Monday, July 02, 2018

Bloggen kommer flytta

Sommaren fortsätter och nu har även min fru semester. Så trots många dagar med +25 grader sen början av maj känns det på något sätt som att det är nu sommaren börjar på riktigt. Nästa år är vi säkert helt fria båda två.

Det här blir det sista inlägget på just den här blogg-adressen. Då jag från om med nu kommer blogga hos TradeVenue istället. Det är väldigt odramatiskt för er läsare då bloggens innehåll kommer vara exakt samma.

Anledningarna är flera till att jag nu tackade ja när jag fick frågan om att flytta bloggen. Dels kände jag att jag att det skulle vara kul med något nytt efter att ha kört 12 år på samma plattform och att nätverket av duktiga bloggare hos TradeVenue kan inspirera och förhoppningsvis få lite nya personer att hitta min blogg.

Rent ekonomiskt blir skillnaden för mig att jag får en ersättning som jag fakturerar istället för de reklambanners som jag idag har på bloggen via Google. Det är ingen större skillnad i ersättning men lite stabilare (då annonspengarna svänger väldigt mycket trots en ganska jämn trafik) och det känns för mig renare att fakturera ett svenskt bolag än att få pengar från Google i Irland. Jag tror ni läsare överlever utan banners från Google Adsense ni också.
Att få en ersättning för att blogga kommer ställa lite större krav på mig själv att prioritera ett antal inlägg i veckan (av ren respekt för uppdragsgivaren då jag inte förbundit mig till ett exakt antal inlägg). Något som jag delvis velat undvika tidigare på jakt efter den totala friheten. Men jag tycker ändå det kan vara en fördel att ha lite fasta ramar i livet. Jag vet också som läsare hur tråkigt det är med bloggar som man gillar att följa där det går veckor eller månader mellan inläggen för att bloggaren "haft andra prioriteringar". Jag tycker bloggandet är kul och det är så klart också extremt fritt jämfört med ett vanligt jobb.

TradeVenue kommer inte på något sätt påverka innehållet i bloggen utan det kommer vara precis lika fritt och med samma inriktning som tidigare. Så jag hoppas och tror att flytten kommer vara positiv även för er läsare då jag ska försöka skriva fler och bättre inlägg med ny motivation i ryggen.

Rent praktiskt kommer den gamla bloggen finnas kvar som ett arkiv. Men under en period nu i början pekas om för att läsarna ska hitta rätt. Adressen till nya bloggen blir https://tradevenue.se/miljonarinnan30

Hoppas vi ses där!

107 comments:

 1. Anonymous11:11 AM

  Bra! Nu kan man också se hur OMX går istället för att gå in på Di. Det efterfrågade jag för ett tag sen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Anonymous11:22 AM

  Hur får jag tag i adressen till RSS-feeden till den nya bloggen? Jag brukar använda mig av blogtrottr för att få nya inlägg till min mail, men den lyckas inte hitta någon rss-feed på din tradevenue-adress.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vet ej men ska kolla upp det.

   Delete
  2. Anonymous12:16 PM

   Feeden kan nås via https://tradevenue.se/user/4892/blog/rss

   Delete
 3. Anonymous11:40 AM

  Tråkigt, mycket tråkigt. Jag har slutat läsa samtliga andra bloggar som flyttat dit. Dels svårare att läsa inläggen i telefon och dels färre kommentarer och inte lika levande dialog. Kul att du får betalt, men till kostnaden att tappa mig som läsare.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker deras mobolsida funkar bra nu sen de gjorde om. Hoppas vi kan hålla kommentarsfält och dialog igång men där är jag i händerna på er läsare.

   Delete
  2. Jag håller med! Försökte följa med Farbror Fri över dit men jag tål verkligen inte hemsidan (läser på dator). Väldigt tråkigt för jag har följt dig sedan -08 och verkligen uppskattat din utveckling och den ökade produktionen de sista åren.

   Kom ihåg att det aldrig är för sent att ändra sig! Dåliga beslut och misstag kan åtgärdas, det är så vi växer :)

   Delete
  3. Håller med. Läser själv alla bloggar via RSS (newsblur.com) och tycker det fungerar bra, skönt att ha alla på ett ställe. Bryr mig sällan om kommentarerna men vill man läsa dem är det bara att trycka på rubriken så tar man sig direkt till inlägget i fråga.

   Delete
  4. Anonymous6:47 PM

   +1

   Delete
  5. Anonymous8:29 PM

   Håller med, tradevenue är väldigt svårläst. Har slutat följa farbror fri av den anledningen tyvärr. Risken finns att jag slutar följa denna blogg också.

   Delete
 4. Kan tycka att TradeVenue är mycket mer plottrigt, men är ju ditt innehåll man är ute efter så självklart kommer man följa dig oavsett vart du väljer att publicera din blogg.

  ReplyDelete
 5. Man får utmattningssyndrom av att läsa på Tradevenue men se om jag klarar det

  ReplyDelete
 6. Anonymous1:54 PM

  Japp!

  Där försvann väl halva läsekretsen.

  Med vänlig hälsning

  Lars

  ReplyDelete
 7. Tradevenues sidor är tröga så in i helvete! Jag har stängt ner hur många länkade blogginlägg dit som helst eftersom jag vägrar vänta på att sidor med textinnehåll skall ladda. Har följt bloggen sedan start och läst i princip alla inlägg och klickat på många annonser för att stötta men kommer förmodligen inte läsa särskilt många inlägg hos tradevenue.

  ReplyDelete
 8. Så trist att höra. Jag har följt din blogg länge och du har varit en förebild när det kommer till disciplin, sparande och investeringar. Jag har tidigare försökt följa bloggar via Tradevenue, men har tyvärr givit upp dem alla. Bäst tyckte jag om Spartacus, men gav till slut upp att läsa där helt, idag har den bloggen verkligen tappat tempo, jag misstänker att drivet att skriva minskar i takt med att man tappar läsare.

  Dina reklambanners är absolut inte ett problem, att du bloggar via TradeVenue är ett stort problem. Jag kommer att börja läsa dina inlägg igen så snart du flyttar tillbaka bloggen hit!!!

  ReplyDelete
 9. Måste tyvärr hålla med tidigare kommentarer, jag har också försökt följa bloggar på TradeVenue men inte lyckats hålla intresset vid liv eftersom sidan är så otilltalande, även om jag har uppskattat innehållet. Dessutom är det tråkigt att tappa det arkiv du har här på Blogspot - jag brukar ibland gå tillbaka och roa mig med dina inlägg från 2007 :-)

  Jag ska naturligtvis försöka fortsätta följa dig, men hoppas att du kan överväga en tillbakaflytt med tiden.

  ReplyDelete
 10. Anonymous3:14 PM

  Synd. Får tyvärr överge dig då. Håller med om ovanstående..

  /B.L.

  ReplyDelete
 11. slutar också läsa mycket tråkigt

  ReplyDelete
 12. Anonymous4:06 PM

  Det var ett himla gnäll! Jag följer både Farbror fri och Per Penning på TradeVenue och förstår unte problemet.
  Mvh Karin

  ReplyDelete
 13. För er som tycker det är svårt att följa använd feedly eller någon motsvarande rss läsare så funkar det enkelt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5:32 PM

   Vad är det för nymodigheter?

   /B.L.

   Delete
 14. TradeVenues granssnitt ar ju skit men att sluta lasa bloggen for det kanns ju som en ratt kraftig overreaktion.

  ReplyDelete
 15. Anonymous5:36 PM

  För f-n miljonären, webbsidan ska ju se hemmasnickrad ut och lättläst med enkel adress som du har haft det. Människan gillar inte förändring. Skriv ett telefonnummer så vi kan swisha dig ibland istället.

  / Lisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5:47 PM

   Håller med Lisa

   Delete
 16. Anonymous6:05 PM

  Mycket klagomål nu, tycker ändå vi ska uppskatta att Miljonären fortsätter att blogga. Den nya plattformen kan ju inte vara så dålig så att man inte ens kan läsa inläggen?

  ReplyDelete
 17. Åh nej var min spontana reaktion när jag läste att du ska flytta till TradeVenue. Klarar inte av den plottriga och röriga hemsidan. Läste ofta Farbror Fri tidigare men slutade då han flyttade dit. Lycka till med flytten men hoppas du flyttar tillbaka snabbt igen.

  ReplyDelete
 18. Håller med de andra att tradevenue är en jobbig hemsida. Hur som helst förstår jag ditt val och ska göra ett försök till med sidan.

  Mvh,
  Utdelningsstudenten

  ReplyDelete
 19. Anonymous6:42 PM

  Jag tror och hoppas att jag kommer fortsätta att läsa din blogg, men ska erkänna att jag är orolig. Har tyvärr slutat att läsa alla andra bloggar som flyttat dit. Orkar inte med deras sida, tycker den är sjukt seg och jobbig.

  Dock fortfarande ett fan av Mi30!

  ReplyDelete
 20. Nooo så här skrev jag förra året, fortfarande relevant även om mobilläget blivit aningen bättre: http://billigaaktier.blogspot.com/2017/01/kan-inte-tradevenue-bara-forsvinna.html

  ReplyDelete
 21. Anonymous7:25 PM

  Hej,

  Jag kan endast hålla med. Jag har också slutat läsa alla bloggar som gått över till tradevenue. En jag faktiskt saknar är spartacus invest.

  Med vänlig hälsning

  J

  ReplyDelete
 22. Anonymous7:42 PM

  Instämmer med tidigare kommentarer. Tråkigt att du ska flytta till en sådan sajt med så fult gränssnitt och tråkigt att bli av med arkivet. Kommer dock fortsatt följa dig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har precis spenderat lite tid med att surfa runt på tradevenue. Tyvärr så är det fortfarande så uselt att det inte är värt att följa några bloggar där. Tråkigt då Miljonärinnnan30 alltid varit rolig att följa. Nåväl, mer tid till annat för min del..

   Med vänlig hälsning
   J

   Delete
 23. Hej Miljonären.

  Tycker även jag att det är tråkigt att du ska flytta din blogg. Blogspot känns för mig som det självklara alternativet och jag tror många skulle uppskatta att du har kvar din blogg här. Ekonomiskt borde det väl inte skilja så mycket? Med tanke på att du även är ekonomiskt fri så borde väl inte några kronors skillnad varje månad påverka din livskvalitet så mycket? Med mer reklam finns ju även risken att fler slutar läsa bloggen. Lycka till hur du än gör.

  Mvh Slimis

  ReplyDelete
 24. Anonymous8:09 PM

  Förstår beslutet och kommer fortsätta läsa bloggen men måste dessvärre hålla med övriga som kommenterat. Tradevenues gränssnitt är fortfarande förfärligt uselt och irriterande och förtar verkligen läs-och kommentarsglädjen.

  ReplyDelete
 25. Kul med stort engagemang. Men ser inte riktigt den totala katastrofen då jag själv följer tex Farbror Fri utan problem.

  I vilket fall som helst ska jag göra mitt yttersta för att skapa en blogg värd att besöka.

  ReplyDelete
 26. Storugglan9:25 PM

  Beklagar detta. Tack dock för RSS-länken (som jag inte kunde hitta på Tradevenue - varför inte det?).

  Såvitt jag förstår har de dock aldrig lyckats åstadkomma RSS-feed för kommentarer. Det är omöjligt att på ett effektivt sätt följa en diskussion (och eventuellt själv i någon del bidra) utan en sådan feed.

  ReplyDelete
 27. Anonymous9:55 PM

  Har läst bloggen sedan 2012, men kommer troligtvis inte fortsätta när du byter plattform.

  ReplyDelete
 28. Tycker att TradeVenue faktiskt har ryckt upp sig och funkar bra att läsa på mobil numera.

  Kan väl säga att vi oavsett val av plattform givetvis kommer att följa Miljonär innan 30 på StockBlogs.se även framöver. En mycket läsvärd blogg!

  Henrik

  P.s. Vi listar alla nya inlägg från Miljonären och andra aktiebloggare varje dag så att det är lätt att ha koll på vad som dyker upp!

  ReplyDelete
 29. Kul. Vi kommer bli kollegor på Tradevenue! :)

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  ReplyDelete
 30. Anonymous10:21 PM

  Tradevenue är skit. stannar kvar här annars tappar du även mig som läsare

  ReplyDelete
 31. Grattis till ett välförtjänt avtal med TradeVenue! Förstår att du hellre tar det än Google.

  Håller dock med många som kritiserar TradeVenue. Tycker att sajten är lite mindre användarvänlig än många andra alternativ och framförallt har jag alltid retat mig på att det är meckigare att kommentera där. De där extra sekunderna det tar gör att åtminstone jag oftast avstår. Skriver inte detta för att vara negativ utan mer i förhoppning att TradeVenue styr upp sajten så att den blir bättre.

  ReplyDelete
 32. Anonymous10:30 PM

  *vinkar hej då till de som inte följer med* Störigt av folk att behöva påpeka att man inte tänker läsa längre, men kanske skönt att slippa dem i framtida kommentarsfält :o) Allt gott till dig Miljonären. /Emelie

  ReplyDelete
 33. Anonymous10:43 PM

  Dåligt beslut. Deras gränssnitt gör det svårt att läsa både på dator och andra enheter.

  ReplyDelete
 34. Anonymous11:13 PM

  Instämmer, läser på iPad och huvudkolumnen med texten på TradeVenue tar upp för liten del av sidans bredd och typsnittet är för stort.

  ReplyDelete
 35. Hahaha jag blev irriterad på alla gnällspikar i kommentatorsfältet men ju längre ner bland gnället jag kom desto fler bloggar kom jag på mig själv ha slutat följa. Helt omedvetet kom jag precis nu på att jag "rankat ner" alla som flyttat dit, besökt dom mer och mer sällan för att slutligen radera dom från mitt favoritfält.

  Otroligt att jag inte sett den röda tråden innan. Den sista som hänger kvar men som jag tänkt radera i dagarna är Farbror Fri.

  Hoppas din blogg blir undantaget!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gick in på din nya blogg precis... får ställa in en löpande påminnelse i kalendern en gång i månaden för att tvinga in mig själv på sidan. Det är det bästa jag kan erbjuda tyvärr :)

   Men hoppas du hittar nya bloggläsare den vägen som väger upp tappet! Lycka till!

   Delete
 36. Anonymous7:36 AM

  Oh no, inte TradeVenue :(
  Har tyvärr slutat följa de bloggar som flyttat dit.

  ReplyDelete
 37. Blev glad när Investerarfysikern flyttade därifrån. Så flyttar du dit. Bah

  ReplyDelete
 38. Anonymous7:40 AM

  Om tradevenue är det minsta intresserade av att förbättra sig kanske de ska ta till sig av den kritik som visar sig här. Uppenbarligen är det väldigt många som inte gillar deras tekniska lösning, och sånt går ju alltid att fixa till :)

  Lycka till med flytten!

  ReplyDelete
 39. Anonymous8:24 AM

  Kass plattform, svårt att läsa, kommer tyvärr avfölja.

  ReplyDelete
 40. Anonymous8:54 AM

  Ställer mig i kören för klagosången till tradevenu. Har principiellt inget emot sidan eller att du ska flytta, men för egen del drar jag mig för att besöka den plattformen. Vet egentligen inte varför men det är väl sidans gränssnitt som gör det. Har tex. Kommit på mig själv med att sluta följa farbror fri efter flytten dit. Hursomhelst så upskattar din blogg iaf och ska göra mitt bästa för att följa dig på din nya plattform. Och hoppas du får tio nya följare för varje avhoppar här!

  /Jacob

  ReplyDelete

 41. Darth Venue sitter bakom sitt skrivbord och tänker, "kraften börkar bli stark i dessa unga bloggar, något måste göras". Han ringer kejsaren (eller ringer och ringer, de har väl någon slags tanköverföring föreställer jag mig) och ordern är tydlig: köp upp och lägg ner, precis så som vi dödat så många unga, lovande bloggar tidigare.

  ReplyDelete
 42. Anonymous9:20 AM

  Nu när du uppnått målet kan det vara svårare att hitta uppslag till inlägg. Att då dessutom flytta bloggen blir som en slutstation.
  Men det inget problem för jag hittar andra bloggar att följa.

  ReplyDelete
 43. Usch! Jag vägrar följa dig dit pga jobbig hemsida. Tack för den här tiden.

  ReplyDelete
 44. Anonymous10:38 AM

  Kollade lite på nya bloggen nu. Det verkar lite rörigt, men kanske går att lära sig. Vill ju gärna fortsätta följa dig.

  ReplyDelete
 45. Anonymous10:41 AM

  Kommer inläggen bli i datumordning på nya bloggen? Det skulle underlätta. Annars får man väl titta på Twitterflödet vilket som är senaste inlägg. Kändes enklare från dator än mobil.
  Har fantastisk syn så inga problem med den.. =)

  ReplyDelete
 46. Anonymous11:13 AM

  Klar försämring :( Men lär gå in någon gång om året och "storläsa" ett antal utvalda texter istället.

  ReplyDelete
 47. Anonymous11:36 AM

  Tråkigt. Har aldrig gillat Tradevenue röriga och sega sida. Förstår inte att så många lockas av att gå dit, måste vara bra betalt.

  ReplyDelete
 48. Anonymous11:39 AM

  Klickar på 'Bloggöversikt'

  "Logga in eller bli medlem (gratis) för att använda denna funktion."

  Tack men nej tack!

  ReplyDelete
 49. Får helt enkelt ge det en chans! Din blogg är en av de 10-15 som jag läser, finns mycket matnyttigt genom åren.

  ReplyDelete
 50. Anonymous12:59 PM

  Gillar inte heller tradevenue. Har slutat läsa ett par bloggar som flyttat dit...

  ReplyDelete
 51. Anonymous1:00 PM

  Tråkigt beslut. Nu kommer jag inte läsa lika flitigt som förr.

  ReplyDelete
 52. Anton1:20 PM

  Liksom många andra har jag tappat intresset för ett par bloggar som flyttat dit, ja visst är gränssnittet plottrigt men för mig är nog anledningen att bloggarna inte längre känns lika genuina när de samlas under ett paraply som sedan betalar dem. Darth Venue! Precis så.
  Det verkar vara ett naturligt steg när det börjar gå bra för en blogg. Förändring är ju bra så häng inte upp dig på klagofåglarna.
  Önskar dig allt gott, kör hårt.

  ReplyDelete
 53. frank1:24 PM

  Jag hoppas att du uppskattar den feedbacken du får, folk bryr sig om dig och bloggen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jag är rörd över engagemanget.

   Delete
 54. Anonymous7:26 PM

  Tradevenue är segt, det går knappt att öppna ombord på ett flygplan där jag är nu, medans denna sida öppnar snabbt

  ReplyDelete
 55. Ja, miljonären, hur är DITT engagemang egentligen? Skit i pengarna och blogga bara. Du behöver väl knappast låsa dig vid någonting...

  ReplyDelete
 56. Anonymous10:59 PM

  Äsch, innehållet i bloggen är ändå inte lika intressant nu när miljonären är rik och i "mål" samt jag snart där. Mest att man läser för att man inte har något annat vettigt att göra. Blir mer tid för annat, tack för en fin inspiration dessa månader. Ha det fint

  ReplyDelete
 57. Kul med flytt! Jag hänger med!

  ReplyDelete
 58. Anonymous12:02 AM

  Känns som många missat att Tradevenue har uppdaterat designen nyligen. Håller med om att det var katastrof att läsa innan dess, men nu är det inga problem. Grattis Mi30!

  ReplyDelete
 59. Återigen stort tack för ert engagemang.

  Jag vet att förändring alltid brukar leda till lite negativa kommentarer men blev ändå lite förvånad över omfattningen då jag själv följt flera bloggar på TradeVenue och tycker det funkat bra, speciellt efter den senaste uppdateringen av hur bloggarna ser ut i mobilen för några månader sen. Jag hade givetvis inte flyttat bloggen om jag skulle tro att det skulle bli till det sämre.

  Jag har pratat med ansvariga på TradeVenue som tagit del av kommentarerna och de är givetvis intresserade hur bloggarna här kan bli ännu trevligare att följa. Innan de påbörjar utvecklingsarbete vore det dock bra med ännu lite mer kött på benen.

  Detta är vad de har tagit till sig efter att ha läst alla kommentarer (men de är tacksamma för fler kommentarer eller förtydligande kring vad ni ser för problem):

  - RSS-funktion svår att hitta (ligger i menyn till vänster om bloggen nu)

  - RSS-feed för kommentarer

  - Jobbigare att kommentera. De ska se över hur detta kan förbättras. Kom gärna med konkreta tips!

  - Läsbarheten. Ska se över hur den kan förbättras. Någon kommenterade för stor text, det var för liten innan nya designen, så en balans behöver hittas, vad tycker ni om storleken? Något TradeVenue själva reagerat på är eventuellt aningen för ljus text. Vad tycker ni om ljus/färg?

  - Någon hade klockat på "Bloggöversikt" och uppmuntrats att logga in för att kunna använda funktionen. Den är till för att få en översikt för ens egna blogginlägg vilket gör att man måste vara inloggad. Denna kommer gömmas när man inte är inloggad för att inte skapa förvirring. Istället kommer nytt sätt ordnas för att få översikt över bloggarna. Tills vidare hittar ni åtminstone alla toppbloggare på startsidan.

  - Något andra önskemål på kort eller lång sikt? Ju mer konkret desto bättre.

  Återigen stort tack för ert engagemang! Kommentera gärna här eller maila mig på bloggmiljonaren@hotmail.com, så lovar jag framföra det som har med funktionerna här på bloggen att göra till TradeVenue.

  I övrigt hoppas jag ni sett mitt inlägg kring hur min portfölj utvecklats på 6 månader och 3 års sikt som jag publicerade på TradeVenue igår kväll.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Storugglan10:17 AM

   Så ska en slipsten dras!

   Delete
  2. Anonymous12:23 PM

   Kul att du uppmuntrar till förbättring!

   Som webb- och grafiskdesigner så måste jag tyvärr säga att TradeVenue måste göra ett enormt jobb för att sidan ska bli användarvänlig. I dagsläget så får man intrycket av en gammal Joomla-template från 2011. Nya funktioner (plugins?) har byggts in utan att ta hänsyn till layouten.

   En annan sak jag funderar över. Vad är egentligen Tradevenue? Är de endast en bloggportal eller vilka äger Tradevenue? De är inte stora på sociala medier eller går med vinst. Deras toppbloggar verkar inte heller ha många kommentarer på inläggen de gör.

   Delete
 60. Anonymous10:37 AM

  Nu tappade du en läsare. Vi kanske ses igen när du kommer tillbaka.

  ReplyDelete
 61. Tradevenue... Synd! Svårläst med plottrig ful design. De som flyttat dit hittills har tappat mig som läsare.

  ReplyDelete
 62. Anonymous12:41 PM

  Gick in via mobilen för att se hur det såg ut. Du fanns inte med på startsidan samt att det inte fanns någon 'Se alla bloggare'. Säg ifall du inte gör något inlägg på 10 dagar så kommer man aldrig hitta dig på sidan (senaste inlägg).

  Samt kommentarerna! Det går ju inte ens svara på en kommentar plus att läsbarheten på mobilen är under all kritik (Android/Chrome).

  ReplyDelete
 63. Anonymous9:55 AM

  Lyckas inte följa din nya blogg via Feedly där jag följer bloggar. Blir nog tyvärr färre besök för min del..

  ReplyDelete
 64. Hmm, lite plottrigt är det allt på Trade Venue. Tråkigt att du inte behåller bloggen här, vore mycket enklare för OSS läsare.

  ReplyDelete
 65. Anonymous10:10 PM

  Synd. Men tack för den här tiden, kommer ej fortsätta läsa :(

  ReplyDelete
 66. Jag tror att du gör ett misstag, men inte för att det påverkar mig utan för att jag tror att det kommer påverka dig. Du gör bloggen till ett mer formellt jobb och det kommer nästan oundvikligen påverka dig negativt.

  När bloggen blir mindre spontan så kommer det påverka inläggskvalitet eller kvantitet och det tror jag inte du vill.

  ReplyDelete
 67. Det var synd att du flyttade. Jag var inne på din nya men det är som att gå in i en ogästvänlig grotta. Men jag förstår att det handlar om pengar och utan inkomster så är det ju bra att dra in extra på allt man kan också. Och det är troligen mycket smickrande att bli signad.Som man säger i mina trakter "Pengar talar hundar skäller" Och vi är möjligen bara avundsjuka, men jag kan bara prata för mig själv och jag saknar den estetik som du har på den här gamla bloggen. Lycka till.

  ReplyDelete
 68. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  ReplyDelete
 69. Jag lyckades få en kredit mellan privata sir. Diego Zumerle, förhållandena är bra såväl som återbetalningsläget. Det är verkligen allvarligt att räntan är 3%. Om du också behöver en kredit på 5000€ upp till 12.000.000€, här är hans e-postadress: diegozumerle71@gmail.com

  ReplyDelete
 70. Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-man med sin trollkärlek och magi. KONTAKT
    -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
    Whats-app: +2349083639501
  vill du ha din ex tillbaka?
  vill du ha en kärleksförtrollning för en ny älskare?
  Barnlös problemlösning?
  en lösning på sjukdomar och sjukdomar i kroppen

  ReplyDelete
 71. Hej alla, jag heter Aisha och jag är här ute för att vittna om BABA NOSA UGO: s goda verk från Karnataka Temple för att min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som att avsluta det Allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  ReplyDelete
 72. Det här är så sant. Jag har upplevt det själv och Dr Ilekhojie har hjälpt mig med allvarliga problem i mitt liv. Dr Ilekhojie fixade min relation på mindre än 24 timmar. han är fantastisk och vet verkligen vad han gör. Jag rekommenderade honom till alla. Det här stavhjulet är väldigt bra. Professionell, korrekt, uppriktig och mycket erfaren. Tack för ditt arbete! Jag tackar min vän för att jag fick veta om din webbplats. Jag måste prata med dig om mina problem. Jag förväntade mig inga omedelbara resultat och var beredd att vänta ett par månader. Till min förvåning och förvåning började jag se resultat efter några dagar av gjutningen. Du är riktigt bra. Denna webbplats rekommenderas starkt. Detta är den verkliga saken. Prova det så blir du inte besviken! "Behöver du hjälp?

  WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller
  E-post info@gethelps.online och gethelp05@gmail.com
  Webbplats: https://gethelps.online

  ReplyDelete
 73. Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
   Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete
 74. I'M TOTALLY CURED OF HIV FROM DOCTOR JAMES HERBAL MEDICINE   Does anyone still doubt natural herbs? I've seen the great importance of natural herbs and the wonderful work they have done in people's lives. I wonder why people still spend their money on surgery, injections and drugs each time they are sick. Natural herbs can cure all kinds of illness including herpes,Cancer,Vaginal burning, diabetics, asthma,EBV, HIV, hepatitis,Enlargement, etc. I've seen it with my own eyes. I was Cured of Hiv/aids and my aunt and her husband were cured from herpes by Dr James who uses natural herbs to cure different kinds of illness. Even Dr James proved to the whole world countless times that natural herbs can cure all kinds of diseases and he cured countless people using natural herbs. I know it is hard to believe but am a living testimony. He prepared herbal medications and sent it to me through DHL COURIER DELIVERY SERVICES and I took it as he instructed. 11days later, I went to the hospital to do a checkup, the result came out and I tested NEGATIVE. There is no harm in trying herbs, it will only get you cured from what you are, so why don't you give herbs a try and see its effectiveness..His herbal medicine it's easy to drink with no side   Contact Dr James on Email .... drjamesherbalmix@gmail.com..

  ReplyDelete
 75. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  ReplyDelete
 76. När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
  Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
  hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
  Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
  Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
  Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
  Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
  med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
  Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
  Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
  han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
  och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
  Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
  de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
  Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  ReplyDelete
 77. LGBT -gemenskap. MIN STORIE HÄR ÄR VERKLIG OCH ÄKTIG. Jag är här för att vittna om hur DR Ilekhojie som tog tillbaka min man till mig, min man gjorde slut med mig på grund av en annan man som han träffade på sin arbetsplats. DR Ilekhojie är en mycket kraftfull, verklig och unik man med speciella krafter. Jag försökte få hjälp från många platser och källor för att få tillbaka min man men ingenting fungerade men när jag kontaktade DR Ilekhojie sa han till mig att allt kommer att vara okej och jag borde vara optimistisk att min man kommer tillbaka. han gav mig instruktioner att följa och jag följde den. till min största förvåning ringde min man till mig nästa dag och började tigga mig och gråta i telefon för att förlåta honom, jag förlåtade honom och accepterade min man tillbaka och nu lever vi väldigt lyckliga som familj, DR Ilekhojie fick mig att le igen genom att ta med mig min man tillbaka till mig med sina speciella krafter inom 24 timmar ... Om du upplever några problem i ditt äktenskap, förhållande och om du har något liknande problem som detta, kontakta DR Ilekhojie nu så hjälper han dig. Här är DR Ilekhojie -kontakt: E -POST på :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP OCH RING: +2348147400259

  ReplyDelete

 78. Vid flera tillfällen hotar Kenny att bryta med mig om jag vågar ifrågasätta honom om hans affär med andra tjejer, jag var totalt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en stavning på internet Dr Ilekhojie som hjälper människor med deras förhållande och äktenskapsproblem av kärlekens krafter Stavar, Först tvivlade jag på om något sådant existerar men bestämde mig för att prova, När jag kontaktade honom berättade han om hur det görs och han såg till att jag mådde bra med alla processerna och försäkrade mig om min önskan. Wiithin 28 Hours Kenny ringde mig och började be om ursäkt för att han vaknade och reflekterade över allt han har gjort mot mig. Jag blev väldigt chockad eftersom Kenny inte alltid är den typen som är ledsen för någonting men han blev kärleksfull och omtänksam sedan dess. Om du behöver liknande hjälp, Här är hans kontakt .. RING/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 eller E -post; (gethelp05@gmail.com)

  ReplyDelete

 79. Jag blev avvisad av min man på 4 år, det gör så ont att ha blivit försummad hela tiden, jag konfronterade min man och han sa att det inte fungerar och behöver en skilsmässa.. Jag kände mig deprimerad och behövde en lösning eftersom jag älskar honom så mycket. Jag gick online för lösning eller rådgivning när jag snubblade på en sida med omdömen. Människor med liknande problem som mitt. Jag hade tur att en kvinna lämnade ett mejl som jag kunde kontakta, jag tog ett djärvt steg för att jag var så deprimerad och känner för att dö. Jag kontaktade Dr Ilekhojie som utförde en försoningsbesvär åt mig och min man kom hem och bad om min förlåtelse. Det är våra 3 månader tillsammans idag efter att försoningsperioden gjordes och min man har aldrig ändrat sig mot att älska mig.. kontakta Dr Ilekhojie idag via e-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/ring detta nummer +2348147400259 för att få hans hjälp

  ReplyDelete
 80. KONTAKTA DEN BÄSTA LOTTERISTANKARE FÖR RÄTT LOTTERI NUMMER NU ÄR HANS LOTTERI GARANTI 100% WHATSAPP +2348147400259

  Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie hjälpte mig att vinna lotteri, jag har spelat lotteri länge nu men jag hade ingen tur, allt förändrades när jag skickade ett meddelande till Dr Ilekhojie om att vinna lotteriet. mig att jag kommer att bli nästa vinnare han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och 24 timmar senare skickade han mig lottonumren och jag spelade det. Jag kunde inte tro det, jag vann massor av dollar. Det var det bästa som någonsin har hänt mig i mitt liv. Om du vill vinna ett lotteri WhatsApp eller ring Dr Ilekhojie på detta nummer +2348147400259 eller maila honom på gethelp05@gmail.com

  ReplyDelete

 81. Jag vill säga tack till Dr Ilekhojie för det goda han har gjort för mig men jag är inte säker på om detta är det bästa forumet för att visa min glädje och lycka för det han har gjort för mig men jag kan inte dölja min lycka och min glädje så jag måste dela den med världen.
  Mitt äktenskap kraschade för ungefär två år sedan och jag försökte allt jag kunde för att återställa det men utan resultat. Jag såg olika inlägg och vittnesmål om de bra saker som Dr Ilekhojie har gjort så jag bestämde mig för att prova. Även om han alltid är en upptagen man, när han svarade på mitt mejl, gav han mig 48 timmar för att mitt äktenskap skulle återställas och precis som han sa att mitt äktenskap återupprättades, sedan dess är jag lycklig och jag lever lyckligt i mitt äktenskap. . Jag är så tacksam mot Dr Ilekhojie. Jag är glad att hela min familj är komplett denna jul. Om du behöver hjälp, skicka ett meddelande till honom på +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande till honom: gethelp05@gmail.com

  ReplyDelete
 82. Jag har spelat Powerball-biljetter i 6 år nu sedan jag fyllde 30. Jag köpte min första biljett på min 30-årsdag. Jag kände mig väldigt lycklig den dagen eftersom jag hade kontaktat Dr. Ilekhojie för att hjälpa mig med de vinnande Powerball-numren. Jag hade verkligen den där fantastiska känslan att jag tittade på kameran och ville blinka åt den. Jag gjorde bara en liten del av det och litade på honom. Han gav mig siffrorna efter att jag spelat ett par andra biljetter tillsammans med den för $20. Jag kontrollerade min lott efter att vinsterna kom online och såg att siffrorna var korrekta inklusive Power-spelet. Jag skrek i ungefär 10 minuter för det kändes som en dröm. Jag hade vunnit mycket pengar. Du kan kolla mitt vinnande vittnesbörd med lotteritjänstemännen bara med min namnsökning. Tack Dr. Ilekhojie. Tja, hans e-post är gethelp05@gmail.com och du kan också ringa eller Whats-appa honom på +2348147400259

  ReplyDelete
 83. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 6 månader. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg folk prata om Dr Ilekhojie och hur han hjälper människor. Jag kontaktade honom och han gjorde en försoningstroll på mina vägnar. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter några dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie om du har liknande problem angående ditt äktenskap eller förhållande. Hans e-post; gethelp05@gmail.com eller Whatsapp +2348147400259

  ReplyDelete
 84. Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
  Jag är Doris Arsen. min man lämnade mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen, och jag var helt krossad. Och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24 timmars besvärjelse, som jag accepterade. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019 ringde min man tillbaka till mig med många ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapperen som tidigare pågick med kraften av denna mirakelförtrollning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin före detta älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer, herpes simplex-virus och andra sjukdomar, Tack så så mycket Herre för dina kraftfulla besvärjelser. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo för all hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +23481333261196.

  ReplyDelete
 85. Jag träffade en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie, han är verklig, ärlig och äkta.. Han hjälpte mig att få tillbaka min älskare, det finns ingen dålig eller negativ effekt. Försoningsbesväret återförenade mig och Dante. Det fungerade efter tre dagar precis som han lovade.. Dante kom tillbaka till mig, bad om ursäkt för att han lämnade och nu är vi tillsammans igen och lika lyckliga som någonsin... Jag kommer att uppmuntra och rekommendera alla att kontakta Dr Ilekhojie och be honom om hjälp. Berätta bara för honom din situation så hjälper han dig... Här är hans kontakt... WhatsApp honom: +2348147400259, e-posta honom på: gethelp05@gmail.com

  ReplyDelete
 86. Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex kom tillbaka till mig inom 3 dagar efter att han berättade att förtrollningen hade kastats. Jag vill att alla ska läsa mitt vittnesbörd och tro på en trollformler som Dr Isikolo. Jag är Allesio Jese. Min före detta flickvän gjorde slut med mig för att jag dricker och röker och hon gillade inte killar som gjorde sånt här. En kväll när jag var med mina vänner och hade några resor i luften med sprit, min flickvän bagde i rummet och inte bara såg mig röka utan jag var med en annan tjej och det gjorde henne väldigt arg och hon gick och sedan den dagen har jag aldrig såg henne igen tills jag kontaktade Dr Isikolo efter cirka 3 månader senare och hon svarade inte ens på mina telefonsamtal längre. Jag är väldigt glad nu när doktor Isikolo tog tillbaka henne till mig. När jag kontaktade den här trollformaren hade jag liten tro på att mitt ex skulle komma tillbaka efter det jag gjorde men Dr Isikolo gav mig tro och nu är jag glad att min tjej är tillbaka till mig. Jag vill att alla ska tro på denna trollformel och kontakta hej e-post för hjälp på: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

  ReplyDelete
 87. Jag heter Monica Vedran. Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig blev jag bara så chockad att jag ringde och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han kom tillbaka hem och gav mig också en mycket trevlig present bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformel för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans WhatsApp: +2348133261196.

  ReplyDelete
 88. Jag vet inte hur jag ska förklara detta.. Jag är överväldigad av lycka, du säger det och det kommer att gå Dr Ilekhojie..OMG! Detta är mer som ett mirakel. Du är en Gud som har skickats till mig..Jag älskar dig och jag kommer för alltid att vittna om dina tjänster till andra människor som också står inför äktenskapliga problem. Du gör hela mitt liv till ett levande vittnesbörd. Min man är tillbaka enligt ditt ord. Allt tack vare dig Dr Ilekhojie. Jag kommer för alltid att vara dig tacksam. Välsigna dig! Välsigna dig!! välsigna dig!!! Alla där ute som har liknande problem i hans/hennes äktenskapshem bör kontakta denna fantastiska trollformler, han kan vara till hjälp. Kontakta Dr Ilekhojie på hans e-post. gethelp05@gmail.com eller RING/Whatsapp-nummer +2348147400259

  ReplyDelete
 89. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Maila DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melina Marius. Jag hade problem med min man för en månad sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 TIMMAR, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

  ReplyDelete
 90. Hej alla. Jag heter Stephanie Lois. Alla vittnesmål som så många människor har skrivit om DR ISIKOLO är 100% sanna och inga lögner om det. Min man blev starkt charmad av en dam med mörk magi och helt plötsligt uppstod kaos mellan oss och han lämnade mig och barnen och i 4 månader. Han besökte eller ringde aldrig och det var en tung börda för mig att gå igenom det känslomässiga traumat och ta hand om barn helt själv. Jag gick så långt som att kontakta spiritister från Rumänien, Indien och Lesotho och de misslyckades alla i strävan att lämna tillbaka honom till mig. Jag såg en artikel om DR ISIKOLO och bestämde mig för att ge honom ett försök och han hjälpte mig och min man var renad och renad från charmen och kärleken och harmonin vi delade återställdes och allt detta hände 48 timmar efter att han gjorde jobbet åt mig . Jag är verkligen förvånad och jag har kommit hit för att också uppmuntra alla som behöver någon form av hjälp att kontakta honom för hjälp också. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com och du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

  ReplyDelete
 91. Han är den bästa trollformaren online och hans resultat är 100 % garanterat. Min man gjorde slut med mig efter 9 års förhållande. Det började från ett litet missförstånd varefter han sa till mig att det skulle vara bra att ta en paus, vilket jag tror blev till ett uppbrott. Han letar inte efter mig längre, han blockerade mitt nummer och folk sa att de såg honom med en annan kvinna, detta fick mina ögon tårar i ögonen eftersom vi är på väg att gifta oss, jag sökte hjälp tills jag träffade den här andliga mannen som heter Dr Ibinoba, som har hjälpt många människor med relationsproblem, jag pratade med honom om min situation och han beskrev för mig processen för att komma tillbaka med min älskare, jag följde hans instruktioner och idag är jag glad eftersom min man kom tillbaka efter 5 månaders uppbrott och vi är lyckligt gifta nu. Om du behöver hjälp av en trollformel för någon form av relationsproblem kontakta Dr Ibinoba för en varaktig lösning. WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

  ReplyDelete