Wednesday, November 29, 2006

Livet rullar på

Kul med en så stark återhämtning på börserna idag. Alla mina fonder gick upp ganska bra. Ryssland är nu mycket nära ATH igen. Tur man inte drabbades av panik och sålde i början på veckan. CISL-aktien hackar upp och ner ett öre per dag men ligger istort sett stilla i det långa loppet. Men jag ger inte upp tror proppen kommer gå ur den rätt var det är och att den går upp 20-25% på en gång då.

Snålmånaden rullar på bra. Dagsutgifterna ligger fortsatt på 20-30 kr per dag och baseras istort sett uteslutande på mat. Har inte köpt en enda onödig grej på hela veckan.

Har skickat in ansökan om jobb som tidningsbud också. Blir jag erbjuden jobb så kommer jag vänta in att det finns möjlighet att jobba i det område jag bor. Känns som en förutsättning för att det ska vara genomförbart att det bara tar drygt 2 timmar per morgon.

6 comments:

 1. Tidningsbud är okej, men varför just det av alla andra möjligheter till inkomster? Skulle jag vilja få ihop mer pengar skulle jag arbeta mer med min profession på fritiden.

  Vet förvisso inte vad du jobbar med och jag kommer inte på en "enkel" inkomstkälla just nu, men det finns..?

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:57 AM

  Hej, jag verkligen beundrar din beslutsamhet! Läste om din blogg på http://www.hurjagblevrik.se/

  Har du e-post där man kan nå dig?

  Olga

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:52 PM

  Nu är cisl i portföljen!

  ReplyDelete
 4. Olga: Du kan nå mig på mailadressen bloggmiljonaren@hotmail.com

  Anonymous: Lycka till. Hoppas du har läst på mer än det lilla jag skrivit här i bloggen. Det är ju en investernig med mycket hög risk. Men jag tror chansen att CISL inom kort går upp 10 öre är betydligt större än att den skulle gå ner 10 öre. Men inte heller nedgången är omöjlig.

  ReplyDelete
 5. Anonymous8:47 PM

  Om du vill gambla rejält, kolla upp företaget morphic satsar på vindkraftverk och bränsleceller kan gå upp i taket men kan också komma en nyemission eftersom bolaget fortfarande går med minus. Men det är en spännande marknad och en stor orde kan komma när som helst...

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:49 PM

  har gåttt bra för mig hittils i år biacore, knowit , och east kapital sålde dom i våras och köpte tillbaka sedan på botten:)

  ReplyDelete