigloan15@gmail.com Jag använder detta medium för att varna alla lånesökare på grund av helvetet passerade jag i händerna på de bedrägliga långivarna tack.

  ReplyDelete
 50. QUEEN LOAN COMPANY (queenceloan@gmail.com) Detta är att informera alla lån sökande. Detta kända lånebolag från USA har hjälpt oss till tusentals människor från olika länder. Detta företag mottog utmärkelsen av de mest utmärkta lånemyrorna från lånebolaget 2015, varje månad får minst 17 och 25 kunder bevilja lån och de gjorde idag med bra investeringar, om detta företag ger dig ett lån måste du använda hälften av lånet I investeringen. Du kommer att beviljas ditt lån om du är i denna QUEEN LOAN ENTERPRISE queenceloan@gmail.com, Letar du efter ett företagslån? Lån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital etc. Eller har du blivit nekat ett lån från en bank eller lurat av att inte erkännas av vad lånebolaget? . Vi är privata långivare, lån till företag och privatpersoner med låg 2% och vi ger våra kunder den bästa e-posttjänsten. Queenceloan@gmail.com

  ReplyDelete