Monday, July 02, 2018

Bloggen kommer flytta

Sommaren fortsätter och nu har även min fru semester. Så trots många dagar med +25 grader sen början av maj känns det på något sätt som att det är nu sommaren börjar på riktigt. Nästa år är vi säkert helt fria båda två.

Det här blir det sista inlägget på just den här blogg-adressen. Då jag från om med nu kommer blogga hos TradeVenue istället. Det är väldigt odramatiskt för er läsare då bloggens innehåll kommer vara exakt samma.

Anledningarna är flera till att jag nu tackade ja när jag fick frågan om att flytta bloggen. Dels kände jag att jag att det skulle vara kul med något nytt efter att ha kört 12 år på samma plattform och att nätverket av duktiga bloggare hos TradeVenue kan inspirera och förhoppningsvis få lite nya personer att hitta min blogg.

Rent ekonomiskt blir skillnaden för mig att jag får en ersättning som jag fakturerar istället för de reklambanners som jag idag har på bloggen via Google. Det är ingen större skillnad i ersättning men lite stabilare (då annonspengarna svänger väldigt mycket trots en ganska jämn trafik) och det känns för mig renare att fakturera ett svenskt bolag än att få pengar från Google i Irland. Jag tror ni läsare överlever utan banners från Google Adsense ni också.
Att få en ersättning för att blogga kommer ställa lite större krav på mig själv att prioritera ett antal inlägg i veckan (av ren respekt för uppdragsgivaren då jag inte förbundit mig till ett exakt antal inlägg). Något som jag delvis velat undvika tidigare på jakt efter den totala friheten. Men jag tycker ändå det kan vara en fördel att ha lite fasta ramar i livet. Jag vet också som läsare hur tråkigt det är med bloggar som man gillar att följa där det går veckor eller månader mellan inläggen för att bloggaren "haft andra prioriteringar". Jag tycker bloggandet är kul och det är så klart också extremt fritt jämfört med ett vanligt jobb.

TradeVenue kommer inte på något sätt påverka innehållet i bloggen utan det kommer vara precis lika fritt och med samma inriktning som tidigare. Så jag hoppas och tror att flytten kommer vara positiv även för er läsare då jag ska försöka skriva fler och bättre inlägg med ny motivation i ryggen.

Rent praktiskt kommer den gamla bloggen finnas kvar som ett arkiv. Men under en period nu i början pekas om för att läsarna ska hitta rätt. Adressen till nya bloggen blir https://tradevenue.se/miljonarinnan30

Hoppas vi ses där!

86 comments:

 1. Anonymous11:11 AM

  Bra! Nu kan man också se hur OMX går istället för att gå in på Di. Det efterfrågade jag för ett tag sen!

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:22 AM

  Hur får jag tag i adressen till RSS-feeden till den nya bloggen? Jag brukar använda mig av blogtrottr för att få nya inlägg till min mail, men den lyckas inte hitta någon rss-feed på din tradevenue-adress.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vet ej men ska kolla upp det.

   Delete
  2. Anonymous12:16 PM

   Feeden kan nås via https://tradevenue.se/user/4892/blog/rss

   Delete
 3. Anonymous11:40 AM

  Tråkigt, mycket tråkigt. Jag har slutat läsa samtliga andra bloggar som flyttat dit. Dels svårare att läsa inläggen i telefon och dels färre kommentarer och inte lika levande dialog. Kul att du får betalt, men till kostnaden att tappa mig som läsare.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker deras mobolsida funkar bra nu sen de gjorde om. Hoppas vi kan hålla kommentarsfält och dialog igång men där är jag i händerna på er läsare.

   Delete
  2. Jag håller med! Försökte följa med Farbror Fri över dit men jag tål verkligen inte hemsidan (läser på dator). Väldigt tråkigt för jag har följt dig sedan -08 och verkligen uppskattat din utveckling och den ökade produktionen de sista åren.

   Kom ihåg att det aldrig är för sent att ändra sig! Dåliga beslut och misstag kan åtgärdas, det är så vi växer :)

   Delete
  3. Håller med. Läser själv alla bloggar via RSS (newsblur.com) och tycker det fungerar bra, skönt att ha alla på ett ställe. Bryr mig sällan om kommentarerna men vill man läsa dem är det bara att trycka på rubriken så tar man sig direkt till inlägget i fråga.

   Delete
  4. Anonymous6:47 PM

   +1

   Delete
  5. Anonymous8:29 PM

   Håller med, tradevenue är väldigt svårläst. Har slutat följa farbror fri av den anledningen tyvärr. Risken finns att jag slutar följa denna blogg också.

   Delete
 4. Kan tycka att TradeVenue är mycket mer plottrigt, men är ju ditt innehåll man är ute efter så självklart kommer man följa dig oavsett vart du väljer att publicera din blogg.

  ReplyDelete
 5. Man får utmattningssyndrom av att läsa på Tradevenue men se om jag klarar det

  ReplyDelete
 6. Anonymous1:54 PM

  Japp!

  Där försvann väl halva läsekretsen.

  Med vänlig hälsning

  Lars

  ReplyDelete
 7. Tradevenues sidor är tröga så in i helvete! Jag har stängt ner hur många länkade blogginlägg dit som helst eftersom jag vägrar vänta på att sidor med textinnehåll skall ladda. Har följt bloggen sedan start och läst i princip alla inlägg och klickat på många annonser för att stötta men kommer förmodligen inte läsa särskilt många inlägg hos tradevenue.

  ReplyDelete
 8. Så trist att höra. Jag har följt din blogg länge och du har varit en förebild när det kommer till disciplin, sparande och investeringar. Jag har tidigare försökt följa bloggar via Tradevenue, men har tyvärr givit upp dem alla. Bäst tyckte jag om Spartacus, men gav till slut upp att läsa där helt, idag har den bloggen verkligen tappat tempo, jag misstänker att drivet att skriva minskar i takt med att man tappar läsare.

  Dina reklambanners är absolut inte ett problem, att du bloggar via TradeVenue är ett stort problem. Jag kommer att börja läsa dina inlägg igen så snart du flyttar tillbaka bloggen hit!!!

  ReplyDelete
 9. Måste tyvärr hålla med tidigare kommentarer, jag har också försökt följa bloggar på TradeVenue men inte lyckats hålla intresset vid liv eftersom sidan är så otilltalande, även om jag har uppskattat innehållet. Dessutom är det tråkigt att tappa det arkiv du har här på Blogspot - jag brukar ibland gå tillbaka och roa mig med dina inlägg från 2007 :-)

  Jag ska naturligtvis försöka fortsätta följa dig, men hoppas att du kan överväga en tillbakaflytt med tiden.

  ReplyDelete
 10. Anonymous3:14 PM

  Synd. Får tyvärr överge dig då. Håller med om ovanstående..

  /B.L.

  ReplyDelete
 11. slutar också läsa mycket tråkigt

  ReplyDelete
 12. Anonymous4:06 PM

  Det var ett himla gnäll! Jag följer både Farbror fri och Per Penning på TradeVenue och förstår unte problemet.
  Mvh Karin

  ReplyDelete
 13. För er som tycker det är svårt att följa använd feedly eller någon motsvarande rss läsare så funkar det enkelt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5:32 PM

   Vad är det för nymodigheter?

   /B.L.

   Delete
 14. TradeVenues granssnitt ar ju skit men att sluta lasa bloggen for det kanns ju som en ratt kraftig overreaktion.

  ReplyDelete
 15. Anonymous5:36 PM

  För f-n miljonären, webbsidan ska ju se hemmasnickrad ut och lättläst med enkel adress som du har haft det. Människan gillar inte förändring. Skriv ett telefonnummer så vi kan swisha dig ibland istället.

  / Lisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5:47 PM

   Håller med Lisa

   Delete
 16. Anonymous6:05 PM

  Mycket klagomål nu, tycker ändå vi ska uppskatta att Miljonären fortsätter att blogga. Den nya plattformen kan ju inte vara så dålig så att man inte ens kan läsa inläggen?

  ReplyDelete
 17. Åh nej var min spontana reaktion när jag läste att du ska flytta till TradeVenue. Klarar inte av den plottriga och röriga hemsidan. Läste ofta Farbror Fri tidigare men slutade då han flyttade dit. Lycka till med flytten men hoppas du flyttar tillbaka snabbt igen.

  ReplyDelete
 18. Håller med de andra att tradevenue är en jobbig hemsida. Hur som helst förstår jag ditt val och ska göra ett försök till med sidan.

  Mvh,
  Utdelningsstudenten

  ReplyDelete
 19. Anonymous6:42 PM

  Jag tror och hoppas att jag kommer fortsätta att läsa din blogg, men ska erkänna att jag är orolig. Har tyvärr slutat att läsa alla andra bloggar som flyttat dit. Orkar inte med deras sida, tycker den är sjukt seg och jobbig.

  Dock fortfarande ett fan av Mi30!

  ReplyDelete
 20. Nooo så här skrev jag förra året, fortfarande relevant även om mobilläget blivit aningen bättre: http://billigaaktier.blogspot.com/2017/01/kan-inte-tradevenue-bara-forsvinna.html

  ReplyDelete
 21. Anonymous7:25 PM

  Hej,

  Jag kan endast hålla med. Jag har också slutat läsa alla bloggar som gått över till tradevenue. En jag faktiskt saknar är spartacus invest.

  Med vänlig hälsning

  J

  ReplyDelete
 22. Anonymous7:42 PM

  Instämmer med tidigare kommentarer. Tråkigt att du ska flytta till en sådan sajt med så fult gränssnitt och tråkigt att bli av med arkivet. Kommer dock fortsatt följa dig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har precis spenderat lite tid med att surfa runt på tradevenue. Tyvärr så är det fortfarande så uselt att det inte är värt att följa några bloggar där. Tråkigt då Miljonärinnnan30 alltid varit rolig att följa. Nåväl, mer tid till annat för min del..

   Med vänlig hälsning
   J

   Delete
 23. Hej Miljonären.

  Tycker även jag att det är tråkigt att du ska flytta din blogg. Blogspot känns för mig som det självklara alternativet och jag tror många skulle uppskatta att du har kvar din blogg här. Ekonomiskt borde det väl inte skilja så mycket? Med tanke på att du även är ekonomiskt fri så borde väl inte några kronors skillnad varje månad påverka din livskvalitet så mycket? Med mer reklam finns ju även risken att fler slutar läsa bloggen. Lycka till hur du än gör.

  Mvh Slimis

  ReplyDelete
 24. Anonymous8:09 PM

  Förstår beslutet och kommer fortsätta läsa bloggen men måste dessvärre hålla med övriga som kommenterat. Tradevenues gränssnitt är fortfarande förfärligt uselt och irriterande och förtar verkligen läs-och kommentarsglädjen.

  ReplyDelete
 25. Kul med stort engagemang. Men ser inte riktigt den totala katastrofen då jag själv följer tex Farbror Fri utan problem.

  I vilket fall som helst ska jag göra mitt yttersta för att skapa en blogg värd att besöka.

  ReplyDelete
 26. Storugglan9:25 PM

  Beklagar detta. Tack dock för RSS-länken (som jag inte kunde hitta på Tradevenue - varför inte det?).

  Såvitt jag förstår har de dock aldrig lyckats åstadkomma RSS-feed för kommentarer. Det är omöjligt att på ett effektivt sätt följa en diskussion (och eventuellt själv i någon del bidra) utan en sådan feed.

  ReplyDelete
 27. Anonymous9:55 PM

  Har läst bloggen sedan 2012, men kommer troligtvis inte fortsätta när du byter plattform.

  ReplyDelete
 28. Tycker att TradeVenue faktiskt har ryckt upp sig och funkar bra att läsa på mobil numera.

  Kan väl säga att vi oavsett val av plattform givetvis kommer att följa Miljonär innan 30 på StockBlogs.se även framöver. En mycket läsvärd blogg!

  Henrik

  P.s. Vi listar alla nya inlägg från Miljonären och andra aktiebloggare varje dag så att det är lätt att ha koll på vad som dyker upp!

  ReplyDelete
 29. Kul. Vi kommer bli kollegor på Tradevenue! :)

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  ReplyDelete
 30. Anonymous10:21 PM

  Tradevenue är skit. stannar kvar här annars tappar du även mig som läsare

  ReplyDelete
 31. Grattis till ett välförtjänt avtal med TradeVenue! Förstår att du hellre tar det än Google.

  Håller dock med många som kritiserar TradeVenue. Tycker att sajten är lite mindre användarvänlig än många andra alternativ och framförallt har jag alltid retat mig på att det är meckigare att kommentera där. De där extra sekunderna det tar gör att åtminstone jag oftast avstår. Skriver inte detta för att vara negativ utan mer i förhoppning att TradeVenue styr upp sajten så att den blir bättre.

  ReplyDelete
 32. Anonymous10:30 PM

  *vinkar hej då till de som inte följer med* Störigt av folk att behöva påpeka att man inte tänker läsa längre, men kanske skönt att slippa dem i framtida kommentarsfält :o) Allt gott till dig Miljonären. /Emelie

  ReplyDelete
 33. Anonymous10:43 PM

  Dåligt beslut. Deras gränssnitt gör det svårt att läsa både på dator och andra enheter.

  ReplyDelete
 34. Anonymous11:13 PM

  Instämmer, läser på iPad och huvudkolumnen med texten på TradeVenue tar upp för liten del av sidans bredd och typsnittet är för stort.

  ReplyDelete
 35. Hahaha jag blev irriterad på alla gnällspikar i kommentatorsfältet men ju längre ner bland gnället jag kom desto fler bloggar kom jag på mig själv ha slutat följa. Helt omedvetet kom jag precis nu på att jag "rankat ner" alla som flyttat dit, besökt dom mer och mer sällan för att slutligen radera dom från mitt favoritfält.

  Otroligt att jag inte sett den röda tråden innan. Den sista som hänger kvar men som jag tänkt radera i dagarna är Farbror Fri.

  Hoppas din blogg blir undantaget!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gick in på din nya blogg precis... får ställa in en löpande påminnelse i kalendern en gång i månaden för att tvinga in mig själv på sidan. Det är det bästa jag kan erbjuda tyvärr :)

   Men hoppas du hittar nya bloggläsare den vägen som väger upp tappet! Lycka till!

   Delete
 36. Anonymous7:36 AM

  Oh no, inte TradeVenue :(
  Har tyvärr slutat följa de bloggar som flyttat dit.

  ReplyDelete
 37. Blev glad när Investerarfysikern flyttade därifrån. Så flyttar du dit. Bah

  ReplyDelete
 38. Anonymous7:40 AM

  Om tradevenue är det minsta intresserade av att förbättra sig kanske de ska ta till sig av den kritik som visar sig här. Uppenbarligen är det väldigt många som inte gillar deras tekniska lösning, och sånt går ju alltid att fixa till :)

  Lycka till med flytten!

  ReplyDelete
 39. Anonymous8:24 AM

  Kass plattform, svårt att läsa, kommer tyvärr avfölja.

  ReplyDelete
 40. Anonymous8:54 AM

  Ställer mig i kören för klagosången till tradevenu. Har principiellt inget emot sidan eller att du ska flytta, men för egen del drar jag mig för att besöka den plattformen. Vet egentligen inte varför men det är väl sidans gränssnitt som gör det. Har tex. Kommit på mig själv med att sluta följa farbror fri efter flytten dit. Hursomhelst så upskattar din blogg iaf och ska göra mitt bästa för att följa dig på din nya plattform. Och hoppas du får tio nya följare för varje avhoppar här!

  /Jacob

  ReplyDelete

 41. Darth Venue sitter bakom sitt skrivbord och tänker, "kraften börkar bli stark i dessa unga bloggar, något måste göras". Han ringer kejsaren (eller ringer och ringer, de har väl någon slags tanköverföring föreställer jag mig) och ordern är tydlig: köp upp och lägg ner, precis så som vi dödat så många unga, lovande bloggar tidigare.

  ReplyDelete
 42. Anonymous9:20 AM

  Nu när du uppnått målet kan det vara svårare att hitta uppslag till inlägg. Att då dessutom flytta bloggen blir som en slutstation.
  Men det inget problem för jag hittar andra bloggar att följa.

  ReplyDelete
 43. Usch! Jag vägrar följa dig dit pga jobbig hemsida. Tack för den här tiden.

  ReplyDelete
 44. Anonymous10:38 AM

  Kollade lite på nya bloggen nu. Det verkar lite rörigt, men kanske går att lära sig. Vill ju gärna fortsätta följa dig.

  ReplyDelete
 45. Anonymous10:41 AM

  Kommer inläggen bli i datumordning på nya bloggen? Det skulle underlätta. Annars får man väl titta på Twitterflödet vilket som är senaste inlägg. Kändes enklare från dator än mobil.
  Har fantastisk syn så inga problem med den.. =)

  ReplyDelete
 46. Anonymous11:13 AM

  Klar försämring :( Men lär gå in någon gång om året och "storläsa" ett antal utvalda texter istället.

  ReplyDelete
 47. Anonymous11:36 AM

  Tråkigt. Har aldrig gillat Tradevenue röriga och sega sida. Förstår inte att så många lockas av att gå dit, måste vara bra betalt.

  ReplyDelete
 48. Anonymous11:39 AM

  Klickar på 'Bloggöversikt'

  "Logga in eller bli medlem (gratis) för att använda denna funktion."

  Tack men nej tack!

  ReplyDelete
 49. Får helt enkelt ge det en chans! Din blogg är en av de 10-15 som jag läser, finns mycket matnyttigt genom åren.

  ReplyDelete
 50. Anonymous12:59 PM

  Gillar inte heller tradevenue. Har slutat läsa ett par bloggar som flyttat dit...

  ReplyDelete
 51. Anonymous1:00 PM

  Tråkigt beslut. Nu kommer jag inte läsa lika flitigt som förr.

  ReplyDelete
 52. Anton1:20 PM

  Liksom många andra har jag tappat intresset för ett par bloggar som flyttat dit, ja visst är gränssnittet plottrigt men för mig är nog anledningen att bloggarna inte längre känns lika genuina när de samlas under ett paraply som sedan betalar dem. Darth Venue! Precis så.
  Det verkar vara ett naturligt steg när det börjar gå bra för en blogg. Förändring är ju bra så häng inte upp dig på klagofåglarna.
  Önskar dig allt gott, kör hårt.

  ReplyDelete
 53. frank1:24 PM

  Jag hoppas att du uppskattar den feedbacken du får, folk bryr sig om dig och bloggen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jag är rörd över engagemanget.

   Delete
 54. Anonymous7:26 PM

  Tradevenue är segt, det går knappt att öppna ombord på ett flygplan där jag är nu, medans denna sida öppnar snabbt

  ReplyDelete
 55. Ja, miljonären, hur är DITT engagemang egentligen? Skit i pengarna och blogga bara. Du behöver väl knappast låsa dig vid någonting...

  ReplyDelete
 56. Anonymous10:59 PM

  Äsch, innehållet i bloggen är ändå inte lika intressant nu när miljonären är rik och i "mål" samt jag snart där. Mest att man läser för att man inte har något annat vettigt att göra. Blir mer tid för annat, tack för en fin inspiration dessa månader. Ha det fint

  ReplyDelete
 57. Kul med flytt! Jag hänger med!

  ReplyDelete
 58. Anonymous12:02 AM

  Känns som många missat att Tradevenue har uppdaterat designen nyligen. Håller med om att det var katastrof att läsa innan dess, men nu är det inga problem. Grattis Mi30!

  ReplyDelete
 59. Återigen stort tack för ert engagemang.

  Jag vet att förändring alltid brukar leda till lite negativa kommentarer men blev ändå lite förvånad över omfattningen då jag själv följt flera bloggar på TradeVenue och tycker det funkat bra, speciellt efter den senaste uppdateringen av hur bloggarna ser ut i mobilen för några månader sen. Jag hade givetvis inte flyttat bloggen om jag skulle tro att det skulle bli till det sämre.

  Jag har pratat med ansvariga på TradeVenue som tagit del av kommentarerna och de är givetvis intresserade hur bloggarna här kan bli ännu trevligare att följa. Innan de påbörjar utvecklingsarbete vore det dock bra med ännu lite mer kött på benen.

  Detta är vad de har tagit till sig efter att ha läst alla kommentarer (men de är tacksamma för fler kommentarer eller förtydligande kring vad ni ser för problem):

  - RSS-funktion svår att hitta (ligger i menyn till vänster om bloggen nu)

  - RSS-feed för kommentarer

  - Jobbigare att kommentera. De ska se över hur detta kan förbättras. Kom gärna med konkreta tips!

  - Läsbarheten. Ska se över hur den kan förbättras. Någon kommenterade för stor text, det var för liten innan nya designen, så en balans behöver hittas, vad tycker ni om storleken? Något TradeVenue själva reagerat på är eventuellt aningen för ljus text. Vad tycker ni om ljus/färg?

  - Någon hade klockat på "Bloggöversikt" och uppmuntrats att logga in för att kunna använda funktionen. Den är till för att få en översikt för ens egna blogginlägg vilket gör att man måste vara inloggad. Denna kommer gömmas när man inte är inloggad för att inte skapa förvirring. Istället kommer nytt sätt ordnas för att få översikt över bloggarna. Tills vidare hittar ni åtminstone alla toppbloggare på startsidan.

  - Något andra önskemål på kort eller lång sikt? Ju mer konkret desto bättre.

  Återigen stort tack för ert engagemang! Kommentera gärna här eller maila mig på bloggmiljonaren@hotmail.com, så lovar jag framföra det som har med funktionerna här på bloggen att göra till TradeVenue.

  I övrigt hoppas jag ni sett mitt inlägg kring hur min portfölj utvecklats på 6 månader och 3 års sikt som jag publicerade på TradeVenue igår kväll.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Storugglan10:17 AM

   Så ska en slipsten dras!

   Delete
  2. Anonymous12:23 PM

   Kul att du uppmuntrar till förbättring!

   Som webb- och grafiskdesigner så måste jag tyvärr säga att TradeVenue måste göra ett enormt jobb för att sidan ska bli användarvänlig. I dagsläget så får man intrycket av en gammal Joomla-template från 2011. Nya funktioner (plugins?) har byggts in utan att ta hänsyn till layouten.

   En annan sak jag funderar över. Vad är egentligen Tradevenue? Är de endast en bloggportal eller vilka äger Tradevenue? De är inte stora på sociala medier eller går med vinst. Deras toppbloggar verkar inte heller ha många kommentarer på inläggen de gör.

   Delete
 60. Anonymous10:37 AM

  Nu tappade du en läsare. Vi kanske ses igen när du kommer tillbaka.

  ReplyDelete
 61. Tradevenue... Synd! Svårläst med plottrig ful design. De som flyttat dit hittills har tappat mig som läsare.

  ReplyDelete
 62. Anonymous12:41 PM

  Gick in via mobilen för att se hur det såg ut. Du fanns inte med på startsidan samt att det inte fanns någon 'Se alla bloggare'. Säg ifall du inte gör något inlägg på 10 dagar så kommer man aldrig hitta dig på sidan (senaste inlägg).

  Samt kommentarerna! Det går ju inte ens svara på en kommentar plus att läsbarheten på mobilen är under all kritik (Android/Chrome).

  ReplyDelete
 63. Anonymous9:55 AM

  Lyckas inte följa din nya blogg via Feedly där jag följer bloggar. Blir nog tyvärr färre besök för min del..

  ReplyDelete
 64. Hmm, lite plottrigt är det allt på Trade Venue. Tråkigt att du inte behåller bloggen här, vore mycket enklare för OSS läsare.

  ReplyDelete
 65. Anonymous10:10 PM

  Synd. Men tack för den här tiden, kommer ej fortsätta läsa :(

  ReplyDelete
 66. Jag tror att du gör ett misstag, men inte för att det påverkar mig utan för att jag tror att det kommer påverka dig. Du gör bloggen till ett mer formellt jobb och det kommer nästan oundvikligen påverka dig negativt.

  När bloggen blir mindre spontan så kommer det påverka inläggskvalitet eller kvantitet och det tror jag inte du vill.

  ReplyDelete
 67. Det var synd att du flyttade. Jag var inne på din nya men det är som att gå in i en ogästvänlig grotta. Men jag förstår att det handlar om pengar och utan inkomster så är det ju bra att dra in extra på allt man kan också. Och det är troligen mycket smickrande att bli signad.Som man säger i mina trakter "Pengar talar hundar skäller" Och vi är möjligen bara avundsjuka, men jag kan bara prata för mig själv och jag saknar den estetik som du har på den här gamla bloggen. Lycka till.

  ReplyDelete
 68. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  ReplyDelete
 69. Jag lyckades få en kredit mellan privata sir. Diego Zumerle, förhållandena är bra såväl som återbetalningsläget. Det är verkligen allvarligt att räntan är 3%. Om du också behöver en kredit på 5000€ upp till 12.000.000€, här är hans e-postadress: diegozumerle71@gmail.com

  ReplyDelete
 70. Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-man med sin trollkärlek och magi. KONTAKT
    -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
    Whats-app: +2349083639501
  vill du ha din ex tillbaka?
  vill du ha en kärleksförtrollning för en ny älskare?
  Barnlös problemlösning?
  en lösning på sjukdomar och sjukdomar i kroppen

  ReplyDelete
 71. Hej alla, jag heter Aisha och jag är här ute för att vittna om BABA NOSA UGO: s goda verk från Karnataka Temple för att min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som att avsluta det Allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  ReplyDelete