Thursday, August 30, 2007

Tillbaka efter 5 dagars jobbresa

Då är jag tillbaka till kontoret efter 5 dagar på hotell med jobbet. Dessa resor är rena guldgruvan för min ekonomi. Gratis frukost alla dagar, gratis lunch alla dagar, gratis middag 3 dagar av 5. Dessutom traktamente som gör att man får lite extrapengar även de dagar där samtliga måltider är gratis.

De två dagarna där det inte stod gemensam middag på programmet åt jag på kinarestaurang med kollegorna en dag, kostnad 119 kr. Den andra dagen hoppade jag middagen och eftersom det var lunchbuffé och dessutom macka och frukt på eftermiddagen.

Totalt kostnad för dessa 5 dagar blev därför 119 kr, vilket är ca 30 kr mindre än jag normalt gör av med på 5 dagar. Med traktamente och övertid/ob kan man bara kalla veckan för ekonomisk succé.

Dessutom verkar börsen på något piggare humör. Fonderna ser helt ok ut, även om Sverige och Japanfonden har en bit kvar till högstanoteringarna.

Tuesday, August 28, 2007

Facebook halvkul

Har precis som många andra testat det här med facebook. Var faktiskt ganska kul att hitta massa klasskompisar från lågstadiet och prata gamla minnen!

Tror dock charmen försvinner efter några veckor då man kanske inte har så jättemycket att prata om, med folk man inte träffat på 15 år.

Ingen vidare tajming med ett ovanligt stort fondköp den här månaden igår med tanke på dagens nedgång. Men försäljningen av Mekonomen känns bra.

Mekonomen såld

Då var man inte längre aktieägare. Sålde idag mina aktier i Mekonomen.

Tycker aktien varit riktigt stark på slutet, inte minst idag med en uppgång på ca 1% samtidigt som övriga börsen går ner ordentligt.

Bara att tacka min kompis som gav mig tipset, även om han sa att det bara skulle ta en vecka och inte två att nå 125 kr.

Monday, August 27, 2007

Tjänsteresa och sparande

Då var månadens fondköp på 10.500 genomförda. Anledningen att sparandet blev lite extra är framförallt att lönen blev lite högre den här månaden pga att jag fick tillbaka tidigare utlägg. Bara att hoppas att börsen kan gå upp lite och återhämtna några procent till av förra månadens nedgång.

Mekonomen gick upp en krona till idag, och är nu bara 1 kr från min målkurs på 125 kr. Hoppas på att kunna sälja på 125 kr med 2000 kr i vinst på lite under 2 veckor imorgon eller på onsdag.

Jag är på resa med jobbet sen i lördags och är borta till onsdag. Men har tillgång till Internet på nuvarande hotellet så ska försöka uppdatera som vanligt närmaste dagarna.

Thursday, August 23, 2007

Hoppsan Mekonmen upp ett par kr till

Mekonomen ångar på riktigt fint och är nu nära de 125 kr jag hoppades på när jag köpte förra veckan.

Fick lönespecifikationen idag också. Hade ju som jag skrev föra några dagar sen en del utlägg från innan semestern som jag inte lyckades få in i tid till förra lönen. Kan tillägga att lönespecarna på mitt jobb inte är helt lätta att förstå med traktamente, semester, utlägg etc. Så det är lite av ett lotteri varje månad som är annorlunda mot det normala. Denna gång blev det vinstlott och lönen som kommer imorgon kommer vara på över 1000 kr mer än jag räknat med, netto.

Bör bli 5-siffrigt sparande utan problem kommande månaden.

Återhämtning på börsen

Tittar man mot Asien verkar det som vi ska återhämta oss snabbt efter den stora nedgången senaste månaden. För jag vet inte vilken gång i ordningen de senaste 2 åren som börsen går ner mycket kraftigt på bara några dagar och sen återhämtar rubbet inom några veckor. Förra gången tajmnades vändningen precis i samband med mitt månadssparande efter lönen, denna månad verkar vändningen kommit en vecka för tidigt.

Kanske andas jag ut för tidigt, men det känns helt klart som faran är över och vändningen uppåt är stark. Precis som vi vant oss vid tidigare dippar.

Wednesday, August 22, 2007

Mekonomen "bara" i 121

Är nu en vecka sen jag köpte mekonomenaktierna för 115 kr, hoppades kunna sälja dom för 125 senast idag, men det verkar ta någon dag till innan de når den kursen. Drygt 5% uppgång på en vecka är visserligen inte fy skam det heller.

Monday, August 20, 2007

Hyffsat uppgång i Baring Hong Kong

Verkar som Baring Hong Kong China Fund gick upp 8,5% idag! Måste vara någon form av rekord för en av mina fonder under en och samma dag.

Jag är dock lite frågande till om det verkligen stämmer...

Vändningen uppåt fortsätter

Den starka avslutningen i fredags fortsätter idag med fina siffror i Asien och stark öppning i Stockholm.

En sak som slår en vid en nedgång på runt 10% som vi haft senaste månaden är hur avgörande sista månaderna innan man en vacker dag ska sälja sina fonder är. Genom att jag månadssparar och således för större och större kapital hela tiden. Vissa av mina fonder som gått upp 30% under ett år fram till för en månad sedan är nästan på +-0 genom en nedgång på runt 10%. Just för att kapitalet är så mycket större nu jämfört med när fonderna gick upp kraftigt.

Sunday, August 19, 2007

Månadsrapport

Blir troligtvis en lite rörig månadsrapport denna månad pga av en del turbulens på aktiemarknaden, köp av aktier och utlägg för jobbet. Mer om det nedan.

Lägenheten inget att säga om. Har inte något nytt att gå på så värdet kvarstår, baserat på grannes värdering i början av sommren.

Aktiefonderna (har räntefond också som står för en del av denna rad) har gått ner 10% i snitt senaste månaden. Till plussidan kommer månadsinsättningen på runt 10.000, men sen också en fondförsäljning av räntefonden på 23.000 för att köpa Mekonomenaktierna nu i veckan.

Aktierna är 200 Mekonomen inköpta för 23.000, nu värda 23.600 kr.

Pengar, ska egentligen vara ca 1.800 mer än vad som är fallet, men blev lite krångel med vissa utlägg från jobbet som jag inte lyckades få in innan jag gick på semester i juli. Det gjorde att jag inte får tillbaka mina utlägg föränn på augustilönen trots att jag fått betala kreditkortsräkningen redan i slutet på juli. Det gör att jag kommer ha råd med lite större månadssparande i slutet på augusti vilket kanske passar bra med tanke på att fonderna nu är 10% billigare än förra månaden.

Pengar i bolaget är som vanligt räknat på 50% av företagets vinst hittills.

Betalar för närvarande inte av på lånen. Är fortfarande i valet och kvalet hur jag ska göra här...

Friday, August 17, 2007

Fallet fortsätter

Ras i Asien under natten. Svårt att tänka mig något annat än att Sverige också fortsätter ner en bit till idag. Frågan är om det inte börjar bli läge att gå över till steg 2 i min strategi vid börsnedgång och sluta med månadssparandet i räntefonden för att på så sätt få fler andelar av aktiefonderna. Nästa steg om nedgången fortsätter blir som jag skrivit tidigare att flytta över ca 5.000 i månaden från räntefonden till aktiefonderna, utöver mitt normala fondsparande i aktiefondern på runt 10.000 i månaden.

Ikväll är det kräftskiva med jobbet. Bör bli så gott som gratis, tar kanske med 2 öl eller så att dryga ut den drickan som jobbet står för. 20 spänn för en kräftskiva får vara ok.

Wednesday, August 15, 2007

Dags för chansning igen

Har köpt 200 Mekonomen-aktier för 115 kr styck. Räknar med att sälja dom för 125 kr inom 1 vecka.

Annars inget nytt under solen. Återkommer med månadsrapport, troligtvis i helgen när jag har lite mer tid.

Tuesday, August 14, 2007

Svårt att sia om framtiden

Efter flera dagars kraftig börsnedgång gick det ju upp riktigt ordentligt igår i Sverige. Usa stod däremot nästan helt stilla och även de Asiatiska börserna ligger mer eller mindre på +-0 i skrivande stund.

Uppgången i mina PPM är nere i 31% under 2007. Vilket ju är en nedgång på nästan 10 procentenheter från toppen, men ändå riktigt bra. Framförallt i förhållande till den svenska börsens uppgång på 4% under 2007.

Sunday, August 12, 2007

Gästinlägg

Hej

Låt mig presentera mig själv, jag är flickvännen till "miljonären". Jag har förstått efter att ha läst på bloggen att ni vill veta lite mer om mig och min syn på den extremt ekonomiska pojkvännen.

Jag är ett år yngre än miljonären och har pluggat under våra år tillsammans, jag är nu färdig och jobbar på ett mindre företag i väntan på ett heltidsjobb (som jag hoppas bara faller ner i famnen på mig..).
Mina intressen ligger inte i att samla pengar på hög, jag sprätter dem gärna om det inte finns ett tydligt mål att spara dem till. Men jag har faktiskt börjat spara lite, har någon form av pensionsparande, kommer inte på vad fonden hette, sätter även över pengar till ett konto med högre ränta och ett konto där jag sparar till t ex nya stövlar, eller en ny väska eller vad jag nu kan tänkas vilja ha. Det kontot kommer jag åt snabbt via telefonbanken, vilket säger allt. Jag tränar rätt mycket på ett gym, som är ett av Sveriges största kedja inom den branschen, inredning ligger även varmt om hjärtat. Säg den tjej som inte är intresserad av inredning, mycket av mina pengar går dit. Köpte en tavla härom veckan, konst heter det, den kostade ett par tusen (hrm). En kompis till mig jobbar på ett galleri och tipsade mig. När jag kom hem var jag mycket stolt och visade upp investeringen för pojkvännen, som mer eller mindre fick en hjärtattack, därför kan jag inte tala om exakt hur mycket den kostade för då skulle jag aldrig mer få liv i honom, så mörkläggningen fortsätter. Men han kommer att tacka mig en dag då den kommer att vara värd mycket kosing!

Nu ska ni inte tro att han är dumsnål, det är han inte, låt mig berätta och chockera några av er. För ca ett år sedan skadade jag mig så pass att jag inte kunde gå i trappor eller bära tunga saker som var påfrestande för mitt bäcken. Vår tvättstuga ligger längst bort på gårdsplanen, eller om det är vi som bor längst bort ifrån den, jag har alltid irriterat mig på att behöva boka upp mig i 5 timmar för att tvätta och dessutom inte kunna välja exakta klockslag, du får helt enkelt ta det pass som är ledigt. Eftersom min pojkvän fick bära min tvätt fram och tillbaka, plus sin egen, eftersom jag tvärvägrar tvätta hans tvätt, han är ju vuxen för bövelen, och stödja mig då det behövdes. Det hela resulterade i att en dag när jag kom hem hade han köpt och installerat en tvättmaskin! Så nu kan jag tvätta exakt när jag vill utan att behöva irritera mig på att folk inte städar undan ludd och annat äckel efter sig.

När det kommer till restauranger och presenter så kan jag säga så mycket som så här. För ett tag sen hade han åkt iväg till en annan ort några dagar för att jobba. Han tyckte själv att han var romantisk och omtänksam när han kommer hem med en present. Det var ett par ljuslyktor, med rosa och röda pluttar på samt hjärtan. Det hade funkat om 1, jag var tretton år gammal. 2, jag inte hade någon som helst smak. 3, om vårt hem gick i rosa och rött. Jag är inte helt otacksam, men de ligger längst in i förrådet, utan papper eller annat som skyddar, går det sönder så..ooops, vilken otur. Jag är helt enkelt fel person att ge romantiska presenter till och han är helt fel person att köpa romantiska presenter eftersom han inte snappar upp vad som funkar. När det kommer till restauranger är det alltid trevligt att få sitta några timmar och äta gott, snacka en massa och allt det där, tyvärr är jag den sortens person som äter fort och utan att konversera. Äter upp först, sen kan jag prata ungefär. Det uppskattas inte så mycket av andra att vara så osocial, så ett restaurangbesök tar ungefär 45 minuter, 20 minuter på att vänta på maten, 10 minuter för mig att äta upp och 5 minuter på att betala och gå iväg. Och grädden på moset är att jag är rätt kinkig då det kommer till mat, vill veta vart köttet kommer ifrån, om det finns någon kravmärkt mat osv, så även det kan uppfattas som besvärligt och bökigt för de som är med.

Då är det bättre med konserter, teater och bio. Jag brukar gå in på gratisistockholm.nu och kolla upp olika evenemang. Sen så brukar jag vara med i alla tävlingar som tidningar och magasin brukar ha, korsord osv, händer att jag vinner ett par biobiljetter eller triss. Oftast så behöver man inte köpa tidningarna utan de ligger ju ute på nätet.

Om det är något mer specifikt ni undrar över så lär jag få reda på det, ställer man inga frågor så får man heller inga svar.
Ha det gott och ta hand om varandra!

Sugen på poker

Vaknade i morse med ett stort sug att spela lite nätpoker. Har inte spelat på säkert 1,5 år.

Är ganska duktig på sannolikhetslära och logiskt tänkande så jag tror jag skulle ha bra förutsättningar att bli en hyffsat pokerspelare. I alla fall på nätet då jag inte tror jag är någon större talang på att läsa av folk. Spelar man mot andra spelare med begränsade insatser bör man komma långt bara genom att spela rent matematiskt.

Har spelat en del tidigare men inte jättemycket. Skulle tro att jag ligger någon 100-lapp plus, mycket tack vare att jag vann ett par tusen i en turnering en gång. Frågan är om det är en vettig sysselsättning rent ekonomiskt med tanke på hur mycket tid man måste lägga ner på att plugga pokerteori, träna upp sina färdigheter och sen spela diciplinerat timme efter timme. Det räcker ju inte att vara lite bättre än motståndarna eftersom spelbolagen också ska ha sin del av kakan. Jag har känslan att man därför måste vara ganska mycket bättre än genomsnittspelaren för att långsiktigt gå med vinst.

Det som talar emot att lägga ner energi på pokern är att jag tycker spel och dobbel är väldigt spännande och kul. Risken är därför stor att jag skulle se det för mycket som nöje, avkoppling och spänning och för lite som hårt jobb för att tjäna pengar.

Friday, August 10, 2007

Alltid finns det något att oroa sig för...


Lite rolig bild tagen från Skagen fonders marknadsrapport, trots "hyffsat" stark utveckling senaste åren har det ständigt återkommit korta nedgångar pga av någon anledning. Man skriver också en kommentar till den senaste nedgången:
"Stämningen i aktiemarknaden har en tendens till att drivas av irrationalitet. I dagens bild ser vi att ett par miljoner husägares problem i USA överskuggar de tre miljarder människorna som
först nyligen har omslutits av det internationella samfundet, via marknadsekonomi, demokrati och globalisering."

Sverige rasat mer än Asien

Har ju det mesta av mitt fondsparande i Asiatiska fonder och även om det inte varit någon vidare vecka i något land har det hållit emot betydligt bättre i Asien än Sverige senaste månaden.

De flesta av mina fonder har gått ner 4-5% sen en månad tillbaka, där största nedgången varit natten till idag. Sverige har under samma period gått ner ungefär det dubbla. Indien och Kinafonderna ligger fortfarande på över 10% upp under 2007.

Taxiförarna måste snackat

Man säger ju ibland att börsen är påväg att vända ner när intresset för börsen börjar bli så stort att man får börstips till och med av taxiförare. Stämmer detta så måste det varit ett jäkla börspratande i världens taxibilar den senaste tiden. Nästan 6% ner på två dagar och -10% senaste månaden.

Har ju under hela det senaste året sparat 40-50% av mitt månadssparande i räntefond för att kunna köpa mer aktiefonder vid ett senare tillfälle. Denna omläggning av strategin kommer troligtvis ske i två steg. Steg 1 blir att sluta spara i räntefonden och lägga 100% av månadssparandet i aktiefonderna, steg 2 blir att flytta pengar från räntefonden till aktiefonderna varje månad. För att på så sätt köpa mer aktiefonder per månad än sparandet räcker till.

Men i slutet på augusti kommer sparandet ske i både aktie- och räntefonder som vanligt.

Thursday, August 09, 2007

Nya bud

Min flickvän har fastnat framför tv:n. Hennes inlägg kommer imorgon eller under helgen.

Jag garanterar dock att det kommer ett gästinlägg denna vecka!

Ingen höjdardag på börsen

Jobbade 10 timmar idag och det var fullt upp hela tiden. Så jag kom mig inte för att gå in och kolla börsen under dagen vilket kanske var tur. Det var ju ingen vidare rolig läsning när man kom hem och slog på datorn.

Det utlovade inlägget från min flickvän kommer nog under kvällen. Hon kräver att jag inte ska närvara när hon skriver utan att hon ska få fria händer, vilket gör mig något nervös helt plötsligt.

Wednesday, August 08, 2007

Missad börsprognos

Att börsen skulle fortsätta upp idag var ju helt rätt gissat igårkväll, dock trodde jag inte på alls såhär stark uppgång. Trodde på 0,6% men det blev över 2%.

Kom hem från jobbet strax efter kl 18 och bytte direkt om för att springa en runda. Har hållit igång hyffsat med träningen sen i våras när jag trappade upp en nivå. I snitt blir det runt 3 pass i veckan. Kan inte säga att jag märker någon vidare positiv effekt på min livskvalité. Många pratar ju om hur bra man mår och hur pigg man blir osv, tycker man mår ungefär likadant om man tränar 4 gånger i veckan som var 4:e vecka.

Nu är det middag framför datorn. 1 morot, 1 bit isbergssallat, 2 dl blandade bönor, 50 gram skinka (skivad kokt skinka tänkt till pålägg, köpt i 500 gramsförpackning för 35 kr), 2 knäckemackor. Totalpriset på middagen uppskattar jag till 7 kronor.

Tuesday, August 07, 2007

Imorgon går börsen upp 0,6%

Bra flyt på jobbet, får mycket gjort, de flesta kollegor har kommit tillbaka efter semestern och det är riktigt roligt att jobba. Är extremt glad att jag har ett jobb som jag trivs så bra på, funderar ibland på hur mycket betalt jag skulle vilja ha för att ta ett tråkigare jobb.

Kanske är det så att anledningen till att jag kan nöja mig med att lösa ett soduko från en gratistidning som kvällsnöje är att jag trivs så bra på jobbet? Dvs jag har inte samma behov av att trösta mig med dyra tidsfördriv på fritiden.

Imorgon tror jag stockholmsbörsen fortsätter svagt uppåt. Mest magkänsla, dvs ren gissning. Men även att Ciscos rapport efter börsens stängning i Usa verkade rätt bra, det brukar väl påverka bland annat Ericsson positivt.

Har inte glömt att jag lovat att övertala min flickvän ett skriva ett inlägg under denna vecka. Det kommer, ska bara se till att lägga fram förslaget just när hon är på bra humör så ni inte får vatten på er kvarn att det är ett helvete att leva med mig...

Monday, August 06, 2007

För er som missade...

Ni som missade P3 dokumentär om it-bubblan för en dryg vecka sen kan ladda hem programmet här: It-bubblan som sprack. Finns flera andra bra dokumentärer i deras arkiv också.

Jag har tidigare läst böckerna "Dansen kring guldkalven" och "Boo.com" som till stor del handlar om de nya företagen som växte fram under mitten och slutet på 90-talet och den anda som rådde då. På sätt och vis avundas jag dom som fick vara med på den tiden. Tänk att komma direkt från skolbänken till ett företag där man förväntade sig att jobba 60-70 timmar i veckan på en arbetsplats som till och med hade våningssängar på jobbet så man kunde sova över. Samtidigt som man hade en enorm framtidstro på sig själv och sitt företag och förmånliga optionsprogram som gjorde att man iaf på pappret snabbt var rikare än sina föräldrar.

Troligtvis hade jag som de flesta andra missat att lösa in mina aktier och optioner i rätt tid så jag hade förmodligen inte gått specielt rik ur det rent ekonomiskt.

Mitt tredje intresse

AIK leder mot BP efter dryga halvtimmen spelad. Samtidigt som alla topplag verkar tappa poäng denna omgång. Hoppet om topp3-placering i allsvenskan lever! Håll i nu AIK!

Jag har bara tre intressen skulle man kunna säga. 1 Pengar, 2 Min flickvän och 3 AIK.

Inbördes ordning på punkt 1 och 2 kan vi återkomma till någon annan gång. Men AIK ligger iaf på tredje plats. Det märktes inte minst idag då jag struntade i att gå på matchen trots att jag hade tid och inget annat inbokat för att kostnaden inte kändes motiverad. Jag hade struntat i att gå även om det varit gratis och min flickvän bett mig stanna hemma av någon anledning. Så att både pengar och flickvännen slår AIK kan vi konstatera.

Asien hänger på Usa neråt

Hade någon svag förhoppning om att Asienbörserna skulle leva sitt egna liv i dessa orostider. Att Stockholm om några timmar ska stå emot fredagsnedgången i Usa, har jag inga större förhoppningar om. Men inte heller Asien klarade av att stå på sina egna ben. Kraftiga nedgångar i Hong Kong, Indien mfl såhär långt.

Sunday, August 05, 2007

Smörat för chefen

Har ju redan jobbat en vecka efter semestern men imorgon börjar allvaret på riktigt när de flesta på jobbet är tillbaka igen. Har ägnat söndagen åt att skicka lite mail till chefen. Dels i syfte att rapportera och att visa att jag jobbade stenhårt förra veckan och styrde upp massa lösa trådar som folk lämnat innan de drog iväg i början på sommaren. Men också med förslag på projekt och framtida åtgärder. Planen är som jag skrivit tidigare att ligga på runt dubbla den avtalsmässiga löneökningen de närmaste åren. Även här blir ränta på ränta väldigt bra ökning på sikt.

När det gäller börsen har jag inte någon riktigt positiv magkänsla. Är ju egentligen långt ifrån kapabel att göra några bedömningar men på något sätt känns det som vi kan ha levt över våra tillgångar de senaste åren. Både vad gäller pengar och naturresurser.

Upprörande börsläge?

Jim Cramer är såvitt jag förstått ganska respekterad i börskretsar och inte minst miljardär, här kommer hans syn på börsläget i fredags.
http://www.youtube.com/watch?v=wtjkWJzxdQU

Saturday, August 04, 2007

Hur lyfta bloggen?

Ligger stadigt på 500-600 besök per dag på bloggen nu sen flera månader tillbaka, visserligen betydligt mer än jag trodde på i höstas när jag började skriva. Men jag känner att bloggen står inför ett vägval. Nöja sig med denna nivå vad gäller besök, kvalite och inkomster från reklamen. Eller lyfta en nivå.

Vad vill ni läsa mer om och hur ska jag få upp antalet besökare till 1000 per dag i snitt?

Jag är fullt medveten om att det ibland går flera dagar mellan inläggen och att jag skulle kunna lägga ner betydligt mer tid på den. Frågan är om det bara är fler inlägg och är lösningen eller om det finns andra genidrag?

Thursday, August 02, 2007

Debatten om min mentala hälsa

Kul att det är så stort intresse kring mig och mitt liv som visade sig i kommentarerna till förra inlägget. Kan väl sammanfatta lite hur mina tankar går kring framtiden.

Någon nämde att en del av mitt sparande syftade till att mina barn skulle få det bra. Andra hävdar att jag kommer dö med massa pengar på banken till ingen nytta. Det stämmer inte att målet med mitt sparande är att några barn ska få en rik uppväxt. Att jag har några planer på att skaffa barn är juför det första ett helt befängt antagande. Skaffa något som innebär en massa jobb och dessutom kostar pengar är inte riktigt min grej ;-)

Att jag aldrig kommer ha nytta av mina pengar tror jag inte heller stämmer. Planen är att kunna leva på räntan utan att behöva jobba åren mellan 4o och 60, jag tänker mig då en levnadsstandard motsvarande ungefär 30.000 i månaden efter skatt i dagens penningvärde. Vilket bör räcka ganska bra för mig och min flickvän (förmodligen fru då) om vi väljer land med lite omsorg. Efter 60 har jag inga problem med att se kapitalet minska (om det nu skulle behövas för att kunna unna mig det jag önskar) i en takt som gör att det är helt slut vid min eventuella 90-årsdag.

Wednesday, August 01, 2007

Svängigt bara förnamnet

Man blir inte riktigt klok på världens börser för tillfället...Ena dagen upp 2%, nästa dag ner lika mycket. Nu har helt plötsligt usa-börserna gått upp kraftigt efter stängningen i europa. Så det kanske blir lite upp imorgon igen...Tur man inte försöker förstå sig på marknaden och köpa och sälja hela tiden. Min strategi är ju så långsiktig, konsekvent och försiktig att jag knappt vet om jag hoppas på uppgång eller nedgång.

Blev favorit i repris till middag idag, bönor direkt ur burken! Nyttigt och billigt och faktiskt riktigt gott.

Det är inte utan att man nästan blir lite chockad över hur fort tiden går även när man jobbar. Redan onsdag kväll och bara 2 dagar till helgen.