Monday, July 02, 2018

Bloggen kommer flytta

Sommaren fortsätter och nu har även min fru semester. Så trots många dagar med +25 grader sen början av maj känns det på något sätt som att det är nu sommaren börjar på riktigt. Nästa år är vi säkert helt fria båda två.

Det här blir det sista inlägget på just den här blogg-adressen. Då jag från om med nu kommer blogga hos TradeVenue istället. Det är väldigt odramatiskt för er läsare då bloggens innehåll kommer vara exakt samma.

Anledningarna är flera till att jag nu tackade ja när jag fick frågan om att flytta bloggen. Dels kände jag att jag att det skulle vara kul med något nytt efter att ha kört 12 år på samma plattform och att nätverket av duktiga bloggare hos TradeVenue kan inspirera och förhoppningsvis få lite nya personer att hitta min blogg.

Rent ekonomiskt blir skillnaden för mig att jag får en ersättning som jag fakturerar istället för de reklambanners som jag idag har på bloggen via Google. Det är ingen större skillnad i ersättning men lite stabilare (då annonspengarna svänger väldigt mycket trots en ganska jämn trafik) och det känns för mig renare att fakturera ett svenskt bolag än att få pengar från Google i Irland. Jag tror ni läsare överlever utan banners från Google Adsense ni också.
Att få en ersättning för att blogga kommer ställa lite större krav på mig själv att prioritera ett antal inlägg i veckan (av ren respekt för uppdragsgivaren då jag inte förbundit mig till ett exakt antal inlägg). Något som jag delvis velat undvika tidigare på jakt efter den totala friheten. Men jag tycker ändå det kan vara en fördel att ha lite fasta ramar i livet. Jag vet också som läsare hur tråkigt det är med bloggar som man gillar att följa där det går veckor eller månader mellan inläggen för att bloggaren "haft andra prioriteringar". Jag tycker bloggandet är kul och det är så klart också extremt fritt jämfört med ett vanligt jobb.

TradeVenue kommer inte på något sätt påverka innehållet i bloggen utan det kommer vara precis lika fritt och med samma inriktning som tidigare. Så jag hoppas och tror att flytten kommer vara positiv även för er läsare då jag ska försöka skriva fler och bättre inlägg med ny motivation i ryggen.

Rent praktiskt kommer den gamla bloggen finnas kvar som ett arkiv. Men under en period nu i början pekas om för att läsarna ska hitta rätt. Adressen till nya bloggen blir https://tradevenue.se/miljonarinnan30

Hoppas vi ses där!

130 comments:

  1. Anonymous11:11 AM

    Bra! Nu kan man också se hur OMX går istället för att gå in på Di. Det efterfrågade jag för ett tag sen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Delete
  2. Anonymous11:22 AM

    Hur får jag tag i adressen till RSS-feeden till den nya bloggen? Jag brukar använda mig av blogtrottr för att få nya inlägg till min mail, men den lyckas inte hitta någon rss-feed på din tradevenue-adress.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vet ej men ska kolla upp det.

      Delete
    2. Anonymous12:16 PM

      Feeden kan nås via https://tradevenue.se/user/4892/blog/rss

      Delete
  3. Anonymous11:40 AM

    Tråkigt, mycket tråkigt. Jag har slutat läsa samtliga andra bloggar som flyttat dit. Dels svårare att läsa inläggen i telefon och dels färre kommentarer och inte lika levande dialog. Kul att du får betalt, men till kostnaden att tappa mig som läsare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag tycker deras mobolsida funkar bra nu sen de gjorde om. Hoppas vi kan hålla kommentarsfält och dialog igång men där är jag i händerna på er läsare.

      Delete
    2. Jag håller med! Försökte följa med Farbror Fri över dit men jag tål verkligen inte hemsidan (läser på dator). Väldigt tråkigt för jag har följt dig sedan -08 och verkligen uppskattat din utveckling och den ökade produktionen de sista åren.

      Kom ihåg att det aldrig är för sent att ändra sig! Dåliga beslut och misstag kan åtgärdas, det är så vi växer :)

      Delete
    3. Håller med. Läser själv alla bloggar via RSS (newsblur.com) och tycker det fungerar bra, skönt att ha alla på ett ställe. Bryr mig sällan om kommentarerna men vill man läsa dem är det bara att trycka på rubriken så tar man sig direkt till inlägget i fråga.

      Delete
    4. Anonymous6:47 PM

      +1

      Delete
    5. Anonymous8:29 PM

      Håller med, tradevenue är väldigt svårläst. Har slutat följa farbror fri av den anledningen tyvärr. Risken finns att jag slutar följa denna blogg också.

      Delete
  4. Kan tycka att TradeVenue är mycket mer plottrigt, men är ju ditt innehåll man är ute efter så självklart kommer man följa dig oavsett vart du väljer att publicera din blogg.

    ReplyDelete
  5. Man får utmattningssyndrom av att läsa på Tradevenue men se om jag klarar det

    ReplyDelete
  6. Anonymous1:54 PM

    Japp!

    Där försvann väl halva läsekretsen.

    Med vänlig hälsning

    Lars

    ReplyDelete
  7. Tradevenues sidor är tröga så in i helvete! Jag har stängt ner hur många länkade blogginlägg dit som helst eftersom jag vägrar vänta på att sidor med textinnehåll skall ladda. Har följt bloggen sedan start och läst i princip alla inlägg och klickat på många annonser för att stötta men kommer förmodligen inte läsa särskilt många inlägg hos tradevenue.

    ReplyDelete
  8. Så trist att höra. Jag har följt din blogg länge och du har varit en förebild när det kommer till disciplin, sparande och investeringar. Jag har tidigare försökt följa bloggar via Tradevenue, men har tyvärr givit upp dem alla. Bäst tyckte jag om Spartacus, men gav till slut upp att läsa där helt, idag har den bloggen verkligen tappat tempo, jag misstänker att drivet att skriva minskar i takt med att man tappar läsare.

    Dina reklambanners är absolut inte ett problem, att du bloggar via TradeVenue är ett stort problem. Jag kommer att börja läsa dina inlägg igen så snart du flyttar tillbaka bloggen hit!!!

    ReplyDelete
  9. Måste tyvärr hålla med tidigare kommentarer, jag har också försökt följa bloggar på TradeVenue men inte lyckats hålla intresset vid liv eftersom sidan är så otilltalande, även om jag har uppskattat innehållet. Dessutom är det tråkigt att tappa det arkiv du har här på Blogspot - jag brukar ibland gå tillbaka och roa mig med dina inlägg från 2007 :-)

    Jag ska naturligtvis försöka fortsätta följa dig, men hoppas att du kan överväga en tillbakaflytt med tiden.

    ReplyDelete
  10. Anonymous3:14 PM

    Synd. Får tyvärr överge dig då. Håller med om ovanstående..

    /B.L.

    ReplyDelete
  11. slutar också läsa mycket tråkigt

    ReplyDelete
  12. Anonymous4:06 PM

    Det var ett himla gnäll! Jag följer både Farbror fri och Per Penning på TradeVenue och förstår unte problemet.
    Mvh Karin

    ReplyDelete
  13. För er som tycker det är svårt att följa använd feedly eller någon motsvarande rss läsare så funkar det enkelt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5:32 PM

      Vad är det för nymodigheter?

      /B.L.

      Delete
  14. TradeVenues granssnitt ar ju skit men att sluta lasa bloggen for det kanns ju som en ratt kraftig overreaktion.

    ReplyDelete
  15. Anonymous5:36 PM

    För f-n miljonären, webbsidan ska ju se hemmasnickrad ut och lättläst med enkel adress som du har haft det. Människan gillar inte förändring. Skriv ett telefonnummer så vi kan swisha dig ibland istället.

    / Lisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5:47 PM

      Håller med Lisa

      Delete
  16. Anonymous6:05 PM

    Mycket klagomål nu, tycker ändå vi ska uppskatta att Miljonären fortsätter att blogga. Den nya plattformen kan ju inte vara så dålig så att man inte ens kan läsa inläggen?

    ReplyDelete
  17. Åh nej var min spontana reaktion när jag läste att du ska flytta till TradeVenue. Klarar inte av den plottriga och röriga hemsidan. Läste ofta Farbror Fri tidigare men slutade då han flyttade dit. Lycka till med flytten men hoppas du flyttar tillbaka snabbt igen.

    ReplyDelete
  18. Håller med de andra att tradevenue är en jobbig hemsida. Hur som helst förstår jag ditt val och ska göra ett försök till med sidan.

    Mvh,
    Utdelningsstudenten

    ReplyDelete
  19. Anonymous6:42 PM

    Jag tror och hoppas att jag kommer fortsätta att läsa din blogg, men ska erkänna att jag är orolig. Har tyvärr slutat att läsa alla andra bloggar som flyttat dit. Orkar inte med deras sida, tycker den är sjukt seg och jobbig.

    Dock fortfarande ett fan av Mi30!

    ReplyDelete
  20. Nooo så här skrev jag förra året, fortfarande relevant även om mobilläget blivit aningen bättre: http://billigaaktier.blogspot.com/2017/01/kan-inte-tradevenue-bara-forsvinna.html

    ReplyDelete
  21. Anonymous7:25 PM

    Hej,

    Jag kan endast hålla med. Jag har också slutat läsa alla bloggar som gått över till tradevenue. En jag faktiskt saknar är spartacus invest.

    Med vänlig hälsning

    J

    ReplyDelete
  22. Anonymous7:42 PM

    Instämmer med tidigare kommentarer. Tråkigt att du ska flytta till en sådan sajt med så fult gränssnitt och tråkigt att bli av med arkivet. Kommer dock fortsatt följa dig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har precis spenderat lite tid med att surfa runt på tradevenue. Tyvärr så är det fortfarande så uselt att det inte är värt att följa några bloggar där. Tråkigt då Miljonärinnnan30 alltid varit rolig att följa. Nåväl, mer tid till annat för min del..

      Med vänlig hälsning
      J

      Delete
  23. Hej Miljonären.

    Tycker även jag att det är tråkigt att du ska flytta din blogg. Blogspot känns för mig som det självklara alternativet och jag tror många skulle uppskatta att du har kvar din blogg här. Ekonomiskt borde det väl inte skilja så mycket? Med tanke på att du även är ekonomiskt fri så borde väl inte några kronors skillnad varje månad påverka din livskvalitet så mycket? Med mer reklam finns ju även risken att fler slutar läsa bloggen. Lycka till hur du än gör.

    Mvh Slimis

    ReplyDelete
  24. Anonymous8:09 PM

    Förstår beslutet och kommer fortsätta läsa bloggen men måste dessvärre hålla med övriga som kommenterat. Tradevenues gränssnitt är fortfarande förfärligt uselt och irriterande och förtar verkligen läs-och kommentarsglädjen.

    ReplyDelete
  25. Kul med stort engagemang. Men ser inte riktigt den totala katastrofen då jag själv följer tex Farbror Fri utan problem.

    I vilket fall som helst ska jag göra mitt yttersta för att skapa en blogg värd att besöka.

    ReplyDelete
  26. Storugglan9:25 PM

    Beklagar detta. Tack dock för RSS-länken (som jag inte kunde hitta på Tradevenue - varför inte det?).

    Såvitt jag förstår har de dock aldrig lyckats åstadkomma RSS-feed för kommentarer. Det är omöjligt att på ett effektivt sätt följa en diskussion (och eventuellt själv i någon del bidra) utan en sådan feed.

    ReplyDelete
  27. Anonymous9:55 PM

    Har läst bloggen sedan 2012, men kommer troligtvis inte fortsätta när du byter plattform.

    ReplyDelete
  28. Tycker att TradeVenue faktiskt har ryckt upp sig och funkar bra att läsa på mobil numera.

    Kan väl säga att vi oavsett val av plattform givetvis kommer att följa Miljonär innan 30 på StockBlogs.se även framöver. En mycket läsvärd blogg!

    Henrik

    P.s. Vi listar alla nya inlägg från Miljonären och andra aktiebloggare varje dag så att det är lätt att ha koll på vad som dyker upp!

    ReplyDelete
  29. Anonymous10:21 PM

    Tradevenue är skit. stannar kvar här annars tappar du även mig som läsare

    ReplyDelete
  30. Grattis till ett välförtjänt avtal med TradeVenue! Förstår att du hellre tar det än Google.

    Håller dock med många som kritiserar TradeVenue. Tycker att sajten är lite mindre användarvänlig än många andra alternativ och framförallt har jag alltid retat mig på att det är meckigare att kommentera där. De där extra sekunderna det tar gör att åtminstone jag oftast avstår. Skriver inte detta för att vara negativ utan mer i förhoppning att TradeVenue styr upp sajten så att den blir bättre.

    ReplyDelete
  31. Anonymous10:30 PM

    *vinkar hej då till de som inte följer med* Störigt av folk att behöva påpeka att man inte tänker läsa längre, men kanske skönt att slippa dem i framtida kommentarsfält :o) Allt gott till dig Miljonären. /Emelie

    ReplyDelete
  32. Anonymous10:43 PM

    Dåligt beslut. Deras gränssnitt gör det svårt att läsa både på dator och andra enheter.

    ReplyDelete
  33. Anonymous11:13 PM

    Instämmer, läser på iPad och huvudkolumnen med texten på TradeVenue tar upp för liten del av sidans bredd och typsnittet är för stort.

    ReplyDelete
  34. Hahaha jag blev irriterad på alla gnällspikar i kommentatorsfältet men ju längre ner bland gnället jag kom desto fler bloggar kom jag på mig själv ha slutat följa. Helt omedvetet kom jag precis nu på att jag "rankat ner" alla som flyttat dit, besökt dom mer och mer sällan för att slutligen radera dom från mitt favoritfält.

    Otroligt att jag inte sett den röda tråden innan. Den sista som hänger kvar men som jag tänkt radera i dagarna är Farbror Fri.

    Hoppas din blogg blir undantaget!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gick in på din nya blogg precis... får ställa in en löpande påminnelse i kalendern en gång i månaden för att tvinga in mig själv på sidan. Det är det bästa jag kan erbjuda tyvärr :)

      Men hoppas du hittar nya bloggläsare den vägen som väger upp tappet! Lycka till!

      Delete
  35. Anonymous7:36 AM

    Oh no, inte TradeVenue :(
    Har tyvärr slutat följa de bloggar som flyttat dit.

    ReplyDelete
  36. Blev glad när Investerarfysikern flyttade därifrån. Så flyttar du dit. Bah

    ReplyDelete
  37. Anonymous7:40 AM

    Om tradevenue är det minsta intresserade av att förbättra sig kanske de ska ta till sig av den kritik som visar sig här. Uppenbarligen är det väldigt många som inte gillar deras tekniska lösning, och sånt går ju alltid att fixa till :)

    Lycka till med flytten!

    ReplyDelete
  38. Anonymous8:24 AM

    Kass plattform, svårt att läsa, kommer tyvärr avfölja.

    ReplyDelete
  39. Anonymous8:54 AM

    Ställer mig i kören för klagosången till tradevenu. Har principiellt inget emot sidan eller att du ska flytta, men för egen del drar jag mig för att besöka den plattformen. Vet egentligen inte varför men det är väl sidans gränssnitt som gör det. Har tex. Kommit på mig själv med att sluta följa farbror fri efter flytten dit. Hursomhelst så upskattar din blogg iaf och ska göra mitt bästa för att följa dig på din nya plattform. Och hoppas du får tio nya följare för varje avhoppar här!

    /Jacob

    ReplyDelete

  40. Darth Venue sitter bakom sitt skrivbord och tänker, "kraften börkar bli stark i dessa unga bloggar, något måste göras". Han ringer kejsaren (eller ringer och ringer, de har väl någon slags tanköverföring föreställer jag mig) och ordern är tydlig: köp upp och lägg ner, precis så som vi dödat så många unga, lovande bloggar tidigare.

    ReplyDelete
  41. Anonymous9:20 AM

    Nu när du uppnått målet kan det vara svårare att hitta uppslag till inlägg. Att då dessutom flytta bloggen blir som en slutstation.
    Men det inget problem för jag hittar andra bloggar att följa.

    ReplyDelete
  42. Usch! Jag vägrar följa dig dit pga jobbig hemsida. Tack för den här tiden.

    ReplyDelete
  43. Anonymous10:38 AM

    Kollade lite på nya bloggen nu. Det verkar lite rörigt, men kanske går att lära sig. Vill ju gärna fortsätta följa dig.

    ReplyDelete
  44. Anonymous10:41 AM

    Kommer inläggen bli i datumordning på nya bloggen? Det skulle underlätta. Annars får man väl titta på Twitterflödet vilket som är senaste inlägg. Kändes enklare från dator än mobil.
    Har fantastisk syn så inga problem med den.. =)

    ReplyDelete
  45. Anonymous11:13 AM

    Klar försämring :( Men lär gå in någon gång om året och "storläsa" ett antal utvalda texter istället.

    ReplyDelete
  46. Anonymous11:36 AM

    Tråkigt. Har aldrig gillat Tradevenue röriga och sega sida. Förstår inte att så många lockas av att gå dit, måste vara bra betalt.

    ReplyDelete
  47. Anonymous11:39 AM

    Klickar på 'Bloggöversikt'

    "Logga in eller bli medlem (gratis) för att använda denna funktion."

    Tack men nej tack!

    ReplyDelete
  48. Får helt enkelt ge det en chans! Din blogg är en av de 10-15 som jag läser, finns mycket matnyttigt genom åren.

    ReplyDelete
  49. Anonymous12:59 PM

    Gillar inte heller tradevenue. Har slutat läsa ett par bloggar som flyttat dit...

    ReplyDelete
  50. Anonymous1:00 PM

    Tråkigt beslut. Nu kommer jag inte läsa lika flitigt som förr.

    ReplyDelete
  51. Anton1:20 PM

    Liksom många andra har jag tappat intresset för ett par bloggar som flyttat dit, ja visst är gränssnittet plottrigt men för mig är nog anledningen att bloggarna inte längre känns lika genuina när de samlas under ett paraply som sedan betalar dem. Darth Venue! Precis så.
    Det verkar vara ett naturligt steg när det börjar gå bra för en blogg. Förändring är ju bra så häng inte upp dig på klagofåglarna.
    Önskar dig allt gott, kör hårt.

    ReplyDelete
  52. frank1:24 PM

    Jag hoppas att du uppskattar den feedbacken du får, folk bryr sig om dig och bloggen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jag är rörd över engagemanget.

      Delete
  53. Anonymous7:26 PM

    Tradevenue är segt, det går knappt att öppna ombord på ett flygplan där jag är nu, medans denna sida öppnar snabbt

    ReplyDelete
  54. Ja, miljonären, hur är DITT engagemang egentligen? Skit i pengarna och blogga bara. Du behöver väl knappast låsa dig vid någonting...

    ReplyDelete
  55. Anonymous10:59 PM

    Äsch, innehållet i bloggen är ändå inte lika intressant nu när miljonären är rik och i "mål" samt jag snart där. Mest att man läser för att man inte har något annat vettigt att göra. Blir mer tid för annat, tack för en fin inspiration dessa månader. Ha det fint

    ReplyDelete
  56. Kul med flytt! Jag hänger med!

    ReplyDelete
  57. Anonymous12:02 AM

    Känns som många missat att Tradevenue har uppdaterat designen nyligen. Håller med om att det var katastrof att läsa innan dess, men nu är det inga problem. Grattis Mi30!

    ReplyDelete
  58. Återigen stort tack för ert engagemang.

    Jag vet att förändring alltid brukar leda till lite negativa kommentarer men blev ändå lite förvånad över omfattningen då jag själv följt flera bloggar på TradeVenue och tycker det funkat bra, speciellt efter den senaste uppdateringen av hur bloggarna ser ut i mobilen för några månader sen. Jag hade givetvis inte flyttat bloggen om jag skulle tro att det skulle bli till det sämre.

    Jag har pratat med ansvariga på TradeVenue som tagit del av kommentarerna och de är givetvis intresserade hur bloggarna här kan bli ännu trevligare att följa. Innan de påbörjar utvecklingsarbete vore det dock bra med ännu lite mer kött på benen.

    Detta är vad de har tagit till sig efter att ha läst alla kommentarer (men de är tacksamma för fler kommentarer eller förtydligande kring vad ni ser för problem):

    - RSS-funktion svår att hitta (ligger i menyn till vänster om bloggen nu)

    - RSS-feed för kommentarer

    - Jobbigare att kommentera. De ska se över hur detta kan förbättras. Kom gärna med konkreta tips!

    - Läsbarheten. Ska se över hur den kan förbättras. Någon kommenterade för stor text, det var för liten innan nya designen, så en balans behöver hittas, vad tycker ni om storleken? Något TradeVenue själva reagerat på är eventuellt aningen för ljus text. Vad tycker ni om ljus/färg?

    - Någon hade klockat på "Bloggöversikt" och uppmuntrats att logga in för att kunna använda funktionen. Den är till för att få en översikt för ens egna blogginlägg vilket gör att man måste vara inloggad. Denna kommer gömmas när man inte är inloggad för att inte skapa förvirring. Istället kommer nytt sätt ordnas för att få översikt över bloggarna. Tills vidare hittar ni åtminstone alla toppbloggare på startsidan.

    - Något andra önskemål på kort eller lång sikt? Ju mer konkret desto bättre.

    Återigen stort tack för ert engagemang! Kommentera gärna här eller maila mig på bloggmiljonaren@hotmail.com, så lovar jag framföra det som har med funktionerna här på bloggen att göra till TradeVenue.

    I övrigt hoppas jag ni sett mitt inlägg kring hur min portfölj utvecklats på 6 månader och 3 års sikt som jag publicerade på TradeVenue igår kväll.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Storugglan10:17 AM

      Så ska en slipsten dras!

      Delete
    2. Anonymous12:23 PM

      Kul att du uppmuntrar till förbättring!

      Som webb- och grafiskdesigner så måste jag tyvärr säga att TradeVenue måste göra ett enormt jobb för att sidan ska bli användarvänlig. I dagsläget så får man intrycket av en gammal Joomla-template från 2011. Nya funktioner (plugins?) har byggts in utan att ta hänsyn till layouten.

      En annan sak jag funderar över. Vad är egentligen Tradevenue? Är de endast en bloggportal eller vilka äger Tradevenue? De är inte stora på sociala medier eller går med vinst. Deras toppbloggar verkar inte heller ha många kommentarer på inläggen de gör.

      Delete
  59. Anonymous10:37 AM

    Nu tappade du en läsare. Vi kanske ses igen när du kommer tillbaka.

    ReplyDelete
  60. Tradevenue... Synd! Svårläst med plottrig ful design. De som flyttat dit hittills har tappat mig som läsare.

    ReplyDelete
  61. Anonymous12:41 PM

    Gick in via mobilen för att se hur det såg ut. Du fanns inte med på startsidan samt att det inte fanns någon 'Se alla bloggare'. Säg ifall du inte gör något inlägg på 10 dagar så kommer man aldrig hitta dig på sidan (senaste inlägg).

    Samt kommentarerna! Det går ju inte ens svara på en kommentar plus att läsbarheten på mobilen är under all kritik (Android/Chrome).

    ReplyDelete
  62. Anonymous9:55 AM

    Lyckas inte följa din nya blogg via Feedly där jag följer bloggar. Blir nog tyvärr färre besök för min del..

    ReplyDelete
  63. Hmm, lite plottrigt är det allt på Trade Venue. Tråkigt att du inte behåller bloggen här, vore mycket enklare för OSS läsare.

    ReplyDelete
  64. Anonymous10:10 PM

    Synd. Men tack för den här tiden, kommer ej fortsätta läsa :(

    ReplyDelete
  65. Jag tror att du gör ett misstag, men inte för att det påverkar mig utan för att jag tror att det kommer påverka dig. Du gör bloggen till ett mer formellt jobb och det kommer nästan oundvikligen påverka dig negativt.

    När bloggen blir mindre spontan så kommer det påverka inläggskvalitet eller kvantitet och det tror jag inte du vill.

    ReplyDelete
  66. Det var synd att du flyttade. Jag var inne på din nya men det är som att gå in i en ogästvänlig grotta. Men jag förstår att det handlar om pengar och utan inkomster så är det ju bra att dra in extra på allt man kan också. Och det är troligen mycket smickrande att bli signad.Som man säger i mina trakter "Pengar talar hundar skäller" Och vi är möjligen bara avundsjuka, men jag kan bara prata för mig själv och jag saknar den estetik som du har på den här gamla bloggen. Lycka till.

    ReplyDelete
  67. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

    E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

    Whatsapp: +33756949346

    ReplyDelete
  68. Jag lyckades få en kredit mellan privata sir. Diego Zumerle, förhållandena är bra såväl som återbetalningsläget. Det är verkligen allvarligt att räntan är 3%. Om du också behöver en kredit på 5000€ upp till 12.000.000€, här är hans e-postadress: diegozumerle71@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-man med sin trollkärlek och magi. KONTAKT
      -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
      Whats-app: +2349083639501
    vill du ha din ex tillbaka?
    vill du ha en kärleksförtrollning för en ny älskare?
    Barnlös problemlösning?
    en lösning på sjukdomar och sjukdomar i kroppen

    ReplyDelete
  70. Det här är så sant. Jag har upplevt det själv och Dr Ilekhojie har hjälpt mig med allvarliga problem i mitt liv. Dr Ilekhojie fixade min relation på mindre än 24 timmar. han är fantastisk och vet verkligen vad han gör. Jag rekommenderade honom till alla. Det här stavhjulet är väldigt bra. Professionell, korrekt, uppriktig och mycket erfaren. Tack för ditt arbete! Jag tackar min vän för att jag fick veta om din webbplats. Jag måste prata med dig om mina problem. Jag förväntade mig inga omedelbara resultat och var beredd att vänta ett par månader. Till min förvåning och förvåning började jag se resultat efter några dagar av gjutningen. Du är riktigt bra. Denna webbplats rekommenderas starkt. Detta är den verkliga saken. Prova det så blir du inte besviken! "Behöver du hjälp?

    WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller
    E-post info@gethelps.online och gethelp05@gmail.com
    Webbplats: https://gethelps.online

    ReplyDelete
  71. Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
     Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
    Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
    Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
    Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  72. I'M TOTALLY CURED OF HIV FROM DOCTOR JAMES HERBAL MEDICINE   Does anyone still doubt natural herbs? I've seen the great importance of natural herbs and the wonderful work they have done in people's lives. I wonder why people still spend their money on surgery, injections and drugs each time they are sick. Natural herbs can cure all kinds of illness including herpes,Cancer,Vaginal burning, diabetics, asthma,EBV, HIV, hepatitis,Enlargement, etc. I've seen it with my own eyes. I was Cured of Hiv/aids and my aunt and her husband were cured from herpes by Dr James who uses natural herbs to cure different kinds of illness. Even Dr James proved to the whole world countless times that natural herbs can cure all kinds of diseases and he cured countless people using natural herbs. I know it is hard to believe but am a living testimony. He prepared herbal medications and sent it to me through DHL COURIER DELIVERY SERVICES and I took it as he instructed. 11days later, I went to the hospital to do a checkup, the result came out and I tested NEGATIVE. There is no harm in trying herbs, it will only get you cured from what you are, so why don't you give herbs a try and see its effectiveness..His herbal medicine it's easy to drink with no side   Contact Dr James on Email .... drjamesherbalmix@gmail.com..

    ReplyDelete
  73. Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    contact us today and get the best lending service
    personal cash business cash just email us below
    Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
    call or add us on what's app +918929509036

    ReplyDelete
  74. När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
    Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
    hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
    Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
    Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
    Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
    Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
    med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
    Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
    Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
    han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
    och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
    Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
    de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
    Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    ReplyDelete
  75. LGBT -gemenskap. MIN STORIE HÄR ÄR VERKLIG OCH ÄKTIG. Jag är här för att vittna om hur DR Ilekhojie som tog tillbaka min man till mig, min man gjorde slut med mig på grund av en annan man som han träffade på sin arbetsplats. DR Ilekhojie är en mycket kraftfull, verklig och unik man med speciella krafter. Jag försökte få hjälp från många platser och källor för att få tillbaka min man men ingenting fungerade men när jag kontaktade DR Ilekhojie sa han till mig att allt kommer att vara okej och jag borde vara optimistisk att min man kommer tillbaka. han gav mig instruktioner att följa och jag följde den. till min största förvåning ringde min man till mig nästa dag och började tigga mig och gråta i telefon för att förlåta honom, jag förlåtade honom och accepterade min man tillbaka och nu lever vi väldigt lyckliga som familj, DR Ilekhojie fick mig att le igen genom att ta med mig min man tillbaka till mig med sina speciella krafter inom 24 timmar ... Om du upplever några problem i ditt äktenskap, förhållande och om du har något liknande problem som detta, kontakta DR Ilekhojie nu så hjälper han dig. Här är DR Ilekhojie -kontakt: E -POST på :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP OCH RING: +2348147400259

    ReplyDelete

  76. Vid flera tillfällen hotar Kenny att bryta med mig om jag vågar ifrågasätta honom om hans affär med andra tjejer, jag var totalt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en stavning på internet Dr Ilekhojie som hjälper människor med deras förhållande och äktenskapsproblem av kärlekens krafter Stavar, Först tvivlade jag på om något sådant existerar men bestämde mig för att prova, När jag kontaktade honom berättade han om hur det görs och han såg till att jag mådde bra med alla processerna och försäkrade mig om min önskan. Wiithin 28 Hours Kenny ringde mig och började be om ursäkt för att han vaknade och reflekterade över allt han har gjort mot mig. Jag blev väldigt chockad eftersom Kenny inte alltid är den typen som är ledsen för någonting men han blev kärleksfull och omtänksam sedan dess. Om du behöver liknande hjälp, Här är hans kontakt .. RING/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 eller E -post; (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete

  77. Jag blev avvisad av min man på 4 år, det gör så ont att ha blivit försummad hela tiden, jag konfronterade min man och han sa att det inte fungerar och behöver en skilsmässa.. Jag kände mig deprimerad och behövde en lösning eftersom jag älskar honom så mycket. Jag gick online för lösning eller rådgivning när jag snubblade på en sida med omdömen. Människor med liknande problem som mitt. Jag hade tur att en kvinna lämnade ett mejl som jag kunde kontakta, jag tog ett djärvt steg för att jag var så deprimerad och känner för att dö. Jag kontaktade Dr Ilekhojie som utförde en försoningsbesvär åt mig och min man kom hem och bad om min förlåtelse. Det är våra 3 månader tillsammans idag efter att försoningsperioden gjordes och min man har aldrig ändrat sig mot att älska mig.. kontakta Dr Ilekhojie idag via e-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/ring detta nummer +2348147400259 för att få hans hjälp

    ReplyDelete
  78. KONTAKTA DEN BÄSTA LOTTERISTANKARE FÖR RÄTT LOTTERI NUMMER NU ÄR HANS LOTTERI GARANTI 100% WHATSAPP +2348147400259

    Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie hjälpte mig att vinna lotteri, jag har spelat lotteri länge nu men jag hade ingen tur, allt förändrades när jag skickade ett meddelande till Dr Ilekhojie om att vinna lotteriet. mig att jag kommer att bli nästa vinnare han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och 24 timmar senare skickade han mig lottonumren och jag spelade det. Jag kunde inte tro det, jag vann massor av dollar. Det var det bästa som någonsin har hänt mig i mitt liv. Om du vill vinna ett lotteri WhatsApp eller ring Dr Ilekhojie på detta nummer +2348147400259 eller maila honom på gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete

  79. Jag vill säga tack till Dr Ilekhojie för det goda han har gjort för mig men jag är inte säker på om detta är det bästa forumet för att visa min glädje och lycka för det han har gjort för mig men jag kan inte dölja min lycka och min glädje så jag måste dela den med världen.
    Mitt äktenskap kraschade för ungefär två år sedan och jag försökte allt jag kunde för att återställa det men utan resultat. Jag såg olika inlägg och vittnesmål om de bra saker som Dr Ilekhojie har gjort så jag bestämde mig för att prova. Även om han alltid är en upptagen man, när han svarade på mitt mejl, gav han mig 48 timmar för att mitt äktenskap skulle återställas och precis som han sa att mitt äktenskap återupprättades, sedan dess är jag lycklig och jag lever lyckligt i mitt äktenskap. . Jag är så tacksam mot Dr Ilekhojie. Jag är glad att hela min familj är komplett denna jul. Om du behöver hjälp, skicka ett meddelande till honom på +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande till honom: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Jag har spelat Powerball-biljetter i 6 år nu sedan jag fyllde 30. Jag köpte min första biljett på min 30-årsdag. Jag kände mig väldigt lycklig den dagen eftersom jag hade kontaktat Dr. Ilekhojie för att hjälpa mig med de vinnande Powerball-numren. Jag hade verkligen den där fantastiska känslan att jag tittade på kameran och ville blinka åt den. Jag gjorde bara en liten del av det och litade på honom. Han gav mig siffrorna efter att jag spelat ett par andra biljetter tillsammans med den för $20. Jag kontrollerade min lott efter att vinsterna kom online och såg att siffrorna var korrekta inklusive Power-spelet. Jag skrek i ungefär 10 minuter för det kändes som en dröm. Jag hade vunnit mycket pengar. Du kan kolla mitt vinnande vittnesbörd med lotteritjänstemännen bara med min namnsökning. Tack Dr. Ilekhojie. Tja, hans e-post är gethelp05@gmail.com och du kan också ringa eller Whats-appa honom på +2348147400259

    ReplyDelete
  81. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 6 månader. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg folk prata om Dr Ilekhojie och hur han hjälper människor. Jag kontaktade honom och han gjorde en försoningstroll på mina vägnar. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter några dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie om du har liknande problem angående ditt äktenskap eller förhållande. Hans e-post; gethelp05@gmail.com eller Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  82. Jag träffade en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie, han är verklig, ärlig och äkta.. Han hjälpte mig att få tillbaka min älskare, det finns ingen dålig eller negativ effekt. Försoningsbesväret återförenade mig och Dante. Det fungerade efter tre dagar precis som han lovade.. Dante kom tillbaka till mig, bad om ursäkt för att han lämnade och nu är vi tillsammans igen och lika lyckliga som någonsin... Jag kommer att uppmuntra och rekommendera alla att kontakta Dr Ilekhojie och be honom om hjälp. Berätta bara för honom din situation så hjälper han dig... Här är hans kontakt... WhatsApp honom: +2348147400259, e-posta honom på: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex kom tillbaka till mig inom 3 dagar efter att han berättade att förtrollningen hade kastats. Jag vill att alla ska läsa mitt vittnesbörd och tro på en trollformler som Dr Isikolo. Jag är Allesio Jese. Min före detta flickvän gjorde slut med mig för att jag dricker och röker och hon gillade inte killar som gjorde sånt här. En kväll när jag var med mina vänner och hade några resor i luften med sprit, min flickvän bagde i rummet och inte bara såg mig röka utan jag var med en annan tjej och det gjorde henne väldigt arg och hon gick och sedan den dagen har jag aldrig såg henne igen tills jag kontaktade Dr Isikolo efter cirka 3 månader senare och hon svarade inte ens på mina telefonsamtal längre. Jag är väldigt glad nu när doktor Isikolo tog tillbaka henne till mig. När jag kontaktade den här trollformaren hade jag liten tro på att mitt ex skulle komma tillbaka efter det jag gjorde men Dr Isikolo gav mig tro och nu är jag glad att min tjej är tillbaka till mig. Jag vill att alla ska tro på denna trollformel och kontakta hej e-post för hjälp på: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  84. Jag vet inte hur jag ska förklara detta.. Jag är överväldigad av lycka, du säger det och det kommer att gå Dr Ilekhojie..OMG! Detta är mer som ett mirakel. Du är en Gud som har skickats till mig..Jag älskar dig och jag kommer för alltid att vittna om dina tjänster till andra människor som också står inför äktenskapliga problem. Du gör hela mitt liv till ett levande vittnesbörd. Min man är tillbaka enligt ditt ord. Allt tack vare dig Dr Ilekhojie. Jag kommer för alltid att vara dig tacksam. Välsigna dig! Välsigna dig!! välsigna dig!!! Alla där ute som har liknande problem i hans/hennes äktenskapshem bör kontakta denna fantastiska trollformler, han kan vara till hjälp. Kontakta Dr Ilekhojie på hans e-post. gethelp05@gmail.com eller RING/Whatsapp-nummer +2348147400259

    ReplyDelete
  85. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Maila DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melina Marius. Jag hade problem med min man för en månad sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 TIMMAR, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    ReplyDelete
  86. Han är den bästa trollformaren online och hans resultat är 100 % garanterat. Min man gjorde slut med mig efter 9 års förhållande. Det började från ett litet missförstånd varefter han sa till mig att det skulle vara bra att ta en paus, vilket jag tror blev till ett uppbrott. Han letar inte efter mig längre, han blockerade mitt nummer och folk sa att de såg honom med en annan kvinna, detta fick mina ögon tårar i ögonen eftersom vi är på väg att gifta oss, jag sökte hjälp tills jag träffade den här andliga mannen som heter Dr Ibinoba, som har hjälpt många människor med relationsproblem, jag pratade med honom om min situation och han beskrev för mig processen för att komma tillbaka med min älskare, jag följde hans instruktioner och idag är jag glad eftersom min man kom tillbaka efter 5 månaders uppbrott och vi är lyckligt gifta nu. Om du behöver hjälp av en trollformel för någon form av relationsproblem kontakta Dr Ibinoba för en varaktig lösning. WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  88. Jag började märka något konstigt beteende från min man för några veckor sedan och jag fick reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Jag kontaktade honom och han lovade att hjälpa mig med en försoningsbesvär. Jag gjorde allt han bad mig om och precis som Rodicas fall har jag resultat. Han började bekänna allt han har gjort och bad mig att ge honom en andra chans att göra gottgörelser. Allt tack vare Dr Ilekhojie är min man nu mer kärleksfull och ansvarsfull. Nå ut till Dr Ilekhojie med dessa kontakter Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Anonymous1:38 PM

    Jag har hittat en gudomlig hjälpare som är väldigt verklig, ärlig och gör vad han säger att han kommer att göra, det tog några dagar för min besvärjelse att komma fram och resultaten är fantastiska... välsigne dig och guden håller dig säker och frisk . Jag fick tillbaka mitt ex med hjälp av Dr Ilekhojie. Hela mitt liv har jag aldrig sett något liknande, jag känner mig väldigt glad och nöjd med att jag tog rätt beslut. Det är så verkligt och kraftfullt!! Whatsapp honom direkt +2348147400259). Om du vill ha villkorslös kärlek måste du ge dig själv helt. Kärlek är ett åtagande, inte en känsla. Vet skillnaden. Relationer kräver ett seriöst engagemang som de flesta inte har. Äktenskap är ännu svårare och de flesta är inte kapabla att hantera ansvaret att vara lojala, trogna, engagerade och hängivna till din make och ditt liv tillsammans eftersom det är din prioritet och inget annat spelar roll. Nå ut till Dr Ilekhojie och hitta lösningar på dina äktenskaps- eller relationsproblem E-post: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Anonymous10:13 AM


    Det tog mig att komma till en plats där jag var helt nedbruten för mig att inse att jag behövde berätta för honom vad jag hade mött i mitt äktenskap. Jag gjorde ett krigsrum i min sovrumsgarderob och gick direkt till Källan! Det blev svårt många gånger; min man var fortfarande hemma och var inte stödjande och ville fortfarande skiljas, men jag visste att det lilla jag hade skulle försörja mig och min dotter. Sedan kom plötsligt i lördags, Dr Ilekhojies försoningsbesvär satte honom på en plats för att bestämma om han skulle överge oss eller arbeta på vårt äktenskap. Först genom försoningsförtrollningen sa han faktiskt att han fortfarande ville vara gift och sa upp kontraktet på ett hem han skulle köpa i Hemet Kalifornien! Inget är faktiskt omöjligt med Dr Ilekhojies försoningstrollformel. Ge aldrig upp!" kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-postadress gethelp05@gmail.com eller kontakta hans direkta telefonnummer +2348147400259

    ReplyDelete
  91. Anonymous10:02 AM

    Efter att jag stannat kvar i ett dåligt äktenskap i några år, även när jag tänker på det, förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan galen. Men nu är jag tillbaka på fötterna, allt tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom om vad jag går igenom. Då slog min man mig alltid utan anledning, han tar alltid illa upp av allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en trollformel åt mig och fick reda på att min man träffade någon annan utanför vårt äktenskap, det var anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack vare DR WALE att han nu har återställt allt till det normala igen. min man har bett mig om förlåtelse och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE för alla som behöver hjälp. kontakta DR WALE Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  92. Anonymous1:00 AM

    Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  93. vill bara dela min recension om den kraftfulla trollformeln DR WALE min man ansökte om skilsmässa efter nio goda år av äktenskap det var svårt för mig och barnen Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och min familj men allt misslyckades tills en vän av mina berättade för mig om DR WALEs underbara arbete. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig inom några veckor att allt kommer att bli bra, verkligen inom några veckor till min största förvåning kom min man tillbaka hem och han gick på knä och grät och bad mig om förlåtelse Jag är så glad just nu tack så mycket DR WALE, Ett meddelande till honom idag kan också förändra ditt liv till det bättre. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Anonymous2:56 PM

    Ibland händer det skit i våra äktenskap men det kommer inte alltid att hålla när vi kämpar för att få dem fixade, jag hade problem med mitt äktenskap juli 2021 det var en hemsk upplevelse att jag nästan förlorade mitt äktenskap, min man trodde att jag var otrogen eftersom jag alltid ta emot samtal från jobbet jag försökte få honom att förstå att de bara är mina arbetskamrater han trodde aldrig på mig han ansökte om skilsmässa och tidningarna var ute, det var som en dröm för mig men det var en verklighet jag behövde för att stoppa honom eftersom jag älskar honom, det var ett vackert äktenskap och jag kunde inte ens föreställa mig att lämna mitt äktenskap, jag var tvungen att söka hjälp från DR WALE jag förklarade min situation för honom och naturligtvis hjälpte han mig, han förberedde en kärleksförtrollning för mig och försäkrade mig om säkerhet, Min man stoppar skilsmässan och älskar mig igen, Det är därför jag är här för att berätta för folk om DR WALE och hur han har hjälpt mig. Om du går igenom äktenskaps- och relationsproblem är det bara att nå honom hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Anonymous3:00 PM

    Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

    ReplyDelete
  96. Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare. Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
    Tacka mig senare!

    ReplyDelete
  97. Anonymous9:27 AM

    Jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en försoningsritual för mig. 48 timmar senare återvände min man hem efter så många månader borta från vårt hem, så fantastiskt!! Han bad om ursäkt för sitt misstag, för smärtan han orsakade mig och barnen. Vårt äktenskapsband är nu starkare och hur det var förr. Tack Dr Ilekhojie för att du tog tillbaka min man. Jag rekommenderar Dr Ilekhojie för alla som har problem i sitt äktenskap/förhållande. Här är hans kontakt Ring/Whats-app: +2348147400259 eller maila gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Anonymous2:20 PM

    Till vem det kan beröra, jag uppskattade verkligen hur The Great Dr Sunny använde sin intuitiva vägledning, krafter och färdigheter som livscoach och sin empati för att föra tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent gratis riktiga synska, rådgivare för att ta tillbaka ditt ex och lösa alla dina vanliga problem eller krämpor. min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förkrossad i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade henne. Den enda Dr Sunny The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmar efter samråd och kärleken och tillgivenheten var tillbaka på plats och förstärktes. Kontakta Great Dr Sunnys e-post: drsunnydsolution1@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348082943805 .

    ReplyDelete
  99. Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller E-post: (gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  100. MIN MAN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR WALE OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD Hej alla. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR WALE via hans WhatsApp +2347054019402 som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig för resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR WALE som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara en vecka som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  101. Jag kan inte glömma hur DR WALE hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter nio månaders separering med min fru på grund av gräl och hon lämnade och aldrig återvände till mig, jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade först förrän Jag såg en kommentar online när någon vittnade om hur DR WALE hjälpte henne att återställa sin man och det var så jag kontaktade honom via hans WhatsApp och efter att ha skrivit ut mitt problem försäkrade han mig att han kommer att hjälpa mig att komma tillbaka med min fru inom några dagar efter att ha kastat kärleksbesvärjelsen, och efter att han gjorde trollformeln kom min fru tillbaka hem och vädjade om att hon var väldigt ledsen idag, jag är tillbaka med min fru och vi är båda lyckliga och lever tillsammans igen. Jag vet att det finns många människor där ute som vill få tillbaka sin kärlek, vänligen kontakta DR WALE för han är det perfekta svaret på ditt problem, hans kontaktuppgifter är: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  102. Anonymous8:12 PM

    Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  103. Anonymous11:08 AM

    Jag fick diagnosen myom och komplicerad endometrios för 4 år sedan. Mitt medicinska tillstånd var hjärtskärande eftersom det orsakade mensvärk, uppblåsthet före menstruation, lägre buktryck vilket resulterade i kraftiga mens. Jag utsattes för olika mediciner av min läkare för behandling. Trots mitt besök hos flera läkare blev min hälsa inte bättre eftersom allt de kunde säga och föreslå var operation. På gränsen till att ge upp gick jag till internet för att åtminstone söka efter en behandling. Men jag hittade ett botemedel istället. På internet läste jag ett vittnesbörd om en kvinna som hade myom. Hon delade med sig av en e-postadress till Dr Ilekhojie som försåg henne med örter och rengöring. Lång historia kort, jag har ätit örterna i tre veckor nu och som tur var verkade allt vara okej efter att jag tog det. Jag önskar att jag kunde säga att det är slutet för jag har inte haft några symtom sedan dess.
    Utsätt dig inte för mer fara, använd ett naturläkemedel specifikt från Dr Ilekhojie. Vid intresse kontakta honom via e-post gethelp05@gmail.com och Telegram eller Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  104. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp DR WALE och den sjunde anden gav mig när jag hade problem med mitt äktenskap. Jag har varit gift i sex år nu och min man och jag älskar varandra väldigt innerligt. Efter tre år av vårt äktenskap förändrades min man plötsligt, han hade en affär med en dam utanför, jag märkte det då jag bad om gudomlig ingripande. Saken blev allvarligare att jag också var tvungen att diskutera det med min vän, jag bad ändå att min man inte skulle lämna den främmande kvinnan. Min man kom precis hem en dag. Han hämtade några kläder och lämnade mig och barnen till sin älskarinna. Vid den här tiden var jag förvirrad över att inte veta vad jag skulle göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. jag sökte efter hjälp på internet, jag såg många människor som delade vittnesbörd om hur DR WALE och de sju andarna hjälper dem med sina äktenskapliga problem så jag kontaktade honom via hans WhatsApp +2347054019402 och jag berättade för honom om mitt problem och jag blev tillsagd att var lugn att jag har kommit till rätt plats där jag kan få tillbaka min man inom de närmaste tjugoen dagarna. Han berättade för mig vad som gick fel med min man och hur det gick till. Att mitt äktenskap kommer att återställas. Till min största förvåning Innan tjugoendagen kom min man till mitt kontor och bad mig på sina knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom. Jag kunde inte tro först att jag trodde att jag drömde. Min man lovade att han aldrig skulle bli otrogen mot mig igen och vi kom tillbaka mer fridfulla och lyckliga tillsammans. mina vänner som läser detta nu, ditt fall är inte det värsta, varför ger du inte DR WALE och de sju andarna en rättegång.. De gör överraskningar.. Jag vet att du inte kommer att ångra dig. Han kan fixa din relation med din ex-partner. Jag tackar Gud för att han använde DR WALE för att rädda mitt äktenskap. kontakta honom via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  105. Anonymous3:45 PM

    Jag är här för att upplysa alla om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag och min ex fru har haft problem i den bästa delen av 2 år nu och vi har försökt all rådgivning och pratat med våra föräldrar men ingenting fungerade. Vi slåss om allt och separationen var nära förestående tills jag såg en recension av Dr Ilekhojie. Jag kontaktade honom och informerade honom om mitt tillstånd. Han lovade att utföra en försoningsritual som kommer att säkerställa att kontakten mellan mig och min fru återställs. Det har gått en vecka nu sedan jag sorterade hans hjälp och det börjar bli bättre mellan mig och min fru. Vi har börjat bo i samma sovrum igen och vi har båda informerat våra advokater om att skjuta upp skilsmässaplanerna. Jag är så glad nu att jag kan njuta av min fru igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

    ReplyDelete
  106. Anonymous9:30 PM

    Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag gjorde allt för att få honom att återvända hem men ingenting fungerade. Jag gick till och med så långt som att förfölja honom men han gjorde det klart att han inte längre ville återvända hem. Jag förklarade för en vän på jobbet som bad mig kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till honom via e-post (gethelp05@gmail.com) och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att försonas med min man och informerade mig också om att min man manipulerades och fick hata mig och vårt ofödda barn. Efter några dagar efter att jag angav att allt han sa behövdes ringde min man mig på eftermiddagen och han älskade mig också så mycket och ville återvända hem men han var inte säker på om jag skulle ta honom tillbaka. Han lovade att ta igen vår förlorade tid och jag har märkt att det har skett så många förändringar sedan han kom tillbaka och livet har varit bra tillsammans. Om du har några liknande problem, kontakta Dr Ilekhojie och få hjälp. WhatsApp/Viber +2348147400259

    ReplyDelete
  107. Anonymous10:26 PM

    Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi pratade mycket med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    ReplyDelete
  108. Anonymous8:15 AM

    Jag kan inte glömma hur Dr Ilekhojie hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter två månaders separation med min fru. Hon gick och tog inte mina samtal. Jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade förrän jag såg en kommentar på nätet när någon vittnade om hur Dr Ilehojie hjälpte henne att återställa sitt äktenskap. Jag tog direkt kontakt med honom och berättade om min situation. Han försäkrade mig att jag och min fru kommer att vara tillsammans igen efter att han återställt vår förlorade anslutning med en ritual. Jag gjorde allt han sa till mig behövdes och gav våra korrekta uppgifter. Det har gått över en månad nu och jag och min fru är lyckligare än vi någonsin har varit. Allt tack vare Dr Ilekhojie. Vad andra inte kunde göra, gjorde Dr Ilekhojie det möjligt med 3 dagar. Tack doktor för att du försäkrade mig att du inte är som de andra. Om du vill ha genuin hjälp, kontakta Dr Ilekhojie Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller via hans e-post: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  109. Anonymous2:56 PM

    Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

    ReplyDelete
  110. Anonymous2:49 PM

    Jag har försökt i 2 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi hade ett hjärtligt samtal med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    ReplyDelete
  111. Ett fantastiskt vittnesbörd om en trollformler som tog min man tillbaka till mig. Jag är lyckligt gift med en underbar och omtänksam man med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allt utan resultat och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och att han aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll när jag kom tillbaka från jobbet träffade jag en gammal vän till mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för henne, så hon sa till mig att det enda sättet jag kan få tillbaka min man är att besöka en trollformler, för det är vad hon också gjorde för att vinna tillbaka sin älskare. Sedan följde jag hennes råd och hon gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. omedelbart skickade jag ett WhatsApp-meddelande till DR WALE och berättade för honom om alla smärtor och problem jag står inför. DR WALE sa åt mig att inte gråta längre och att jag använder slappna av i mitt sinne. Efter mycket diskussion med DR WALE betalade jag för allt material och föremål som behövdes för att besvärja mig, och trollformlern försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min man om en vecka. Vilket fantastiskt uttalande!! Så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan nästa vecka var det så förvånande att min man som inte ringt mig de senaste sju månaderna ringde mig för att informera mig om att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka till huset med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var tidigare med hjälp av DR WALE. Jag kommer att råda dig där ute att vänligen kontakta DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  112. Anonymous9:35 AM

    Efter 3 veckors separering älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur olycklig han har varit de senaste veckorna och bad att få flytta hem. Jag är glad att mitt livs kärlek är tillbaka och att saker och ting blir bättre. Prata med Dr Ilekhojie för all hjälp. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Sunny skulle få tillbaka min exman efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Sunny sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min ex man efter att han ville skilja sig från mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Sunny gav mig hopp och försäkran om att han kommer tillbaka till mig. Efter att ha gjort försoningsbesvärjelsen ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder den här resursen för att uppskatta Dr Sunny för vad han har gjort för mig och även för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan kontakta honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348082943805  eller e-post: drsunnydsolution1@gmail.com)

    ReplyDelete