Thursday, September 24, 2015

Dubbelköp

Har ju tänkt köpa för 50.000 per köptillfälle och max 3 köp i månaden. Men idag inträffade något som jag väntat på länge. H&M under 300 kr. Så jag köpte för dubbla beloppet dvs 100.000 kr. Nu blir det inga fler köp i september. Men sugen på att snitta ner mig i Volvo och Telia så snart det blir oktober om vi är kvar på den här nivån eller lägre.

4 comments:

 1. Hallar6:16 PM

  Jag köpte också H&M idag för 300 kr precis. Det är ett fint bolag men det är nog klokt att sprida ut inköpen lite. Jag tror nog att det kan falla endel till. Det är 4 månader sedan börsen toppade ungefär. Kommer nog gå ned ett tag till. Var ju nere i 270 ca i höstas.

  ReplyDelete
 2. Anonymous7:51 PM

  Telia på runt 40-42 kr blir nog bra. Sandvik har trillat ned under 70 kr också, så jag passade på att köpa.

  ReplyDelete
 3. Anonymous1:58 PM

  Hej Miljonären
  Tänkte bidra med en idé du inte tänkt på till extra inkomst. Du kanske skulle kunna starta familjehem ? eller till och med ta emot ensamkommande flykting barn (så slipper du problemet med egna om det nu är kostnader som hindrar dig).

  Såg ditt sandvik köp utanför din fina köplista, finns det flera bolag som du tänkt på länge men inte tagit med? råvarubranschen verkar ha fått mycket stryk på sistone vad tycker du om Boliden, SSAB, Lundin Mining ?

  ReplyDelete
 4. Är framförallt barnen jag har något emot. Så att ta emot andras barn hade varit värre än att ha egna. Men tack för bra tips!

  Inte så sugen på råvaror. Har ju mycket Ryssland som påverkas av oljepriset. Och Atlas och Sandvik som påverkas av gruvorna. Fortum är ett bolag jag tittat en del på utanför listan. Men nu lutar jag mer åt att snitta ner i befintliga innehav kommande köp.

  ReplyDelete